O bomba sexy din muzica romaneasca uimeste: "Adunam fier vechi si furam de prin pomi! Am fost alergata cu biciul". Fire rebela si copilaroasa asa cum chiar ea se descrie, Ruby si-a amintit, intr-un interviu acordat Cancan.ro, cum a decurs o mare parte din copilaria ei. "Imi placea sa ma catar pe acoperisuri, sa alerg, sa ma bat cu baietii", marturiseste cu dezinvoltura cantareata, rememorand cu nostalgie o perioada din viata ei. Frumoasa bruneta a avut o copilarie mai putin obisnuita pentru o fata, data fiind firea ei mai baietoasa. "Eram un copil tare nazdravan. Adunam fier vechi, furam de prin pomi, tot felul de fructe. Faceam lucruri normale pentru un copil la varsta respectiva", isi aminteste cu zambetul pe buze Ruby. Desi nu a fost un copil tocmai usor de crescut, artista marturiseste ca nu primea pedepse din partea parintilor pentru ca nu se lasa strunita atat de usor, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Asa arata supervila lui Silviu Prigoana! Piscina cat un bazin pentru inotatorii de performanta, cazinou, sala de cinema si un living cat un apartament de doua camere. Asa arata in interior vila lui Silviu Prigoana, care ne-a fost gazda pentru o zi. Reporterii Click! l-au vizitat pe afacerist sambata, chiar intr-una din zilele in care fiii sai, Maximus si Eduard, se aflau la el. Click! va dezvaluie cum se relaxeaza fostul sot al lui Bahmu cand sta acasa. Silviu Prigoana (49 de ani) ne-a primit la el sambata, cand micutii Maximus (5 ani) si Eduard (2 ani) se aflau in grija lui si nu a mamei lor, Adriana Bahmuteanu (38 de ani). In zilele in care stau la el, copiii au un program bine stabilit. Dupa micul dejun, cei mici merg impreuna cu tatal lor la piscina de la subsolul imobilului, unde inoata impreuna cu acesta. Luxoasa piscina arata ca-n filmele hollywoodiene. Integral inClick.

Laura Cosoi, doar in prosop, nemachiata se relaxeaza la spa. Laura Cosoi se respecta si de fiecare data cand are ocazia isi ofera cateva momente de relaxare. Actrita are un ritual de infrumusetare de la care nu se abate. In aceasta perioada, fosta iubita a lui Smiley a ales sa se rasfete la un spa, iar tratamentul a avut efectul scontat. Vedeta a postat pe blog cateva fotografii cu fiecare etapa parcursa, iar fanii au fost in extaz. "Astept cu entuziasm vara si in fiecare an, inainte sa imi scot sandalele din cutii, imi pregatesc pielea. Am ales sa fac manichiura si pedichiura spa, un adevarat ritual de infrumusetare pentru maini si picioare. Etapele parcurse sunt surprinse in imagini si daca nu ai incercat pana acum, crede-ma, nu o sa iti para rau daca o faci. Exista trei pasi pentru rasfat: exfoliere, masca si apoi crema aplicata prin masaj. Dupa tratament te vei simti foarte relaxanta, iar sentimentul de "usoara" o sa te invaluiasca pur si simplu. Haide vara, haide!", a scris Laura Cosoi pe blog, informeazaLibertatea.

Surorile Bambi si-au etalat sanii la botezul fiicei lui Catrinel Sandu! Uite cat de decoltate au venit la petrecere. Ieri a fost o zi mare pentru Catrinel Sandu si pentru sotul ei, Gabi Trifu. Cei doi si-au botezat cel de-al doilea copil, pe micuta Lara Nicole, iar evenimentul a fost unul fastuos. Dupa crestinarea la biserica, invitatii au pornit, cu mic cu mare, spre restaurantul la care a avut loc petrecerea. Cu aceasta ocazie, gratiile din showbiz-ul autohton si-au etalat tinutele si nu numai. Surorile Bambi, de pilda, au ales sa-si "expuna" si sanii, ambele avand rochii extrem de decoltate. Mamica serii, Catrinel, a optat in schimb pentru o rochie destul de sobra, neagra, dar care i-a pus in evidenta trupul ce nu mai arata deloc semnele nasterii, scrieCancan.

La 69 de ani, Tantareanu vrea mult sex oral! Petrecere mare in Paradisul Verde, sambata, la resedinta lui Cristian Tantareanu. Omul de afaceri a implinit 69 de ani si, ca in fiecare an, a tinut sa petreaca pana-n zori. Vesel, pus pe glume si c-o halba de bere in mana. Imbracat lejer, intr-o pereche de blugi si-un tricou fistichiu cu dungi. Cristian Tantareanu a dat un chef de pomina sambata la resedinta sa din Paradisul Verde alaturi de peste 300 de invitati. "69 este un numar care mi se potriveste din doua motive. E varsta mea si e si pozitia mea preferata!" a spus sarbatoritul razand. Secretul cu care se mentine in forma la aceasta varsta? Ni l-a spus chiar el. "Eu nu am nici un stres. Creierul meu nu e aici, in cap, e aici, jos" , zice razand si-si acopera prohabul cu sapca. "Ca sa fii un om vesel, trebuie sa ai mereu aici cate ceva!" continua starnind rasete printre invitati, anuntaClick.

O actrita de la Hollywood, data drept principala suspecta a atacurilor teroriste de la Boston! Privirea senina, pletele negre si tenul alb ca laptele te-ar duce mai mult cu gandul la o zana buna decat la o temuta terorista, capabila sa amplaseze bombe la maratonul de la Boston. Cu toate acestea, dintr-o regretabila eroare, actrita Zooey Deschanel a fost data drept principala suspecta a atacurilor de la maratonul din Boston, soldat cu 3 morti si peste 100 de raniti. S-a intamplat la o statie de stiri afiliata unui post important din Statele Unite, Fox News, in timpul transmisiunii live a operatiunilor de capturare ale celor doi suspecti. La un moment dat, pe ecran apare scris "Principalul suspect in varsta de 19 ani, Zooey Deschanel", cu toate ca in dreptul burtierei era imaginea cecenului Iocar Tarnaev, informeazaLibertatea.