​S-au revazut dupa cinci luni! Tensiune maxima la intalnirea dintre Antonia si Vincenzo! S-au "sagetat" cu privirile! S-au despartit la finalul anului trecut si, in ciuda unei incercari de conciliere pusa la cale de familia italianului, Antonia si Vincenzo nu au reusit sa mai gaseasca un numitor comun. Au trecut cinci luni in care cei doi soti, care pareau atat de fericiti si de uniti pe vremuri, nu si-au vorbit si nu s-au vazut. Antonia s-a ocupat de cariera, a calatorit, a cantat, iar Vincenzo a stat mai mult plecat din tara, ori in Italia, unde era si micuta Maia, fetita celor doi, ori in Statele Unite ale Americii. A existat si un episod mult comentat, acela al unei vizite a Antoniei in Italia, la Roma unde a sustinut un concert si, cu toate acestea, nu a mai strabatut cei aproape 200 de kilometri care o mai desparteau de fiica sa pentru ca, in acea perioada, acolo s-ar fi aflat si Vincenzo, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Neglijenta sau provocare? O vedeta de la noi si-a lasat chiloteii la vedere pe Internet. Recunoscuta drept una dintre cele mai dorite femei din showbiz, dupa ce a ridicat pulsul barbatilor cu tinutele ei incitante in fiecare dimineatza la matinalul "Neatza cu Razvan si Dani", Roxana Vancea revine in forta cu o fotografie de mai mare frumusetea, publicata pe contul personal de Facebook. Ea nu s-a sfiit sa se lase fotografiata intinsa in pat, imbracata intr-o rochita foarte scurta, cu lenjeria intima la vedere. Reactiile fanilor ei virtuali au fost pe masura, multi masculi facandu-i declaratii dulci cu privire la fizicul ei, anuntaClick.

Anda Adam nu vrea sa fie asociata, in nici un fel cu actuala iubita a lui Victor Slav: "Nu am nimic in comun cu Bianca Dragusanu". Deranjata de faptul ca intre ea si actuala iubita a lui Victor Slav, Bianca Dragusanu, exista numeroase asemanari, Anda Adam a tinut sa puna lucrurile la punct. "Sunt pure coincidente! Mi-as dori sa nu se mai exagereze pe baza acestui subiect si sa renuntam la astfel de comparatii pentru ca nu sunt intemeiate. Aratam diferit, ea este inalta, eu sunt miniona, avem domenii de activitate diverite, avem personalitati si pasiuni diferite. Nu avem nimic in comun decat simplul fapt ca suntem femei, fiecare frumoasa in felul ei. Am acest catel de multi ani, breton am purtat si in urma cu zece ani, lentile de contact folosesc ocazional pentru ca mi-am dorit dintotdeauna sa am ochii deschisi la culoare, asa cum au mai toti membrii familiei mele, informeazaLibertatea.

Prigoana i-a facut ochi dulci Iulianei Luciu! Afaceristul s-a interesat de "viata" asistentei TV: "E mica la 26 de ani? Aoleu!" Invitat la o emisiune TV, Silviu Prigoana i-a facut ochi dulci Iulianei Luciu. Omul de afaceri s-a interesat daca asistenta TV este maritata. "E maritata?", a intrebat-o Prigoana pe Simona Gherghe. Moderatoarea i-a raspuns ca nu este casatorita, dar a spus ca este mica: "Nu, domnul Prigoana, dar e mica, lasati-o in pace. Are treaba". "E mica la 26 de ani? Aoleu!", a continuat afaceristul. Iuliana Luciu a intervenit si si-a manifestat interesul sa fie infiata de Silviu Prigoana: "Puteti sa ma infiati", scrieCancan.

Marina Dina si-a schimbat viata: a dat cu piciorul unei cariere in Italia, dar acum castiga mai bine decat in televiziune. Fosta asistenta TV Marina Dina a fost invitata pe canapeaua lui Catalin Maruta din studioul Happy Hour. Aceasta a povestit cum a fost viata ei de cand nu a mai aparut la TV si ce planuri de viitor are. Marina a explicat motivul absentei ei din tara si de pe micul ecran. "Am fost plecata mult in Italia, la Milano. Am studiat acolo. Am terminat Managementul Modei si al Bunurilor de Lux. Dupa ce am absolvit, o companie mare de bijuterii din Italia mi-a oferit posibilitatea sa fac un internship acolo. Insa nu mi-am permis, asa ca m-am intors in tara", a povestit blonda. Vedeta a lamurit si de ce a ales sa se intoarca in tara si ce a facut-o sa dea cu piciorul unei cariere de succes in Italia. "Un internship presupune ca o perioada sa lucrezi fara a fi platit. Poate dura intre trei luni si noua luni, iar eu nu ma puteam baga in asa ceva, nu imi puteam permite", a declarat Marina, anuntaClick.