Gina Pistol rupe tacerea! Adevarul gol-golut despre relatia ei cu fiul vitreg al Elenei Udrea! "O facem destul de des!" Relatia dintre Gina Pistol si Alin Cocos, fiul vitreg al Elenei Udrea, pare mai stransa pe zi ce trece. La inceputul acestei luni, Gina a fost invitata speciala la ziua de nastere a tanarului, sarbatorita in stil mare la Paris. Cei doi au fost fotografiati impreuna la intoarcerea in tara. Pe chipurile lor se citea oboseala acumulata la chefurile de pomina din capitala franceza, dar si satisfactia ca sunt impreuna. Imediat dupa acest episod, au inceput sa apara zvonuri conform carora cei doi ar avea o relatie amoroasa extrem de serioasa care se indreapta cu pasi mari catre altar. Ultima barfa spunea chiar ca Alina i-ar fi oferit Ginei inelul de logodna, cerand-o de soata, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Roxana Vancea si-a scos sanii la film! Roxana Vancea a fost printre primele vedete care si-au facut aparitia la Gala de lansare a filmului "Iron Man 3" care a avut loc seara trecuta la Cinema City Cotroceni. Ea a ales sa poarte pentru acest eveniment o rochie lunga, corai, care i-a pus in valoare fizicul Ce e drept, nu a fost persoana care sa nu fi intors capul dupa ea, avand in vedere ca fosta "vecinica" de la "Neatza" a expus un decolteu atat de adanca incat sanii ei mai mai ca au dat pe afara, anunta Click.

Simona Trasca se vrea cea mai tunata femeie din Romania! Vezi ce noua interventie estetica si-a facut! Recentele probleme de sanatate pe care Simona Trasca le-a avut dupa interventia de micsorare a nasului nu au facut-o pe blondina sa renunte. Dimpotriva, ea vrea sa ajunga sa fie una dintre cele mai tunate femei din Romania, iar atunci cand se uita in oglinda sa fie incantata de rezultat. Astfel incat, dupa ce si-a facut nasul mai mic, Simona a decis sa-si mareasca buzele. Pentru aceasta ea a calcat din nou pragul medicului estetician. "O sa doara injectiile. Mi-e frica", a declarat Simona inainte de interventie, insa acest lucru nu a facut-o sa renunte, informeaza Libertatea.

Alexandra Stan face furori in SUA! Americanii au facut un top al celor mai sexy poze cu romanca. Vezi imaginile. Alexandra Stan i-a cucerit pe americani cu frumusetea si cu trupul ei fara cusur. In asteptarea unui noi hit al cantaretei, reprezentantii unui site din SUA au realizat un top cu cele mai incitante fotografii in care apare aceasta. "Daca nu o cunoasteti pe Alexandra Stan, ne-ar placea sa o faceti. Cantareata romanca de muzica pop este foarte cunoscuta in Europa si a castigat numeroase premii. Ca sa nu mai spunem sa arata absolut extraordinat. Credem ca dupa ce veti vedea aceste fotografii nu o sa mai reusiti sa vi-o scoateti din cap", se arata pe site-ul heavy.com. Imaginile alese de americani nu mai sunt o noutate pentru noi, deoarece au aparut pana acum de nenumarate ori in presa, scrie Cancan.

Andreea Popescu a ajuns piele si os! Uite cum arata cum. Pana sa fie admisa in concursul "Romania Danseaza", Andreea Popescu, dansatoarea Deliei, era o femeie cu forme pline, care innebunea barbatii cu fizicul ei. Aceasta primea chiar si critici la adresa faptului ca are prea multe kilograme in plus pentru o dansatoare, insa acest lucru nu parea sa o deranjeze. Iata, insa, ca lucrurile s-au schimbat. De cand a intrat in showul TV "Romania Danseaza", Andreea a suferit transformari fizice extrem de vizibile, prietenii ingrijorandu-se pentru starea ei de sanatate. Aceasta a slabit considerabil, ajungand sa fie numai piele si os, anunta Click.

Sylvie van der Vaart, cu sfarcurile la vedere in centrul Parisului. Fosta sotie a fotbalistului Rafael vad der Vaart a pozat pe podul "Alexandre III", unul dintre cele mai frumoase din capitala Frantei, imbracata in negru. Sacoul sau descheiat a pus in evidenta sutienul transparent, care nu reusea sa-i ascunda sfarcurile. Sylvie i-a dat papucii sotului ei, Rafael vad der Vaart, la inceputul acestui an, dupa petrecerea de Anul Nou. Fotbalistul a parasit apartamentul conjugal, unde vor ramane Sylvie si fiul lor, Damian (6 ani), dupa ce a facut o tampenie de Revelion: a aruncat o sticla cu vin spre sotia sa, socand oaspetii. Sticla s-a spart in capul lui Sylvie. Superba blonda a fost aleasa cea mai sexy femeie in Olanda, in 2003, chiar in anul in care a inceput relatia cu Van der Vaart, informeaza Libertatea.