"Deputatul satanist" ii da replica lui Gigi Becali. "Omul asta este urmarit de traumele din copilarie". Scandalul dintre Gigi Becali si deputatul Remus Cernea continua, numai ca de aceasta data a venit randul celui de-al doilea sa iasa la atac. "Este regretabil ca Gigi Becali nu reuseste sa aiba un autocontrol al propriilor reactii, iar acest lucru este un semn al slabiciunii. Intuiesc ca o parte din comportamentul sau agresiv provine din faptul ca a avut o copilarie si o adolescenta marcata de violenta", crede Remus Cernea, potrivit Cancan.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Bianca "face reclama" goala-pusca unor show-uri erotice din Spania! Din pacate insa, din cauza ca e sexy si pozeaza provocator, Bianca Dragusanu ajunge, fara voia ei, pe diferite site-uri de filme XXX, videochat si, mai nou, intr-un restaurant din Spania care ofera show-uri erotice. Cititorii WOWbiz.ro au trimis cateva fotografii cu calendarul in care apare Bianca Dragusanu. Fotografia se pare ca face parte dintr-o sedinta foto facuta in urma cu cativa ani, pentru o revista dedicata barbatilor. Contactata telefonic, Bianca ne-a spus ca nu stie nimic despre acest calendar si ca n-a semnat niciun contract cu vreun amsemenea restaurant din Spania.

Danny DeVito prins cu alta femeie! Abia l-a iertat nevasta ca el umbla din nou cu altele! Danny DeVito, de 68 de ani, a fost surprins zilele trecute luand cina in Bel Air, Los Angeles, cu o tanara blonda. Este vorba de regizorul britanic Thea Sharrock. Desi pe intreaga durata a cinei pareau mai apropiati decat doi simpli colegi, purtatorul de cuvant al actorului a declarat pentru Daily Mail ca "nu este vorba de vreo relatie sentimentala intre ei". Cina vine la mai putin de o luna de la anuntul facut de DeVito si de sotia lui Rhea Perlman conform caruia abandonasera definitiv gandul despartirii, scrie Click.

Stefan Banica jr: "Cantecele de dragoste sunt inspirate din viata mea". Stefan Banica jr (46 de ani) vorbeste intr-un interviu acordat reporterilor ziarului Libertatea despre copilaria sa, despre cariera, dar si despre familie. Actorul crede ca este foarte important ca ambii sai copii sa stie ca parintii lor ii iubesc enorm. Pe plan profesional, Banica are proiecte ample, care includ si un nou turneu national. Luati, de pilda, cantecele cu mesaj social, ascultati "Protest" de pe albumul "Impreuna" sau "E dreptul tau" si "E bezna rau (in capul tau)!", de pe discul "Super- love" si o sa regasiti societatea in care traiti.", declara Banica pentru Libertatea.

Iubita impresarului Innei, apropieri suspecte cu fratele ei! In cariera ei de model, Maria si-a creat un stil de a poza si, in cele mai mult fotografii, adopta atitudini dintre cele mai perverse si obraznice. Rolul de fata rea, dar senzuala o prinde de minune. Pasiunea ei pentru modelling este impartasita si de fratele sau, motiv pentru care drumurile lor s-au intersectat de multe ori, in multe studiouri. Cei doi au fost protagonistii unor ipostaze cu adevarat incitante, dar in acelasi timp suspecte. Fratii joaca roluri de indragostiti si se ating indraznet, context in care dau nastere controverselor, scrie Cancan.

Oana Roman s-a mutat cu iubitul ei. Oana Roman s-a mutat impreuna cu iubitul ei, Marius. Vedeta locuieste de o luna cu iubitul si i-a facut acestuia un rand de chei de la apartamentul ei. Oana Roman (37 de ani) a decis sa nu-l mai ascunda pe barbatul care i-a rapit inima. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe Oana si Marius in timp ce intrau in locuinta vedetei, semn ca cei doi amorezi s-au mutat impreuna. Acest lucru a fost confirmat si de Oana, care nu s-a ferit sa spuna ca i-a dat lui Marius un rand de chei de la locuinta ei, scrie Click.