Scandalos! O mare actrita, banuita ca se drogheaza. Actrita Anne Hathway (30 de ani) a fost vazuta fumand un fel de tigara care parea cu marijuana, sustine "National Enquirer". Intr-o fotografie realizata in luna octombrie, anul trecut, ea pare ca fumeaza marijuana si ia in brate un barbat. Barbatul are ochii rosii si amandoi rad. "Anne nu e machiata, are ochii rosii si pupilele dilatate lucioase... pare ca petrece", spune o sursa, care dezvaluie ca prietenii se tem ca sotul actritei, Adam Shulman, are o influenta nefasta asupra ei, noteaza Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Andreea si-a luat bagajele si a plecat de la Stefan. Andreea Mantea (26 de ani) si Stefan Stan (36 de ani) pot fi catalogati drept cel mai nabadaios cuplu din showbiz. S-au indragostit in decembrie, doua luni mai tarziu oftau unul dupa celalalt pe la emisiunile TV, iar in urma cu 3 saptamani Andreea radia de fericire cu superbul inel de logodna pe deget. Dar cand au facut un bilant real al povestii lor de dragoste, au ajuns la concluzia ca o casatorie nu le-ar rezolva neintelegerile, astfel ca au anulat cununia civila programata dupa Paste, anunta Libertatea.

Esca, primele declaratii despre retragerea din TV! Ne-am obisnuit ca Andreea Esca sa ne spuna aproape in fiecare zi "Buna seara", de la pupitrul Stirilor ProTV. Va inchipuiti insa stirile fara ea? Andreea Esca prezinta Stirile ProTV din 1995, a devenit un brand, iar la 40 de ani nu are nici macar cel mai mic gand de retragere, pentru ca meseria sa e una pe care o face din pasiune. "Cred ca e prea devreme sa ma gandesc sa ma retrag. Am vazut-o acum pe Barbara Walters care vrea sa se retraga, dar are 84 de ani. Am modele serioase in fata, Larry King s-a retras pe la 80, eu zic ca sunt bine. Nu stiu daca o sa ajung acolo, dar nu m-am gandit, e prea devreme sa ma gandesc la asa ceva", a spus Esca pentru Cancan.ro.

Ce spune Elena Basescu despre sarcina. Europarlamentarul PDL Elena Basescu a declarat, referitor la sarcina, ca "se simte foarte bine", iar intrebata ce cadou a primit de la Traian Basescu de ziua ei de nastere, aceasta a raspuns: "Este un lucru foarte personal si niciodata nu spunem despre cadourile primite in familie". Intrebata de jurnalisti despre sarcina, Elena Basescu a raspuns: "Ma simt foarte bine, multumesc!". De asemenea, intrebata ce cadou a primit de la Traian Basescu de ziua ei de nastere, ea implinind 33 de ani in 24 aprilie, Elena Basescu a spus ca "este un lucru foarte personal", informeaza Gandul.

Printul Harry invata sa schimbe scutece. Imagini amuzante cu printul Harry au facut ieri furori in Marea Britanie. Acestea il arata pe mezinul familiei regale cum invata sa schimbe scutece pe o papusa, luandu-si, se pare, in serios rolul de viitor unchi. Printul Harry (28 de ani) s-a bucurat la culme cand a aflat ca frumoasa Kate Middleton (31 de ani) a ramas insarcinata si ca el va deveni unchi. Roscovanul este nerabdator sa vina pe lume nepotica lui si se pare ca are de gand sa isi ia in serios rolul de unchi, el incepand sa invete deja cum se schimba scutecele. Aflat la un eveniment caritabil din Nottingham, al treilea mostenitor al coroanei britanice, in ordinea succesiunii la tron, a facut deliciul presei incercand sa schimbe scutecele unei papusi folosindu- si doar o mana, scrie Libertatea.ro