Fata lui Carmen Harra, pozata aproape goala in asternuturi! Imaginile au ajuns pe net! Alexandra Harra, fiica celebrei Carmen Harra, face ce face si isi provoaca fanii pe retelele de socializare. Tanara cu forme apetisante a postat in urma cu cateva ore o poza cu ea in pat imbracata mai mult decat lejer. Alexandra lasa sa i se vada sanii voluptosi, trandafirul tatuat pe mana, precum si fundul bombat. Acestea nu sunt singurele poze ale ei care starnesc imediat fanteziile fanilor ei de sex masculin. Cateva dintre comentariile postate la poza ei: "superb ingeras blond!", Esti o papusa. Te pup" sau "Esti foarte sexy" frumoasa Alexandra, tipa misto".De altfel, fiica doctoritei Harra a facut furori si intr-un videoclip al mamei, in care tanara seamana cu Marilyn Monroe, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Andreea Marin a pozat din nou sexy intr-o revista pentru barbati. Cele mai provocatoare imagini cu "Zana Surprizelor". Dupa un divort intens mediatizat de Stefan Banica junior, Andreea Marin a inceput sa-si puna oprdine in viata. Fosta "Zana" a surprizelor a organizat mai multe actiuni destinate femeilor independente si si-a retusat putin imaginea. Andreei ii prieste stattul de femeie libera, iar asta se vede cel mai bine in tinutele sexy pe care le abordeaza la evenimentele mondene. Andreea a dorit sa-si exprime starea de spirit intr-un nou pictorial in revista FHM, unde a pozat in tinute provocatoare, insa decente. Astazi, de Florii, vedeta sarbatoreste onomastica fiicei ei, Violeta. "Revin in FHM cu un pictorial discret si elegant si un interviu care sper sa va faca placere. Un gand bun, de peste ocean, unde ma aflu acum, si la multi ani voua, prietenilor cu nume de floare! O zi de Florii minunata!", a postat Andreea pe Facebook, anuntaClick.

Un actor se lauda: "Stiu toate masurile de sutiene de la toate cantaretele...". Putini actori se pot lauda ca au avut de-a face cu toate cantaretele de la noi. Un actor roman a oferit o replica menita sa faca deliciul ziarelor de tip tabloid: "Stiu toate masurile de sutiene de la toate cantaretele...". Actorul Cristi Iacob va prezenta alaturi de Sorin Trofin emisiunea "Dupa fapta si rasplata" de la Prima TV. Intr-un interviu acordat Pro TV Magazin, Cristi Iacob a fost intrebat daca in emisiune ar testa si vedetele autohtone. "Nu. Eu personal n-as testa nicio "vedeta"! Nu stiu ce vor decide cei in drept, dar "vedetele" noastre sunt atat de testate, ca nu stiu, zau, daca a ramas vreun por necercetat. Stim toate masurile de sutiene de la toate cantaretele si toate tipurile de digestie ale sotiilor si fiicelor demnitarilor politici, precum si apetitele lor sexuale. Stim citatele pe care le dau actritele in timpul agitatului lor somn si angoasele existentiale ale fotbalistilor. Iar in ceea ce priveste onestitatea, e treaba Ministerului Justitiei si a puscariei Rahova", a spus actorul, informeazaLibertatea.

Asta chiar e buna! Ruby, cu sanii goi pe Facebook! Esti pregatit sa o vezi? Inainte de culcare, seara trecuta, Ruby s-a lasat fotografiata intr-o ipostaza demna sa zapaceasca mintile barbatilor. Frumoasa cantareata este posesoarea unor forme demne de invidiat, caci are atat poponetul, cat si sanii pe gustul oricarui mascul. Mai mult, Ruby are o voce incredibila si face showuri incendiare cand se afla pe scena. Seara trecuta insa, vedeta a tinut sa faca spectacol din dormitor si le-a oferit fanilor o imagine de zile mari: cantareata apare cu sanii goi, insa acoperiti cu mainile. Cu toate astea, din pacate sau fericirre, printre degete i se vad sfarcurile brunetei, scrieCancan.

"Cantareata fara chilotei" le arata pisicuta fanilor si le face o propunere de nerefuzat. "Cantareata fara chilotei" este o iubitoare de animale. Dupa ce vineri ne-a aratat pasarica, Bijou ne face cunostinta si cu pisicuta ei. Artista a anuntat ca vrea sa dea spre adoptie simpaticul animalut. Singura ei conditie este ca viitorul proprietar sa dea posibilitatea sa mai viziteze din cand in cand felina. Pentru a-i convinge pe cei interesati, Bijou a facut cateva poze amuzante cu pisica, anuntaClick.