Antonia recidiveaza la capitolul ingrijire! Cantareata a aparut intr-un pictorial sexy cu o iritatie in zona inghinala. Una dintre cele mai frumoase femei din Romania nu sta prea bine la capitolul ingrijire personala. Antonia si-a surprins neplacut fanii de cateva ori, cand s-a afisat neepilata pe covorul rosu si in concerte. Se pare ca problema parului nedorit este pentru solista destul de veche, dovada stand cateva imagini din tineretea artistei. Pe vremea cand locuia in SUA si poza in lenjerie intima pentru diverse firme, Antonia reusea, ca si acum, sa omita cateva amanunte ce tin de ingrijirea unei femei. Astfel, imaginile in care Antonia apare in costum de baie ii lasa la vedere si zona inghinala iritata din cauza epilatului. Pentru un pictorial cu pretentii, aceasta gafa este de neiertat. Pe langa frumusete, cantareata a reusit sa iasa in evidenta si datorita bubitelor din zona intima, care au aspect foarte inestetic, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Nicoleta Luciu se gandeste la o noua operatie estetica. Ce o deranjeaza pe vedeta. Actrita si cantareata Nicoleta Luciu a vorbit recent despre operatiile estetice pe care le are si a recunoscut ca isi gaseste constant defecte pe care ar vrea sa si le retuseze cu ajutorul bisturiului. Dupa ce si-a pus implant cu silicon, Nicoleta s-a gandit serios sa isi opereze urechile, pe care le considera prea mari. "Cred ca am urechile cam clapauge. Eu vad detaliul asta, chiar daca altii nu il vad. Am vrut sa ma operez", a declarat bruneta la emisiunea "Povestiri Adevarate", de la Acasa TV. Aceasta a dezvaluit si care este motivul care a facut-o sa nu ajunga pe masa de operatie. "Sotul meu si doctorul Kasem m-au convins sa ma abtin. Ei mi-au spus ca nu este cazul sa fac aceasta interventie, pentru ca nu am o problema fizica atat de grava incat sa apelez la bisturiu", a spus bruneta, anuntaClick.

Mihaela Radulescu, bomba sexy si la 43 de ani! Mihaela Radulescu (43 de ani) a marturisit intr-un interviu acordat revistei Viva ca familia ideala ar trebui sa fie compusa din suflete care sunt pe veci conectate, cu sau fara stampile, si ca are deja ceea ce-si doreste. A plecat de cinci ani din Romania, dar Mihaela Radulescu continua sa fascineze, iar la varsta de 43 de ani arata ca un fotomodel abia trecut de majorat. Intr- un interviu acordat revistei Viva, vedeta a vorbit despre filozofia de viata a unei femei gata in orice moment sa ajute, sa iubeasca, sa daruiasca, dar si sa primeasca si sa se lase alintata. "Am 43 de ani si o pofta grozava sa traiesc frumos, interesant, sa fiu o mama buna, sa fiu o femeie tanara dupa standardele mele, nu dupa judecata cinica a celor care cred ca nu se cade sa mai apari asa dezbracata in poze", a marturisit Mihaela. In cadrul aceluiasi interviu, ea a vorbit si despre notiunea de familie: "N-am nimic impotriva casatoriei, dar acum ma simt mai in siguranta in "libertate ". Familia ideala ar trebui sa fie compusa din suflete care sunt pe veci conectate, cu sau fara stampile si martori. Am aceasta familie, nu mai vreau alta", a adaugat diva, informeaza Libertatea.

Stefan Stan a incercat sa-si implineasca fanteziile sexuale cu "amanta" Laura! I-ar fi propus tinerei o partida de sex in trei! De cand Cancan.ro a dezvaluit relatia paralela pe care Stefan Stan o avea cu Laura, in timp ce isi facea planuri de nunta cu Andreea Mantea, au iesit la iveala multe detalii picante ale acestei povesti. In momentul in care legatura lor a devenit publica, Laura a dezvaluit-o si prietenilor ei, impartasindu-le, "la nervi", detalii altfel tinute secrete. Potrivit unor informatii venite pe celebra adresa pont@cancan.ro, Laura si-ar fi continuat sirul confesiunilor fara perdea admitand ca relatia ei cu artistul era si de natura sexuala si marturisind ca acesta ar fi vrut sa-si indeplineasca fanteziile sexuale cu ea. Apropiatii Laurei sustin ca Stefan Stan i-ar fi propus tinerei o partida de sex in trei, cerandu-i sa mai aduca o femeie in patul lor, scrieCancan.

Bijou, cantareata fara chilotei, tine pasarica in mana. Cea care s-a facut cunoscuta mai mult precum "Cantareata fara chilotei" si-a facut un obicei din a ne arata pasarica ori de cate ori are ocazia. De data aceasta, pe Facebook. "Este atat de scumpa pasarica mea!!! :) va place?", a scris Bijou pe net. Pana sa ne arate ceea la ce ne gandim cu totii, in paginille unei reviste pentru barbati, poate, bruneta se afiseaza cu o pasarica adevarata, la propriu, anuntaClick.