Oana Lis, o aparitie de exceptie la malul marii! S-a avantat in nisip pe tocuri si-n haine mulate, s-arate lumii cat s-a ingrasat! Oriunde merge, sotia lui Viorel Lis reuseste sa intoarca toate capetele. I-a reusit din plin si zilele trecute cand a iesit pentru un raid pe plaja din Mamaia. Imbracata cu o rochita, ceva cam mulata pentru formele ei pline, dar rosie ca focul, Oana a defilat in bataia briozei, acompaniata de un cuplu. Pana aici nimic nefiresc! Dar faptul ca a intrat pe plaja incaltata cu tocuri, poate fi considerat un curaj nebun. Stapana pe ea, doamna Lis a tinut pasul drept si nu a dat semne ca se poticneste. S-a oprit insa de cateva ori, probabil, sa-si traga sufletul. O aplecare nestudiata, a lasat sa se observe surplusul de greutate acumulat pe burta, care i se revarsa peste marginea slipului si razbatea prin rochita subtire, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Andreea Esca si-a bagat fanii in boala, imbracata doar in costum de baie! Andreea Esca a publicat pe pagina personala de Facebook o imagine in care a fost imortalizata doar in costum de baie. Aflata intr-o mini-vacanta, Andreea Esca a decis sa se relaxeze intr-un decor mediteranean si a dorit sa le arate si fanilor ei virtuali ce clipe minunate a petrecut. Asa ca a publicat o imagine in care apare intr-o piscina, imbracata intr-un costum de baie albastru. "Gata cu relaxarea! Ne vedem diseara, la ora 19... bineinteles :-)", a scris Andreea Esca, in dreptul imaginii pe care a publicat-o pe Facebook. Prietenii ei virtuali nu au intarziat sa-i trimita zeci de mesaje prin care au laudat-o pentru felul in care arata, anuntaClick.

Adam Adam, cu partile intime la vedere! Uite cum a aparut la TV. Cantareata a fost invitata sa cante alaturi de Connect-R, luni seara, la emisiunea "Te cunosc de undeva". Ea a imitat-o pe Alicia Keys, in timp ce Connect-R a intrat in pielea lui Jay-Z. Artista a fost imbracata intr-o salopeta de culoare neagra si mulata, tinuta care a dat impresia ca nu purta chiloti si care ii scotea in evidenta partile intime. Fotografia a fost postata pe pagina de Facebook a emisiunii, iar Anda Adam a preluat-o si postat-o, dar numai dupa ce a modificat-o vizibil in Photoshop, pentru a acoperi... zona cu probleme. Altfel,Catalin Botezatu si Anda Adam sunt protagonistii pictorialului de coperta al celui mai nou numar al revistei Tabu. Dupa o serie de speculatii privind o presupusa relatie amoroasa, cei doi au acceptat sa vorbeasca, in premiera, despre acest subiect, informeazaLibertatea.

Roxana Ionescu si-a agitat sanii la mare! A dansat provocator langa un barbat la bustul gol! Imbracata de parca ziceai ca e la munte, Roxana Ionescu si-a demonstrat inca o data talentul de dansatoare pe plajele din Mamaia. Chiar daca nu si-a etalat formele apetisante, frumoasa blonda a intretinut atmosfera aruncandu-si sanii in aer. Fosta concurenta de la "Dansez pentru tine" a fost din nou punctul de atractie al unuia dintre cluburile deschise saptamana trecuta pe litoral. Echipata in blugi, tricou si o camasa impumutata de la un... mascul, Roxana Ionescu s-a rupt pe scena, pe ritmuri house, alaturi de barbatul dezbracat. Cu toate ca imbracamintea ii acoperea in totalitate corpul sexy, fumoasa blonda nu a uitat ca ani de zile i s-a spus "mama natura", mai ales din cauza sanilor imensi. Cu miscari lascive, Roxana si-a pus nurii la treaba si a oferit celor prezenti un moment indraznet chiar daca nu s-a mangaiat sau sarutat cu vreo femeie, scrieCancan.

Bianca Dragusanu, batjocorita de fani din cauza felului in care scrie! Bianca Dragusanu este criticata vehement de fanii ei virtuali, dupa ce a publicat pe pagina personala de Facebook o fotografie cu un "contract" pe care l-a scris de mana. In "contractul-juramant" al Biancai este stipulat faptul ca ea se obliga sa nu mai achizitioneze niciun articol vestimentar in afara de pantofi, timp de o luna. Mesajul vedetei a trecut insa aproape nevazut de fani care au taxat-o pentru caligrafia sa. "Saraca de tine urat scrii", "Ce scris :)) De clasa I-a", " Asa greseli gramaticale! Gretos.....", au fost doar cateva dintre comentariile fanilor virtuali ai actualei iubite a lui Victor Slav, anuntaClick.