Lars von Trier a inceput filmarile la controversatul film Nymphomaniac. 3 filme cu scene de sex nesimulate. Copilul teribil al cinematografiei europene, cum este numit Lars von Trier, a inceput productia la mult discutatul sau film Nymphomaniac. Regizorul de 56 de ani a starnit valuri in ultimele luni promovandu-si viitoarea pelicula despre care a dezvaluit ca va avea scene de sex reale. Personajul central al filmului va fi una dintre actritele preferate ale lui Von Trier, Charlotte Gainsbourg, care o va interpreta pe Joe, o nimfomana ce isi povesteste viata erotica. Filmul, ce urmeaza sa fie lansat in 2013, va avea doua parti, una "hardcore", cu scene pornografice explicite, si una "softcore", in care camera se va folosi de unghiuri diferite pentru a reda imagini nu foarte clare din corpurile actorilor, potrivit procinema.ro

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Silviu Prigoana, criza de nervi in direct! Uite cum i-a umilit pe reporterii de la Antena 1! Desi a spus in repetate randuri ca e foarte fericit sa o aiba alaturi pe Adriana dupa 9 luni de despartire, Silviu Prigoana s-a enervat foarte tare in timpul transmisiunii in direct pe care o facea o echipa de la "Un show pacatos" din curtea vilei sale. Dupa ce a vorbit cateva minute la cadru si chiar i-a dat Adrianei un inel cu diamant, in direct, afaceristul a intrat in vila si le-a lasat pe Bahmu si pe prietena ei, Mara Banica, sa vorbeasca in continuare cu reporterul Antenei 1. Dupa cateva minute, in care Mara Banica discuta cu reporterul "pacatos", Silviu Prigoana s-a intors in fata camerelor de filmat si i-a dat pur si simplu afara pe cei de la Antena 1, informeaza Click.

Au divortat, s-au certat, s-au impacat, dar nu vor sa mai auda de nunta! Iulia si Mihai Albu fac reguli noi!CANCAN.ro a anuntat in premiera impacarea total neasteptata a sotilor Albu. Reconcilierea, la o luna de la divort, s-a produs chiar in ziua de Paste si totul pare sa fi reintrat pe fagasul normal. Dorm impreuna, mananca impreuna, petrec timpul liber impreuna si, asa cum au fost mereu, sunt impreuna parinti pentru fetita lor. Iulia si Mihai Albu formeaza din nou o familie si sunt cat de poate de fericiti si cat se poate de linistiti.

Care e povestea celor 5 tatuaje ale Antoniei! Vezi cum le arata si le explica frumoasa cantareata! Momentul a avut loc in direct la Alarma ProFM iar Antonia si-a arata toate tatuajele pe care le-a facut - 5 la numar si a povestit cate ceva despre fiecare dintre ele. Antonia le-a povestit DJ-ilor ca are un nou tatuaj ajungand astfel la 5 in total. Cel mai recent este o nota muzicala pe glezna dreapta, facut in Mexic, impreuna cu Inna. Cele doua artiste si-au ales acelasi model, si acum amandoua au cate o nota muzicala, iar Antonia nu a scapat de gura lui Gicu si Nicolai pana nu s-a descaltat si nu le-a aratat tuturor desenul de pe picior, potrivit profm.ro

Ce aveti cu Ouatu? Voi veniti cu "expirata"! Suedezii si britanicii rad de reprezentantul nostru. Au tradus versurile piesei "It's my life" in batjocura: "La naiba! Mi-am prins ouale si mor de durere". Uite cine vorbeste! Ei vin cu un pusti de 22 de ani si o cantareata de 61 de ani. Mai este o saptamana pana la concurs si presa straina ii comenteaza in fel si chip pe concurenti. Cezar Ouatu pleaca azi la Malmo, in Suedia, unde este facut praf chiar de prezentatoarea oficiala a Eurovision 2013, actrita de comedie Petra Mede. Reprezentantul Marii Britanii este, intr-adevar, o mare vedeta internationala, Bonnie Tyler, ajunsa la venerabila varsta de 61 de ani, scrie Click.