Doua actrite romance fac senzatie la Hollywood cu scenele de sex in care joaca! Daca intrebi un strain ce stie despre Romania o sa iti spuna negresit Nadia, Hagi, Dracula, Ilie Nastase si faptul ca romancele sunt frumoase. Este si cazul a doua actrite romance care au acceptat sa filmeze scene de sex in doua seriale de succes din Statele Unite ale Americii. Anamaria Marinca si Ana Ularu nu s-au dat in laturi atunci cand producatorii le-au spus sa joace in cateva scene nud. Anamaria apare goala pentru cateva secunde in serialul "Sot de politician" (The politician's husbansd) si Ana Ularu joaca intr-o scena de sex in Familia Borgia, un serial care a debutat in urma cu doi ani. Aparitiile celor doua nu au ramas nesemnelate pe siteurile de profil din America si au aparut si pe unul specializat in vedetele de peste Ocean care apar in ipostaze compromitatoare, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Scene sexy cu Antonia si o negresa, dintr-un clip din 2007! Inainte sa devina faimoasa in Romania, Antonia ajunsese sa fie luata la ochi de lumea din industria muzicala din SUA. Una dintre cele mai incitante aparitii ale sale a avut loc in anul 2007, in clipul unor rapperi indrazneti. In clip, Antonia are rol de animatoare si apare intr-o serie de cadre in care se atinge senzual cu cealalta protagonista, o negresa focoasa si volupuoasa. Piesa pentru care a fost realizat clipul se numeste "Everywhere We Go" si este interpretata de X1 si Lil' Flip, anuntaClick.

I-a innebunit pe nemti cu sanii astia! Dupa Silvana Bragaru, o alta romanca face furori in Germania, Andra calificandu-se in finala pentru titlul de "Fata Bild" a anului. Din pacate pentru nemtii care ii dau tarcoale, ea are un prieten, pe care l-a cunoscut la o sala de fitness. Desi ar putea schimba iubitii ca pe ciorapi, pana la cei 27 de ani ai sai, Andra sustine ca a facut sex doar cu trei barbati. Andra are un trup de invidiat, iar nemtii nu au ramas insensibili cand i-au vazut fotografiile sexy publicate de Bild, astfel ca s-au grabit sa o voteze cea mai sexy fata a lunii aprilie. Romanca traieste de cinci ani in landul Saarland, situat in sud-vestul Germaniei, si le-a declarat celor de la Bild ca este o admiratoare a superbei actrite Angelina Jolie si ca uraste sosetele de iarna, informeazaLibertatea.

Succesul de asta-vara a apus, efectul hitului sau s-a dus! Connect-R a ajuns sa cante cu sala goala! De vara trecuta pana de curand, Connect-R umplea salile de spectacol si vcluburile cu hitul "Eu vara nu dorm!". Succesul a fost atat de puternic incat nu s-a stins nici cu venirea iernii. Dar inca o vara, ar fi fost deja prea mult! Se pare ca artistul are nevoie de o piesa "fresh" cu care sa-si adune din nou fanii in fata scenei, caci, zilele trecute, schema nu prea i-a iesit! nvitat sa cante pe Litoral in mini-vacanta de 1 Mai si Paste, Connect-R a reusit... performanta de a mentine clubul gol. Din imaginile primite pe celebra adresa pont@cancan.ro reiese ca artistul nu a putut strange in fata scenei decat cativa fani, iar asta in ciuda faptului ca statiunea gemea de turisti, scrieCancan.

Casandra lui Ogica a aratat tot la Capatos! Imagini interzise minorilor! Casandra a fost invitata in studioul emisiunii "Un Show Pacatos" unde a facut un adevarat spectacol XXX. Dupa ce l-a facut praf pe Stelian Ogica, de care s-a despartit dupa un an si trei luni de relatie, "Viespea" si-a etalat talentul de dansoatoare sexy si nu s-a sfiit sa se lase filmata sub fustita incredibil de scurta. Inainte de a face acest lucru insa, ea a povestit ca a trecut printr-un adevarat calvar cat timp a stat alaturi de Stelian Ogica. "El m-a batut de multe ori. Cat am fost cu el, nici nu aveam telefon mobil. Si-a batut joc de mine, tot ce voia erau banii. Sa ii aduc eu multi bani. Ma obliga sa vorbesc cu diversi barbati bogati si sa le cer sume de bani.", a spus ea. Durerea pare sa-i fi trecut, avand in vedere cu ce dezinvoltura a reusit sa se unduiasca pe ritmurile muzicii., pentru a deveni asistenta la Un Show Pacatos, anuntaClick.

Veste bomba! Iulia Vantur se casatoreste cu Salman Khan in cateva luni? Vezi cine spune asta! Relatia dintre Iulia Vantur si actorul de Bollywood Salman Khan se pare ca este mai serioasa decat s-ar fi asteptat cineva. Blonda nu doar ca il viziteaza des pe indian, dar se pare ca urmeaza sa se marite cu acesta. Sau cel putin asta sustine presa din India. Salman Khan este cel mai iubit actor de la Bollywood, asa se face ca jurnalistii indieni ii urmaresc fiecare miscare, iar viata lui amoroasa reprezinta un subiect de interes la el in tara. Surprins in compania unei blonde superbe, actorul a devenit de marti cel mai discutat personaj dintre celebritatile din India. Si femeia in compania caruia a fost vazut, la fel. Ziaristii au aflat ca este nimeni alta decat romanca Iulia Vantur, care i-a fost prezentata actorului acum doi ani, in timpul primei ei vizite acolo. Asadar, conform mai multor ziare din India, relatia dintre Iulia si Salman devine tot mai serioasa, informeazaLibertatea.