Madalina, inlocuita numai cu bunaciuni. Vezi pe cine a agatat Gerard Butler. Nu trece o zi fara ca actorul scotian Gerard Butler sa nu fie "combinat", de presa internationala, cu vreo frumusete celebra, desi nici el si nici olteanca noastra, Madalina Ghenea, nu au confirmat ca s-ar fi despartit definitiv. Daca saptamana trecuta flirta la greu cu topmodelul Miranda Kerr, si cu actrita Jennifer Anniston, recent, Butler a fost surprins alaturi de cantareata Katy Perry, 28 de ani. Se pare ca ei au petrecut cateva zile impreuna, fiind vazuti ba la restaurant, ba la plimbare, ba la evenimentele mondene de peste Ocean, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Cezar Ouatu, in "rochie" de 5.000 de euro la Eurovision. Aparitie-soc pe scena de la Malmo! Cezar Ouatu va purta in concursul Eurovision o vestimentatie excentrica, creata special de Doina Levintza. Nu doar piesa lui Cezar a fost indelung comentata, ci si tinuta ce aduce cu o rochie de regina. Cezar Ouatu se pregateste pentru semifinala Eurovision, unde va incerca sa impresioneze si prin tinuta, nu numai cu melodia "It's My Life". Reprezentantul Romaniei are o costumatie SF, creatie a celebrei Doina Levintza. Conform unor surse din TVR, spectaculoasa "rochie" a costat 5.000 de euro. De fapt, este vorba despre o fusta-pantalon extrem de larga si o haina neagra, cu guler imens, scrie Click.

Dragoste cu nabadai! Pentru Stan si Mantea romantismul se traduce in palme, picioare si tras de par! Imagini necenzurate! El a inselat-o, ea l-a iertat! Si nu numai! Acum, Andreea pare mai indragostita ca niciodata de Stefan, iar el este topit dupa ea! Recent, cei doi au initiat o plimbare romantica in parc, insa... Cum traduc Stefan Stan si Andreea Mantea romantismul... greu de spus. Cert este ca, recent, cei doi s-au iubit in felul lor, la adapostul intunericului, intr-un parc pustiu din Capitala! Era tarziu, toata lumea dormea, doar ei si brostele isi cantau amorul. De mana, pe aleile parcului, Andreea si Stefan pareau ca-si declara dragostea vesnica... Plimabarea si-o intrerupeau ba intr-un sarut patimas, ba intr-o imbratisare plina de pasiune, scrie Cancan.

Principele Nicolae s-a despartit de iubita irlandeza. Tanar, charismatic, print si, mai nou... singur! Libertatea a aflat in exclusivitate ca principele Nicolae al Romaniei s-a despartit de logodnica sa irlandeza Rebeca Margareta Byatt, alaturi de care a avut o relatie de mai multi ani. La petrecerea de vineri de la Palatul Elisabeta, principele Nicolae i-a tinut locul lui Mihai I, care, pentru prima data din 1997, nu a putut fi prezent la aniversarea Zilei Regalitatii. Relaxat si cu zambetul pe buze, nepotul regelui a socializat, timp de doua ore, cu sute de invitati, membri marcanti ai vietii politice si culturale din Bucuresti. Acesta a fost insotit doar de consilieri, motiv in plus sa starneasca interesul tinerelor participante la eveniment, scrie Libertatea.

Tatal lui Irinel Columbeanu: "Moni e ca purceaua care s-a urcat in copac". Doar 13 ani il despart de un secol de viata pe Ion Columbeanu. La aceasta varsta venerabila, tatal lui Iri are doua focuri pe inima. Unul este provocat de fosta nora, Monica Gabor, pe care nu o va ierta niciodata, iar al doilea este legat de sechestrul pe avere. La aproape trei luni, Monica Gabor a venit vineri noaptea in Romania pentru a-si petrece timpul cu fiica ei. Practic, in afara de parintii sai si de Irina, nu o mai leaga nimic de tara, caci fostul sot si fostul socru sunt in continuare in relatii reci cu ea, scrie Click.

Scene fierbinti care au fost interzise. Enrique Iglesias in ipostaze incendiare. Enrique Iglesias a renuntat de ceva vreme la clipurile cuminti, dupa cum noteaza presa americana, facand referire la faptul ca solistul are in ultimul timp melodii cu videoclipuri din ce in ce mai "hot". Tot tabloidele americane sunt cele care comenteaza ca, de departe "cel mai tare" videoclip al celebrului cantaret e unul filmat in anul 2000! Este vorba despre clipul pentru coverul facut de Enrique Iglesias piesei "Sad Eyes" a lui Bruce Springsteen. Difuzarea acestui videoclip a fost interzisa la TV din cauza... continutului, scrie EVZ.

Anuntul trist al lui Alain Delon: "Nu Il voi lasa pe Dumnezeu sa aleaga ziua mortii mele". Fanii actorului Alain Delon au primit azi o veste trista: la 77 de ani, actorul este intr-o stare de sanatate precara si, potrivit propriilor declaratii, se gandeste sa se sinucida. Actorul francez Alain Delon a marturisit recent ca in ultimii ani s-a gandit de mai multe ori la sinucidere, relateaza publicatia Obsession. Potrivit presei, starea de spirit a artistului in varsta de 77 de ani s-a degradat treptat inca din anul 2004, cand a fost spitalizat din cauza aritmiei cardiace, scrie Gandul.

Pippa, pozata beata crita! Presa britanica a publicat fotografii cu Pippa Middleton (29 de ani), sora ducesei de Cambridge, care nu ii fac deloc cinste. Aceasta a fost surprinsa beata crita, cand pleca dintr- un club din centrul Londrei. Nunta lui Kate Middleton cu printul William a adus-o in atentia presei britanice pe sora ducesei de Cambridge, Pippa. Desi parea a fi favorita tabloidelor din intreaga lume, care au numit- o drept una dintre posesoarele celui mai frumos posterior de pe glob, jurnalistii au reusit sa o prinda pe frumoasa satena pe picior gresit si aratand groaznic, scrie Libertatea.