Alexandra Dinu duce o viata de lux in Italia: "Nu caut milionari, dar situatia financiara conteaza". Alexandra Dinu a cunoscut succesul in Italia, ca si actrita, si castiga suficient cat sa-si poata asigura un stil de viata la care multi doar viseaza. Frumoasa romanca recunoaste ca este foarte cheltuitoare si ca isi satisface fiecare moft. In plus, investeste foarte mult in baiatul pe care-l cu Adi Mutu, iar educatia lui nu e deloc ieftina. Alexandra recunoaste ca si situatia financiara a iubitului ei conteaza, dar principala munceste, in special, pentru a se putea intretine singura. "Nu as putea avea o relatie cu un barbat care frecventeaza cluburile sau care nu are stabilitate. Ma gandesc daca persoana de langa mine poate fi un exemplu pentru fiul meu. Daca nu, nu se intampla nimic. Situatia financiara a lui conteaza, dar mai mult conteaza situatia mea financiara, pentru ca doar eu imi pot oferi stabilitate. Banii nu aduc fericirea, insa o intretin intr-un anumit mod. Imi permit sa calatoresc, sa am o casa buna, sa-i ofer fiului meu anumite lucruri. Imi place sa ma bucur de ce castig, sunt foarte cheltuitoare", a declarat Alexandra Dinu intr-o emisiune de la Kanal D, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Nicoleta Luciu: "Vreau sa am fund de brazilianca". Desi e mama a patru copii, Nicoleta Luciu reuseste sa-si pastreze silueta de manechin. Totusi, pentru asta, face eforturi supraomenesti. Tine o dieta alimentara draconica si face mult sport. De cand a venit caldura, bruneta a renuntat la exercitiile in sala de fitness, in favoarea unui parc din Capitala, unde urca si coboara, seara de seara, aproape 3.000 de trepte. De cand se stie, Nicoleta Luciu (32 de ani) a avut intotdeauna grija de corpul ei. Chiar daca este mama, dupa fiecare nastere, vedeta a revenit in timp record la silueta care a consacrat-o. Mananca precum o vrabiuta, dar cu toate astea se osteneste si la sala de sport sau, mai nou, face miscare in aer liber. De mai bine de o luna, Nicoleta a optat pentru o metoda clasica, la indemana oricui: urcatul scarilor. A inceput prin a urca zilnic cate 16 etaje, in blocul in care locuieste - pur si simplu, a renuntat sa mai mearga cu liftul. Mai mult, o data cu venirea caldurii, a trecut la scarile din Parcul Carol, anuntaClick.

O vedeta cu pasarica la vedere, pe plaja! Vezi cine s-a facut de ras! O bruneta sexy, de 19 ani, se relaxeaza cu o amica pe plajele cu nisip fin, sub soarele fierbinte, din statiunea mexicana Cabo San Lucas. Este vorba despre Tallulah, fiica lui Demi Moore si a fostului ei sot, Bruce Willis. Urmarita de paparazzi, tanara nu facea nimic deosebit, ilegal sau indecent, doar ca imaginea este interzisa minorilor din cauza unui detaliu care unui ochi "pus pe gasit cusururi" nu are cum sa ii scape: tinerei de 19 ani i se dadusera chilotii la o parte si i se vede pubisul, din fericire ras. In orice caz, imaginea este una rusinoasa, neintentionata, dar pe care sigur nici o femeie nu si-ar dori-o, informeazaLibertatea.

Leonard Miron recunoaste ca iubeste un barbat: "Anul asta implinim 12 ani de relatie". Vezi ce spune despre orientarea lui sexuala. Fostul prezentator TVR, Leonard Miron, vorbeste fara retineri despre orientarea lui sexuala. Dupa ce recunoscut ca este homosexual, acum cativa ani, Miron a provocat un adevarat scandal la vremea respectiva. Ulterior, el s-a mutat alaturi de iubitul lui, in Marea Britanie, si se declara o persoana implinita pe toate planurile. Cu o singura exceptie: si-ar fi dorit un copil. Vreau doar sa nu fiu judecat, nu spun ca fac eu e bine. Mama intotdeauna stia de prietenii mei, nu e nicio problema. Singurul lucru care o deranjeaza pe mama sunt prostiile care se scriu in presa. Eu nu avut niciodata retineri sa ies cu persoanele cu care eram. Nu m-am sarutat cu un barbat in public, sunt lucruri care nu se fac. E normal in Amsterdam, dar eu cu prietenul meu nu suntem asa. Anul acesta sarbatorim 12 ani de relatie. Mi-e dor de prietenii de aici, nu mi-e dor de rautate, de invidie, de lumea de aici", a declarat Miron la Happy Hour, scrieCancan.

Cum s-a schimbat viata lui Teo Trandafir dupa divort: "Nu cred in fericire. Nu cred in Fat- Frumos". Teo Trandafir a trecut prin multe greutati de-a lungul vietii, insa a reusit sa le invinga pe toate si sa castige fiecare batalie cu viata. Se pare insa ca toate acestea au lasat urme in sufletul ei, Teo schimbandu-si teoria de viata, trecand de la persoana mereu vesela si optimista, la una usor ironica atunci cand vine vorba despre fericire. Daca in urma cu un an, Teo era foarte indragostita si vorbea despre iubire ca despre cel mai pretios lucru de pe pamant, sustinand ca sotul ei, Constantin Iosef, este marea iubire, acum lucrurile stau cu totul altfel. Dupa ce a divortat de acesta la doar sase luni de la casatorie, in decembrie 2012, Teo si-a schimbat radical teoria despre iubire. Aceasta nu mai crede in Fat- Frumos si spune ca fericirea este doar un vis. "Nu cred in fericirea imbecila a idiotului care se trezeste dimineata hiptonizat. Nu mai cred in Fat- Frumos. Nu cred ca exista Fat- Frumos care urca scarile si iti bate tie la usa", a declarat Teo pentru Acasa TV, anuntaClick.