Alex Velea a fost la un pas sa o bage in belea pe Antonia! A dat-o pe mana politiei cu zambetul pe buze! La sfarsitul saptamanii trecute, Alex Velea si Antonia au dat o fuga la Iasi pentru a participa la un eveniment muzical de proportii. Pe drumul de intoarcere acasa, cei doi au fost "interceptati" de Politie si luati la intrebari. Populari din cale afara, cantaretii pas sa aiba fani si in randul politistilor de la Rutiera. In momentul in care s-au imbarcat de la Iasi catre Bucuresti, acestia au fost opriti de un echipaj care nu i-a legitimat, dar le-a solicitat poze si autografe. Probabil ca, incurajati de licorile pe care le-ar fi consumat la discoteca, acestia nu s-au lasat intimidati de uniformele agentilor ci, dimpotriva, nuantele de albastru le-au dat curaj... In special lui Velea care a tinut-o din gluma in gluma, mai mai sa intre in belea, scrieCancan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Bendeac: "M-a intrebat mama de ce nu ma duc eu la televizor sa zic ca nu sunt gay". De-a lungul timpului, in showbiz-ul romanesc a aparut ideea ca Mihai Bendeac ar fi gay. Astazi, actorul a declarat la emisiunea "Romania Danseaza" ca a fost intrebat de catre mama sa de ce nu neaga public acest lucru. Dupa prestatia trupei Romafest, o trupa alcatuita din 9 tigani, Mihai Bendeac a uimit asistenta cu o poveste despre sine. "M-a intrebat mama de ce nu ma duc eu la televizor sa zic ca nu sunt gay. I-am explicat ca daca as face asta, unu la mana toata lumea ar crede ca sunt gay si doi la mana as induce ideea ca a fi gay e ceva rau", a povestit Bendeac, noteazaLibertatea.

Andreea Mantea si Stefan Stan au uitat de nunta. Au anuntat cu surle si trambite ca-si pun pirostriile si l-au rugat pe Cristian Popescu Piedone sa le fie nas. Acum, desi s-au impacat, planurile de nunta ale Andreei Mantea (26 de ani) si ale lui Stefan Stan (35 de ani) au ramas in pom. Ba mai mult, primarul sectorului 4 nu a primit nici un semn de la cei doi. A facut cea mai mare greseala dupa ce si-a "tradus" logodnica cu Laura, o admiratoare care il urmarea de aproape doi ani. Planurile lor bine stabilite de a ajunge in fata ofiterului starii civile si mai apoi la altar au ramas "in aer", scrieClick.

Frumuselul Brad Pitt nu mai e ce a fost odata! S-a ingrasat de nu-l mai recunosti! Starul hollywoodian incepe sa-si piarda din farmec. Actorul pare sa fi luat in greutate si a inceput sa fie cam, neglijent in ceea ce priveste aspectul fizic. Ani la rand, actorul american Brad Pitt, in varsta de 49 de ani, a fost catalogat drept unul dintre cei mai seducatori barbati din lume. Pe buna dreptate, caci avea un chip angelic si un trup perfect lucrat la sala. Se pare, insa, ca in ultima vreme, starul hollywoodian nu mai este la fel de atent la felul in care arata. Surprins in urma cu cateva zile la Los Angeles, Brad a socat cu look-ul sau. A luat cateva kilograme in greutate, lucru care se vede cu ochiul liber, scrieLibertatea.

Nu mai pune pret pe felul in care arata! Delia nu are niciun complex si se accepta asa cum e: "Nu traiesc din aspectul fizic". Delia este o femeie in toata firea si stie ca are multe calitati, asa ca felul in care arata nu mai ocupa un loc important in interesele ei. Desi nu are un trup de fotomodel, Delia se accepta asa cum e si nu are de gand sa faca sacrificii prea mari pentru a arata bine. Cantareata spune ca nu traieste din aspectul trupului, asa ca are mai mare grija de voce decat de aspectul fizic, noteazaCancan.

Ionita de la Clejani, striptease in plina strada. De la Viorica si Ionita de la Clejani nu stii niciodata la ce sa te astepti. Cei doi uimesc cu fiecare ocazie, actiunile lor fiind pline de neprevazut. Iata ca fotoreporteriiClick! i-au surprins intr-o ipostaza care starneste hohote de ras, Viorica si Ionita reusind sa socheze din nou. Vineri, in jurul pranzului, cei doi au fost surprinsi in timp ce ieseau dintr-un mall din Capitala, Viorica tinand in mana o punga cu produse de patiserie, iar Ionita o camasa roz nou-nouta. Surpriza a venit in momentul in care cei doi au ajuns in parcarea magazinului, iar Ionita, nerabdator sa vada cum ii vine noua achizitie, a inceput sa se dezbrace in plina strada, sub privirile indignate ale trecatorilor, cu toate ca mall-ul era la cinci minute de casa lui.