​Sanii uriasi ai Roxanei Vancea au devenit enormi! Vezi aici tinuta care a dat bustului ei masuri XXL! Roxana Vancea se poate lauda cu unii dintre cei mai mari sani naturali din showbiz. Constienta de acest atuu, fosta asistenta de la Neatza are grija sa si-i etaleze cu mandrie. La ultima aparitie publica insa, a cam gafat. Sau cel putin asta spun specialistii vestimentari. Silistul revistei Spy, Ovidiu Buta, a taxat-o destul de asprui pentru rochia rosie care ii transforma sanii din uriasi in enormi. "In ciuda nuantei frumoase si a centurii aurii care da bine pe ea, aceasta rochie nu e deloc ceea ce s-ar fi dorit. Mai intai, e prost croita soi improvizata. Apoi, in parteade sus, mareste bustul total inestetic. Aici ar fi necesitat o sustinere, un corset, ceva care sa nu sporeasca dimensiunile", a spus Buta, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Ce mare diva de la noi a cam luat proportii? Uite ce fund mare a facut! Candva a fost o zana, dar acum nu mai este, cel putin din punct de vedere fizic. Andreea Marin, caci despre ea este vorba, a fost surprinsa recent de fotoreporterii nostri in timpul unei iesiri prin centrul Bucurestiului. Insotita de doua amice, fosta Zana a Surprizelor, a mers la un boutique de unde a plecat cu ceva cumparaturi. Ceea ce frapeaza, insa, este look-ul nu tocmai de diva al Andreei Marin. Vedeta are probleme cu silueta, lucru care se vede cu ochiul liber. Fosta partenera de viata a cantaretului Stefan Banica are cateva kilograme in plus, care s-au vazut chiar si prin vestimentatia vaporoasa pe care diva a ales-o. Andreei i s-au vazut posteriorul generos si semnele evidente de celulita, in ciuda fustei de culoare inchisa, neagra, pe care a purtat-o. Vedeta de televiziune a facut chiar si burtica, anuntaLibertatea.

S-a implinit vorba cantecului! Fuego a impodobit bradul la o emisiune TV. Cea mai recenta editie a emisiunii "O data-n viata", de la TVR 1, a fost scena unui moment fabulos. Paul Surugiu (Fuego) a impodobit bradul, exact ca in cantecul interpretat alaturi de Irina Loghin si care a cunoscut un succes fenomenal. Artistul a raspuns provocarii lansate de prezentatoarea Iuliana Tudor, in emisiunea de vineri. "Toata lumea zice ca nu stiu sa impodobesc bradul... Uite, il mananc! In doua minute il impodobesc!", a exclamat Fuego. La finalul programului, cantaretul a adaugat: "Emisiunea O data-n viata mi-a dat ocazia sa cant folclor, un gen muzical pe care eu il iubesc. In emisiune am adus muzica populara intr-o alta lumina. Cred ca oamenii ma iubesc pentru ca sunt un artist sincer. Tot ceea ce am cantat in 15 ani de cand sunt pe scena a fost cu sinceritate - momente adevarate, cu versuri inspirate din viata mea. Cred ca, pe scena, un artist trebuie sa fie simplu, iar ceea ce canta sa fie... din suflet", informeazaClick.

Simona Sensual socheaza! S-a pozat dezbracata in timp ce facea semne obscene! Imaginile au ajuns pe internet. Simona Sensual a reusit sa-si socheze prietenii de pe Facebook. Vedeta s-a dezbracat, iar apoi s-a fotografiat. Mai mult, in timp ce statea la poza, Simona arata semne obscene, iar imaginile le-a postat pe contul de Facebook. Focoasa blonda s-a retras de ceva vreme din lumea showbizului, insa nu renunta la sedintele foto in care apare dezbracata. Culmea este ca imaginile in care apare le posteaza pe internet, scrieCancan.

Mana cereasca pentru paparazzi! O vedeta super buna, prinsa intr-o pozitie de infarct! Uite ce a aratat la plaja! Una dintre cele mai sexy vedete de peste Ocean a facut un adevarat spectacol la plaja zilele trecute, cand paparazzii au prins-o intr-o pozitie de infarct. Rita Rusic, una dintre cele mai sexy cantarete, care la 52 de ani arata demential, a fost surprinsa la plaja, in Miami Florida, intr-o pozitie care le-a blocat paparazzilor degetele pe aparat. Intr-un costum de baie bleu, cu flori pe sutien, blonda a facut senzatie cu formele sale tonifiate si cu picioarele lucrate si aproape fara celulita. Insa si mai mare le-a fost bucuria fotografilor sa o vada pe solista originara din Croatia, cum se intoarce pe toate partile, la "perpelit". Cea mai incitanta dintre ipostaze insa a fost in momentul in care Rita s-a asezat pe o parte, cu picioarele cracanate, lasand la vedere zona dintre fese, anunta Libertatea.