George Michael a cazut din masina la 112 km/h. Se simte mai bine dupa ce a cazut din masina pe autostrada! Cantaretul George Michael a scapat ca prin minune de la moarte, sambata, datorita unei soferite care a povestit ca l-a cules de pe jos, scaldat in sange. George Michael (49 de ani) incerca sa inchida usa masinii Range Rover, de culoare argintie, care gonea cu 112 km/h, cand a cazut in mijlocul autostrazii M1, in apropiere de St Albans, Hertfordshire (Marea Britanie). Cantaretul, care statea pe scaunul de langa sofer, a aterizat pe banda de alaturi, unde circula in viteza Katherine Fox, de 23 de ani, scrie Click.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Brad Pitt nu mai vrea scene de sex in filme, din respect pentru Angelina Jolie. Brad Pitt nu mai accepta sa filmeze scene de sex cu alte femei, din respect pentru partenera sa, Angelina Jolie, a dezvaluit un prieten al actorului, citat de Daily Mail, scrie b1.ro. Brad si Angelina au avut un succes rasunator in 2005, cu filmul Mr. and Mrs Smith. Cei doi s-au indragostit pe platourile de filmare, desi actorul era casatorit cu Jennifer Aniston. Frank Pollaro, un prieten apropiat al lui Brad, a explicat ca Brad incearca sa evite scene sexy in filmele sale pentru ca este nebun dupa Angelina, scrie Romania libera.

Miley Cyrus, sarut patimas cu Rihanna! Doua dintre cele mai indragite artiste din SUA incing imaginatia fanilor. Dupa ce Miley Cyrus (20 de ani) si-a aratat interesul pentru actrita porno Jessie Andrews, care a aparut intr-unul din videoclipurile sale, starnind gelozia logodnicului ei Liam Hemsworth, interpreta celebrei Hannah Montana socheaza din nou. Intrebata de fani cu ce femeie si-ar dori sa se sarute si chiar sa aiba o aventura de o noapte, actrita si cantareata americana a raspuns fara sa stea pe ganduri: "Cu siguranta, Rihanna! Este atat de sexy!", a subliniat Miley. Mai mult, ideea pare ca ii surade si artistei din Barbados, care a marturisit presei de peste Ocean ca nu are nimic impotriva si asteapta ca Miley sa o sune, scrie Libertatea.ro

Declaratiile lui Huidu la adresa lui Becali au produs revolta! Opinia publica a facut imediat legatura intre condamnarea lui Becali si lipsa de reactie a Justitiei in alt caz celebru - cel al lui Huidu, care in urma cu cativa ani a ucis trei persoane intr-un accident de masina, dar care a primit patru ani cu suspendare. De aici pana la o reactie extrem de virulenta din partea fanilor din Ghencea nu a fost decat un pas, mai ales ca se pare ca omul de televiziune a facut cateva comentarii vizavi de arestarea numarului unu din Ghencea. Concret, sustin fanii Stelei pe contul de facebook al managerului ros-albastrilor, in emisiunea pe care o gazduieste la Radio, Huidu a strecurat cateva ironii referitoare la subiect, scrie prosport.ro

Frauda la Eurovision? Cezar Ouatu a primit voturile italienilor, nu si cele 12 puncte. Telespectatorii din Italia, tara in care s-a lansat Cezar Ouatu, reprezentantul nostru din acest an la concursul Eurovision, ne-au acordat maximum de voturi in finala concursului din Malmo. Acest lucru este dovedit chiar de televiziunea nationala RAI din Italia, care a facut publice preferintele pe care italienii si le-au exprimat prin televoting la acest concurs. Cifrele contrazic voturile anuntate in finala. Conform listei publicate de postul tv RAI, italienii si romanii din Diaspora l-au votat pe Cezar Ouatu intr-un numar foarte mare, astfel ca Romaniei i-a revenit 23,20% din voturi, fapt ce ar fi insemnat ca tara noastra trebuia sa primeasca 12 puncte de aici. Insa Cezar Ouatu a primit doar un punct de la Italia, scrie Click.