Cat tupeu! Blonda Loredana Chivu a facut sex in apa, printre oamenii care se balaceau. Ca orice blonda care se respecta, Loredana Chivu profita din plin de soare si temperaturile ridicate. Intr-un costum de baie minuscul, care lasa sa se vada mare parte din formele generoase, a mers in weekend la piscina, pentru a-si asigura un bronz natural de invidiat. "Prima experienta sexuala o tin pentru mine. Iti dai seama ca a fost ceva frumos si din iubire, altfel nu s-ar fi intamplat. La ce varsta s-a intamplat? Asta nu pot sa va spun... oricum, destul de... nici devreme, nici tarziu. Fata de fetitele din ziua de azi care la 14 ani sunt experte, s-a intamplat tarziu", a dezvaluit Loredana. Totusi, dupa ce a scapat de virginitate, Loredana Chivu a avut parte si de experiente sexuale inedite. Una dintre ele a ramas de neuitat pentru ea, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Ai fi crezut? Sexoasa Sanziana Buruiana era o tocilara cuminte in liceu. Una dintre cele mai sexoase aparitii din lumea mondena n-a avut deloc legatura cu modelingul pana la varsta de 19-20 de ani. Sanziana Buruiana era o fata simpla si tocilara, in anii de liceu. "Aveam note mari la scoala, eram olimpica. In clasele I-VIII am luat numai premiul intai. In primul an de facultate, la ASE, am castigat un concurs de miss si asa am intrat in lumea modelingului. De-atunci, viata mea s-a schimbat", a spus Sanzi la Antena 2, anuntaClick.

Erau in prag de nunta, dar au anulat toate planurile! Vezi ce cuplu din showbiz-ul autohton s-a destramat! Se iubeau de trei ani, erau frumosi impreuna si aveau de gand sa se casatoreasca. Numai ca toate planurile lor s-au dus pe apa sambetei, dupa ce unul dintre ei a calcat stramb. Sorin Brotnei, solistul blond din trupa Ackent, sufera din iubire zilele acestea. Iubita, Daniela Aciu, celebru model la Milano, l-a parasit in urma cu o luna, dupa ce l-a prins inseland-o cu o alta femeie. Si daca aceasta pauza i-ar fi putut face sa se gandeasca mai bine la viitorul lor si poate i-ar fi readus impreuna, se pare ca acum despartirea este irversibila, dupa ce Sorin a recunoscut ca a petrecut alaturi de o alta domnisoara, informeazaLibertatea.

Scenele astea nu ti se vor sterge usor din minte! Monica Davidescu, filmata in timp ce facea sex salbatic cu un american! Este actrita, mama si sotie si nimic din conduita ei nu a scos la iveala vreun aspect indecent. A existat insa un moment in care iubirea pentru meseria ei a dus-o intr-o zona in care nu s-ar fi lasat purtata decat in contextul unui act artistic. Monica a interpretat un rol important si, mai ales, indraznet in co-productia "Vlad", care, la un moment dat, a presupus si o scena de sex salbatic. Complet dezinhibata, actrita isi expune trupul gol si transpirat si isi joaca partea cu o naturalete incredibila, mimand exatzul, alaturi de un partener, american, posedat de puterile legendarului Vlad Tepes. Actul este plin de pasiune, iar actorii au o interpretare impecabila, scrieCancan.

Bahmu si Prigoana, escapada romantica la Viena. Adriana Bahmuteanu (39 de ani) si Silviu Prigoana (49 de ani) par ca vor sa recupereze perioada in care au stat despartiti. Cei doi vor pleca in aceasta seara la Viena, intr-o minivacanta romantica. Este prima lor calatorie in doi, dupa impacarea de Paste, dar si prima escapada din ultimii ani. De obicei, ei mergeau in strainatate insotiti de rude si de prieteni. Pentru ca sotia lui sa se simta cat mai bine in cele cateva zile pe care le vor petrece in capitala Austriei, Silviu Prigoana a avut grija sa se cazeze la unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri vieneze. Este vorba despre Hotelul Sofitel, proiectat de celebrul arhitect Jean Nouvel. O mare parte a acestei scurte vacante va fi alocata cumparaturilor. De asemenea, cei doi au in plan sa profite din plin de gastronomia austriaca, facandu-si deja rezervare la cele mai scumpe si sofisticate localuri din oras, anuntaClick.