Oficial, regizorul carcotasilor a murit de infarct, dar prietenii au o mie de suspiciuni privind decesul! Vezi de ce. Dupa ce l-au pierdut pe Toni Tecuceanu, iar Huidu a trecut milimetric pe langa moarte, apoi a omorat trei oameni, carcotasii mai primesc o lovitura: regizorul lor, Eduardo Vazquez, s-a stins din viata la numai 48 de ani. Regizorul a fost gasit mort in camera sa de hotel din Turcia, unde filma alaturi de cativa actori de la Prima TV sporturile de promovare pentru serialul "Iubiri secrete". Ivan Gianni Roberto, prieten apropiat al regizorului, crede ca infrarctul a fost cauzat de faptul ca muncea prea mult. Nu de aceeasi parere e si un amic vechi al regretatului regizor. El pune moartea sa in legatura cu necazurile pe care le avea in familie in ultima perioada, scrie Cancan.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Gigi Becali, deprimat in puscarie? Obligat sa stea trei ani dupa gratii, patronul n-a mers la slujba de la capela Rahova. Gigi Becali trebuie sa ispaseasca trei ani de inchisoare, dar nu inseamna ca necazurile lui s-au incheiat. Omul de afaceri este citat luni in "dosarul Valiza", ceea ce ii poate aduce o noua condamnare. In aceste conditii, Becali nu mai are chef de nimic. Desi duminica de duminica mergea la slujba, finantatorul clubul Steaua a lipsit duminica de la Liturghia tinuta in capela Penitenciarului Rahova chiar de PS Varsanufie Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, scrie Click.

Lourdes, fiica de 16 ani a cantaretei Madonna, nu mai suporta comportamentul divei: "Mama, mi-e rusine cu tine!" Suparare mare pe capul cantaretei Madonna. Diva de 55 de ani, proaspat devenita miliardara, sufera din cauza fiicei ei, Lourdes, in varsta de 16 ani, care a umilit- o in ultima vreme, spunandu-i sa nu mai apara alaturi de ea in public pentru ca o face de rusine. "Mama, mi-e rusine cu tine. Faci orice sa iesi in evidenta si nu mai suport", i-ar fi reprosat Lourdes Madonnei. Se pare ca picatura care a umplut paharul a fost vestimentatia divei de 55 de ani de la decernarea trofeelor Billboard de saptamana trecuta, scrie Libertatea.ro

Transformare incredibila: cinci "iepurasi" care faceau milioane de barbati sa suspine au ajuns de nerecunoscut! Fotograful Robyn Twomey a devenit fascinat de mostenirea lasata de fostii "iepurasi" in urma unei reuniuni din Las Vegas. Atunci, el le-a invitat pe cele care au fost sex simboluri ale anilor 60-70, sa se aseze pentru portrete. Si a fost cucerit de ele! "Sunt personaje complexe, mandre de frumusetea si sexualitatea lor", a spus artistul, potrivit Cancan.

Loreen, castigatoarea de anul trecut de la Eurovision, scandal pe 37.000 de euro la Cluj. Dupa ce anul trecut a castigat trofeul Eurovision pentru Suedia, Loreen a fost primita cu bratele deschise de publicul roman. Totusi, sosirea artistei la Cluj, acolo unde a cantat sambata seara, de la 22.20, in Piata Unirii, a fost controversata. Primaria orasului, condusa de Emil Boc, sustine ca a scos din buget 37.000 de euro pentru acest spectacol, care a durat 60 de minute, dintre care 2.000 de eruo reprezinta cheltuielile de cazare pentru artista si membrii echipei sale. Totusi, se pare ca artista din Suedia a incasat mult mai putin: doar vreo 15.000 euro, scrie Click.

Adelina, topless pe plaja. Printre cele cateva sute de turisti care au fost weekendul trecut la mare, Libertatea a surprins-o pe Adelina Pestritu pe plaja la Mamaia. Fosta nevasta a lui Liviu Varciu s-a dezvelit, la propriu, de toate...secretele, aratandu-si cu generozitate trupul deja perfect bronzat. Fortele proaspat capatate sau probabil relaxarea care vine dupa o masa copioasa au ajutat-o sa devina foarte... generoasa cu cei din jur, pentru ca imediat a inceput sa se dezbrace, pana a ramas doar in slip. A zabovit cateva ore bune sub mangaierea soarelui, cand pe fata, cand pe dos, avand grija sa se unga in permanenta cu ulei, executand fiecare miscare temeinic si parca dupa un ritual bine stabilit, scrie Libertatea.ro