Sisu a iesit din puscarie! Uite cum arata dupa 20 de luni in Penitenciarul Jilava! Tudor Sisu a executat doua treimi din pedeapsa de patru ani si in aceasta seara a fost eliberat din Penitenciarul Jilava. A fost asteptat de cativa prieteni si nu a declarat nimic. Tribunalul Bucuresti a decis eliberarea conditionata a lui Tudor Sisu, dupa ce artistul a executat doua treimi din pedeapsa de patru ani de inchisoare primita in dosarul in care a fost judecat pentru trafic de droguri. Fostul component al trupei "La familia" era imbracat lejer, cu pantaloni treisferturi si un tricou iar bluza de trening o avea legata in jurul mijlocului. Mult mai credincios dupa problemele cu justitia, Sisu purta un "colier" sfintit la gat, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Ioana Tufar s-a indragostit. Acesta este iubitul ei de 26 de ani! A iesit soarele si pe strada Ioanei Tufar. Bruneta s-a indragostit de un baiat mult mai tanar decat ea, un barman de 26 de ani, care merge la munca la un restaurant din Herastrau. Tanarul este varul sefei Ioanei Tufar. "Nu conteaza de cand suntem impreuna. Ma numesc Vali si am 26 de ani", s-a prezentat baiatul la "Un show pacatos", anuntaClick.

Madalina Pamfile, cu sfarcul la vedere! Uite cum i-a cazut rochia de pe sani. Madalina Pamfile a comis-o! Sau poate asa a vrut sa apara. Cert este ca focoasa bruneta si-a facut publica o fotografie in care rochia nu a vrut sa stea pe sanii ei. Fosta asistenta "pacatoasa" a postat pe Facebook o imagine in care tine un catelus foarte dragut in brate. Totusi, ochii amicilor virtuali s-au oprit intr-o cu totul alta zona: bustul descoperit aproape in intregime al Madalinei. Se pare ca rochia a alunecat "naravasa", de pe unul dintre sanii siliconati ai brunetei si a lasat sfarcul la vedere. Se pare insa ca Madalina nu a fost deranajata de acest aspect. Ba mai mult, a facut publica fotografia, spre deliciul fanilor ei. De altfel, Madalina Pamfile si-a facut un obicei din a poza goala sau partial dezbracata pe retelele de socializare. Fosta asistenta tv a lui Dan Capatos a postat recent pe contul sau de Facebook o fotografie in care aparea fara chiloti, acoperindu-si zona intima cu mainile, informeazaLibertatea.

Parada de decolteuri, tocuri-cui si fuste transparente la petrecerea Stelei! Uite cum s-au imbracat iubitele si sotiile fotbalistilor. Mare petrecere mare, azi-noapte, la un restaurant de fite din Capitala! Dupa ce au sarbatorit pe stadion si in Piata Constitutiei, alaturi de fani, castigarea titlului 24, jucatorii si oficialii Stelei au marcat reusita cu un party de pomina. Asa cum era de asteptat, sportivii si-au facut aparitia insotiti de iubite si sotii. Iar cum la asemenea ocazie se impune o tinuta sexy, fetele nu au dezamagit la acest capitol. Cruduta lui Mihai Costea, Antoaneta lui Ciprian Tatarusanu si Roxanba lui Latovlevici sunt numai cateva dintre divele care au intors toate privirile celor prezenti, scrieCancan.

Nicoleta Luciu nu mai poarta verigheta. Nicoleta Luciu nu mai poarta pe inelar verigheta. Vedeta a fost ieri prezenta la un eveniment organizat in cadrul unui magazin Plafar, iar toti cei de fata au observat ca verigheta lipseste de pe degetul acesteia. Nicoleta a pus lipsa simbolului casatoriei cu Zsolt Csergo pe seama faptului ca nu e obisnuita sa poarte bijuterii. "Suport greu inelele pe degete, in special cand ma trezesc dimineata. Azi (ieri, n.r.) nu am pus nici verigheta, intrucat m-am spalat pe maini de foarte multe ori inainte sa vin la acest eveniment si i-am mai avut si pe copii, carora le-am pregatit de mancare", a declarat Nicoleta Luciu, pentruClick.