Cabral, cadou superb pentru sotie, la aniversarea casniciei! Esca l-a ajutat. Cabral a ales un mod foarte romantic sa ii arate sotiei sale, Andreea, cat de mult o iubeste. Partea draguta e ca surpriza prezentatorul de la Acasa TV a venit exact cand Andreea era foc si para ca sotul ei a uitat de aniversarea lor. Surpriza a fost dusa la bun sfarsit cu ajutorul unor buni prieteni de-ai celor doi, printre care Andreea Esca, Andi Moisescu si Tudor Chirila, scrieClick.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Antonia si Anna Lesko au avut un weekend plin! Au luat 2.000 de euro cantand la nunti. Anna Lesko (34 de ani) si Antonia (24 de ani) sunt doua artiste pe val care nu refuza sa cante si la nunti. Ce-i drept, mirilor le trebuie ceva bani pentru onorariul celor doua, caci fiecare cere peste 2.000 de euro pentru o cantare la petrecere. Weekendul trecut a fost unul plin pentru Antonia si Anna Lesko. Prima a avut un concert in Bacau, in cadrul festivalului Arlekin 2013. Aici insa, artista nu s-a bucurat de un entuziasm prea mare al spectatorilor. Dar ea a avut ceva mai mult succes la o nunta din comuna bacauana Orbei, la care a cantat cateva ore mai tarziu. Frumoasa bruneta a asigurat programul artistic al nuntii fiului lui Laurentiu Ganea. Iar pentru asta a cerut peste 2.000 de euro, noteazaLibertatea.

Banel Nicolita, oprit de politie chiar in ziua nuntii! Oamenii legii l-au luat de langa sotie si ...Ce au avut de impartit cu el? Banel Nicolita si iubita sa, Cristina Pisica au spus vineri "DA" in fata ofiterului starii civile si in fata lui Dumnezeu. Fericitul eveniment care a avut loc la Bistrita a fost insa la un pas sa fie...umbrit de interventia fortelor de ordine. Petrecerea din statiunea Lacul Sarat la care au luat parte mai mult de 150 de invitati si unde a fost sacrificat un vitel, facut ca la carte, la protap a fost la un pas sa se termine prost...sau cel putin asa au crezut majoritatea nuntasilor. Imediat dupa ce Banel si proaspata lui sotie, Cristina au iesit de la primarie unde au spus "DA" in fata ofiterului starii civile, fostbalistul de la Saint Etienne a fost oprit de doi agenti de politie, scrieCancan.

Monica alearga 10 km/zi! Fosta doamna Columbeanu se antreneaza ca o maratonista. De cand a venit in Romania, Monica Gabor (25 de ani) nu rateaza o zi fara sa mearga la sala. Si daca e sa ne luam dupa cheful de alergare de care da dovada de fiecare data, putem spune ca, in Statele Unite, a devenit dependenta de sport. Iar faptul ca a facut atletism in copilarie o ajuta sa fuga cel putin 10 km zilnic. Monica practica sportul ca pe un ritual: ajunge la sala, isi pune castile in urechi ascultand melodiile preferate si alearga continuu. Iar la finalul unei ore, a parcurs pe banda zece kilometri si a consumat 1.000 de calorii, noteazaLibertatea.

Noapte grea pentru Tamas! A baut tequila intr-un club, a sarit la un barman si a rupt in bucati o hartie de 500 de euro! Performantele sale pe teren au palit dupa ce o tara intreaga a vazut imaginile cu Tamas "in actiune", la ora 7.30 in dimineata de vineri. Dimineata de vineri l-a gasit pe Gabi Tamas extrem de tulburat si turbulent. Fotbalistul a ajuns la o sectie de politie din Capitala dupa ce, rupt de beat, a facut prapad in scara unui bloc. Mai exact, fotbalistul, a incercat sa intre cu forta intr-un imobil si, pentru ca nu a fost lasat de administrator si de femeia de serviciu, a luat la picioare usile pana cand a reusit sa sparga una dintre ele, scrieCancan.

Pepe a ramas fara permis! Politistii l-au prins "zburand" cu 127 km/h. Pepe e paieton pentru 90 de zile, dupa ce a fost prins in timp ce circula cu 127 km/h, in localitatea Albota. Cantaretul se fla in drum spre Craiova, unde va sustine un concert. Cantaretului i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile, fiind, totodata, amendat de politisti cu 675 de lei. Pepe, aflat la volanul unui BMW X6 cu care se indrepta spre Craiova, unde urma sa aiba un concert, si-a recunoscut greseala, noteazaClick.