Andreea Marin a recunoscut relatia cu medicul turc: "Suntem de 3 luni impreuna"! Invitata in emisiunea Happy Hour, Andreea Marin a vorbit pentru prima data despre relatia cu iubitul ei turc, Tuncay Ozturk. Cu zambetul pe buze, "Zana" a vorbit deschis despre viata ei sentimentala, recunoscand ca are o relatie cu medicul turc cu care s-a afisat in ultima perioada. "Da, sunt impreuna cu un om, dar nu o sa intru in detalii. Deocamata am ales sa avem o prietenie. Lucrurile sunt firesti, nu ma ascund. Cand ma vezi la bratul cuiva e mai mult decat clar. Suntem oameni maturi. Face fizioterapie si osteopatie. Ne-am cunoscut in Turcia, apoi a urmat o pauza in care eu nu am mai fost in Turcia. Relatia noastra e de doua-trei luni, dar mai serioasa de o luna. Intre noi e o diferenta de varsta de 11 ani. Important de ca doi oameni sa se simta bine impreuna, sa aiba ce impartasi, sa te intelegi cu omul respectiv. Cand am inteles ca am de ales intre am traieste viata plangand si a merge mai departe. E devreme sa ma gandesc daca ma mut in Turcia", a spus ea la emisiunea de la Pro TV, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Vica Blochina: "Am plutit dupa ce am fumat marijuana cu sotul Elenei Basescu". Pe Vica Blochina (37 de ani) si Bogdan Ionescu (33 de ani), ginerele presedintelui Romaniei, ii leaga o poveste cu parfum de... marijuana. La filmarile pentru emisiunea "Te pui cu blondele" (Antena 1), fosta amanta a lui Piturca a povestit, senina, cum ea si Bogdan Ionescu au consumat droguri usoare intr-un local din Amsterdam (Olanda). Vica Blochina, fosta amanta a lui Victor Piturca, nu a fost chiar usa de biserica, insa nimeni nu se astepta ca ea sa recunoasca atat de usor ca, in urma cu ceva vreme, a consumat droguri usoare, intr-o escapada cu prietenii. In plus, dezvaluirea numelui persoanei care o insotea in acel moment euforic nu va fi deloc de placul lui Traian Basescu, caci, surpriza!, este vorba chiar despre sarmantul sau ginere, anuntaLibertatea.

Rocsana Marcu, complet uda, in chilotei, cu sanii la vedere! Rocsana Marcu si-a pus pe jar fanii virtuali dupa ce a publicat o fotografie in care apare intr-o ipostaza incitanta. Ea s-a lasat imortalizata imbracata sumar, intr-o piscina, iar din cauza apei sanii ei s-au vazut destul de bine. Imaginile au fost facute in timpul unor filmari iar admiratorii virtuali ai vedetei au ramas masca atunci cand le-au vazut, informeazaClick.

Iata cum arata noile silicoane ale Loredanei Chivu! Asistenta tv si-a expus nurii pe internet! Loredana Chivu a suferit, zilele trecute, o operatie in zona bustului, unde i-au fost schimbate vechile silicoane cu altele noi, dar mai mari. Asistenta TV a dorit sa devina vedeta cu cei mai mari sani din showbiz-ul romanesc si a reusit! Loredana Chivu este posesoarea unor implanturi mamare de 1230 ml si este foarte mandra de reusita operatiei. Nicoleta Luciu are implanturi de 1200 de ml, insa a fost intrecuta de asistenta lui Capatos. Blonda nu a stat mult pe ganduri si a facut publice o serie de imagini dupa tratamentul pe care l-a indurat la o clinica din Capitala. Stilistul Adrian Pescariu i-a fost alaturi si a avut grija de ea pe perioada spitalizarii. Acest moft a costat-o 4500 de euro pe Loredana Chivu, insa nimic nu mai conteaza, caci e bucuroiasa ca are sanii cei mai mari din showbiz, scrieCancan.

Unul dintre cei mai mari actori ai lumii, americanul Michael Douglas, marturiseste cu nonsalanta: "Sexul oral mi-a provocat cancer". In urma cu trei ani, actorul Michael Douglas a trecut prin cea mai grea incercare a vietii sale, cand a descoperit ca sufera de cancer la gat. Dupa ce a invins boala datorita unui tratament agresiv, acum poate sa vorbeasca linistit despre tot calvarul indurat, ba chiar a si marturisit de la ce i s-a tras cumplita suferinta. In 2010, milioane de fani se temeau ca vor ramane fara actorul lor preferat, Michael Douglas, acum in varsta de 68 de ani. Cancerul la gat i-a dat mult de furca legendarului star, dar pana la urma a izbandit si a renascut langa iubita lui sotie, frumoasa Catherine Zeta-Jones (43 de ani). Douglas a acordat recent un interviu in premiera ziarului britanic The Guardian, in care a marturisit cu nonsalanta ca tumoarea i s-a tras de la prea mult... sex oral, anuntaLibertatea.