Cel mai rusinos moment din viata Oanei Lis. Ce i s-a intamplat in timpul unui interviu. Intr-una dintre serile trecute, sotia lui Viorel Lis si-a scos formele, fratele si cumnata la o doza de calorii. Nimic surprinzator, dar mare ne-a fost mirarea cand Oana a coborat din masina. Si-a facut aparitia intr-o rochie tricotata si foarte transparenta, prin care se zareau si cele mai intime componente vestimentare intime. In rest - a avut grija sa se asorteze: poseta si pantofi argintii. Gatita ca pentru o masa in... oras, Oana nu intra in vreun restaurant de fite, ci intr-un mai clasic si mai la indemana ... fast-food. Se posteaza la casa si comanda. Nu o salata, asa cum ar fi recomandat la ceas de seara. Asteptarea e grea, iar papilele gustative ale Oanei parca o iau razna pe loc. Intinde mana peste tejghea si incepe sa infulece din portia de cartofi prajiti. Nu la fel se comporta si la masa. Aproape ca ignora inghetata din fata ei, preferand telefonul. Nu pentru mult timp. Cum pune mana pe cupa cu inghetata, n-o mai lasa pana nu reuseste sa stearga si ultima urma din desert, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cezar Ouatu a recunoscut relatia cu Angela Gheorghiu: "Dragostea merge mai departe". La inceputul lunii mai, Click! a facut publica povestea de dragoste dintre contratenorul Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la concursul Eurovision de anul acesta si soprana Angela Gheorghiu si a oferit detalii in exclusivitate despre relatia lor. Chiar daca pana acum Cezar a incercat sa nege sentimentele pe care i le poarta sopranei, iata ca adevarul a iesit in cele din urma la suprafata. Invitat in emisiunea Happy Hour, pentru a-si lansa cel mai nou single, "Painfull love", contratenorul a fost luat prin surprindere si, fara sa-si dea seama, a recunoscut ca este fericit alaturi de Angela Gheorghiu. "Melodia nu este tocmai una de dragoste, ci mai degraba una care vorbeste despre despartire", a spus acesta, prezentand piesa pe care urma sa o cante. Maruta a reactionat imediat: "Te-ai despartit cumva de Angela? Sper ca nu si ca e totul bine". Probabil fara sa-si dea seama prea bine de ceea ce face, Cezar a raspuns foarte natural. "Din fericire, eu nu m-am despartit de nimeni. Dragostea merge mai departe", a declarat acesta, anuntaClick.

Bomba in showbiz! Turcul Tuncay Ozturk s-a despartit de Andreea Marin. Dupa ce Andreea Marin a recunoscut relatia cu fizioterapeutul Tuncay Ozturk, iata ca turcul vine sia runca bomba. Se pare ca el si fosta "zana a Surprizelor" nu mai formeaza un cuplu, dupa cum scrie pe contul sau de Facebook. Tuncay, in varsata de 27 de ani, a scris pe contul sau de facebook ca el si Andreea au decis sa puna capat relatiei lor, desi in continuare exista un respect reciproc intre ei. "Eu si Andreea suntem chiar buni prieteni. Dar am luat decizia sa nu luam aceasta relatie in serios. Am renuntat la aceasta relatie. Va multumesc foarte mult pentru respectul acordat relatiei noastre", a scris Tuncay pe Facebook. Mesjaul vine la doar o zi dupa ce Andreea Marin a declarat ca intre ea si turc lucrurile sunt cat se poate de serioase, informeazaLibertatea.

Hollywood-ul e in stare de soc! Fiica lui Michael Jackson si-a taiat venele! Paris Jackson a fost dusa de urgenta la spital, miercuri dimineata, iar cele mai multe surse spun ca fiica megastarului ar fi incercat sa se sinucida. Paris Jackson a fost transportata de la resedinta familiei din Calabasas, la ora 2 dimineata, la cel mai apropiat spital. Un telefon a fost dat la ora 1.27, iar cel de la capatul firului a chemat ambulanta pentru ca Paris si-a taiat venele. Ceva mai devreme, Paris postase pe Twitter mesaje cel putin ciudate. "Ma intreb de ce lacrimile sunt sarate?" si "Ieri, toate necazurile pareau departe, acum se pare ca au venit din nou". Se pare insa ca Paris este in afara oricarui pericol acum, scrieCancan.

Vedetele s-au dezbracat! Roxana Vancea si Roxana Ionescu, cu sanii langa Pepe! Pepe, Adna Adam, Daniel Buzdugan, Roxana Vancea si Roxana Ionescu au prezentat noua emisiune la care vor participa, intitulata "Splash! Vedete la Apa", intr-o maniera cel putin inedita. Astfel, Roxana Vancea, Anda Adam si Roxana Ionescu nu s-au sfiit sa apara in fata camerei de luat vederi imbracate in minucule costume de baie care le-au scos in evidenta sanii voluptuosi. Nici baietii nu au fost mai prejos, atat Pepe cat si Daniel Buzdugan aratandu-si muschii, anuntaClick.