​Nadia Comaneci a incercat sa se sinucida. Adevaratul motiv care a facut-o pe faimoasa gimnasta sa-si doreasca sa moara. Acum e o mama si o sotie fericita, dar trecutul Nadiei Comaneci ascunde lucruri mai putin stiute. Celebra gimnasta a incercat sa-si ia zilele, in anul 1978. Potrivit site-ului ofuxico.com.br, care a facut un top al celebritatilor ce au recurs la acest gest disperat, Nadia a incercat sa se omoare din cauza divortului parintilor sai. "A incercat sa-si ia viata consumand apa sanitara", arata sursa citata. Nadia a vorbit in trecut despre dorinta de a-si lua viata, dar a spus ca motivul era cu totul diferit: era terorizata de spionii lui Ceausescu dupa ce a plecat din Romania, motiv pentru care a fost la un pas sa cedeze, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Catalin Botezatu a recunoscut ca are o relatie cu Anda Adam: "Nu este insarcinata inca, pentru ca noi folosim ce trebuie". Invitat in emisiunea lui Catalin Maruta de la Happy Hour, designerul Catalin Botezatu a facut o dezvaluire incendiara despre relatia dintre el si cantareata Anda Adam, pe marginea careia s-a speculat foarte mult in ultima vreme. Catalin Botezatu nu a vrut sa raspunda la intrebarea lui Maruta, daca este oficial cu Anda Adam, insa a lasat sa-i scape un amanunt care a confirmat idila dintre cei doi. Intrebat daca Anda este cumva insarcinata, Bote a raspuns fara sa stea prea mult pe ganduri: "Nu este insarcinata inca, pentru ca noi folosim ce trebuie, nu se pune problema", a spus acesta, anunta Click.

Monica Gabor se marita cu Mr. Pink? Uite ce a declarat vedeta despre relatia cu iubitul chinez. Monica Gabor are o viata noua de cand s-a stabilit in America. Intoarsa in Romania pentru o scurta perioada, fosta doamna Columbeanu a dat de inteles ca relatia ei cu iubitul chinez evolueaza si ca lucrurile ar putea deveni chiar foarte serioase. Moni si iubitul ei chinez par sa se ineteaga foarte bine. Cel putin asa sustine fosta doamna Columbeanu. "El are o voce foarte buna si imi canta deseori, bineinteles in limba lui, dupa care imi traduce. Este un baiat foarte romantic, un pic mai romantic decat mine. Preferata mea este o melodie care se cheama "Lasa-ma sa am grija de tine", a declarat Monica, intr-un interviu acordat revistei "Story", informeaza Libertatea.

Imaginea care te va face sa visezi cu ochii deschisi! Antonia, uda toata, in costum de baie. Antonia si-a postat pe retelele de socializare o imagine prin care a reusit sa stranga intr-un timp record mii de Like-uri si sute de comentarii. Cantareata apare in fotografie intr-o ipostaza extrem de incitanta. Cu parul ud, ca si cum abia a iesit din piscina sau din mare, solista e imbracata doar intr-un costum de baie format din doua piese. Cu aceasta ocazie, solista a pus capat si zvonurilor potrivit carora ar fi pus, in ultima perioada, cateva kilograme in plus, scrie Cancan.

Reactia socanta a fiului lui Victor Piturca: "Tati, nu ma mai cunosti?" Dimineata tulburatoare pentru antrenorul Victor Piturca, Vica Blochina, femeia cu care s-a iubit 16 ani, si Edan, fiul lor, acum in varsta de sase ani. Ieri, s-au revazut, dupa mult timp. Nu intr-o atmosfera placuta, ci la Institutul de Medicina Legala, unde selectionerului si pustiului le-au fost recoltate probe ADN pentru stabilirea paternitatii. Doi ani! Atat a trecut de la ultima intalnire pe care selectionerul Romaniei, Victor Piturca, a avut-o cu femeia cu care s-a iubit 16 ani, Vica Blochina, si cu baiatul pe care inca nu l-a recunoscut, Edan. Ieri, insa, inevitabilul s-a produs! Piturca, Edan si Vica s-au aflat in aceeasi incapere, anunta Click.