Divortul Elenei Udrea tine prima pagina a ziarelor.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Premonitia Elenei Udrea: Uite ce declara politicianul in urma cu o luna: "Sper sa ne prinda zece ani impreuna". Elena Udrea si sotul ei, Dorin Cocos au decis sa divorteze desi pe 26 decembrie urmau sa implineasca 10 ani de casnicie. Invitata la Happy Hour la finele lunii mai, politiciana declara: "Ma gandesc sa fiu mama. Presupun ca este mare fericire sa ai copii. Daca tine doar de dorit, sigur, imi doresc. Dar este suficient? Nu-mi vine sa cred ca au trecut zece ani de casnicie. Mai avem putin si implinim zece ani, sper ca ne prinda zece ani", potrivit Libertatea.Ce avere au de impartit Elena Udrea si Dorin Cocos. Potrivit declaratiei de avere, Elena Udrea detine, impreuna cu sotul sau, un bloc cu patru etaje, finalizat in 2009, in zona Floreasca, scrie Click. Fostul ministru declara pentru Hotnews.ro, ca pentru a cumpara imobilul a facut impreuna cu Dorin Cocos un credit la BRD de trei milioane de euro.Casnicia Elenei Udrea cu Cocos, in imagini. Certuri in plina strada, plimbari romantice prin parc si momente fierbinti pe plaja! Udrea si Cocos au fost destul de zgarciti cu aparitiile publice impreuna, insa CANCAN i-a surprins, in mai multe randuri, in ipostaze inedite: la mare, sub soarele torid, sarutandu-se romantic prin padure sau chiar certandu-se in plina strada.

Adevarul din spatele legaturii complicate dintre Antonia si Alex Velea! "E o relatie in trei". Antonia si Alex au fost fotografiati iesind dintr-un hotel. De aici a inceput totul, iar mai apoi artistii au postat pe Facebook diverse lucruri care dadeau de banuit, au continuat sa se afiseze impreuna, pana cand fanii lor au luat foc. Daca unii sunt de acord cu presupusa relatie, altii o critica pe cantareata ca are o relatie cu un barbat insurat. Care sa fie adevarul? Surse apropiate celor doi au declarat pentru Libertatea.ro ca situatia e mai... complicata: relatia e de fapt... una in trei. Nu va ganditi la prostii, ci la o tactica smechera. Se spune ca Antonia, impreuna cu Alex Velea au ales sa se promoveze folosindu-se de presupusa relatie, pe seama careia chiar se amuza copios in trei, impreuna cu sotia cantaretului. In schimb, ziarul Cancan vorbeste despre "Efectul Antonia asupra cuplului Alex si Ana Velea: relatie incordata. Au stat o zi intreaga impreuna, dar abia s-au atins". In urma cu doar cateva luni, Alex Velea si sotia sa, Ana, aveau, spune lumea, cea mai fericita casnicie din showbiz. Acum au ajuns, parca sa se ignore unul pe celalalt. Acum, merg tot impreuna si la sala, dar cam...fara placere. Si-au facut separat exercitiile. Nici vorba de discutii sau schimburi de priviri.

Dan Balan a revenit in Romania dupa 2 ani! Declaratii explozive despre destramarea trupei O-Zone! Fostul component al celebrei trupe O-Zone a fost invitat In platoul unei emisiuni de la Kanal D, unde a vorbit despre adevaratele motive ale destramarii trupei. "Au trecut opt ani, mi-e chiar rusine ca se mai vorbeste despre asta. A fost o tradare din partea colegilor. Nu vreau sa ma cobor sa vorbesc despre asta. Nu am ascultat reactiilor lor la documentarul despre viata mea, dar stiu ca nu s-au simtit bine si au incercat sa ma faca pe mine sa par rau", a adaugat el, scrie Libertatea.ro

Gabriela Cristea a ajuns la greutatea din liceu. Uite cum a slabit 20 kg! In liceu, Gabriela Cristea marturisea recent ca a fost cea mai slaba. Pe cand era doar o adolescenta, vedeta de televiziune cantarea doar 48 de kilograme. Vremurile nu i se mai par atat de indepartate, pentru ca in prezent acul cantarului ii arata aceeasi greutate, desi sustine ca se hraneste sanatos. Invitata la emsiunea "Drept la tinta", la Kanal D, Gabriela Cristea a recunoscut ca, pe langa dieta, procesul de divort a afectat-o si din cauza scandalului cu fostul ei sot Marcel Toader a pierdut in greutate, scrie Click.

Gigi Becali va da nas in nas cu un vechi dusman. Vezi aici cu cine se intalneste la Jilava! Gigi Becali nu are numai sustinatori in inchisoare, ci si contestatari. Unul dintre acestia este fostul procuror Maximilian Balasescu, inchis si el in penitenciarul Jilava dupa ce a luat spaga de la niste vrajitoare. In urma cu trei ani, Max a incercat sa il infunde pe Becali in inchisoare, din cauza unor tranzactii un niste terenuri. Procurorului nu i-a iesit insa pasenta, iar intre timp a intrat el la puscarie. Iata ca acum, dupa mai bine de trei ani, cei doi vor fii din nou fata in fata, insa de data aceasta in curtea unui penitenciar de maxima siguranta, scrie Cancan.