​Cel mai mare secret al surorilor de la Roller Sis! Relatia lesbiana pe care o au e minciuna pe langa asta. Surorile Roller Sis au fost criticate de intreaga tara dupa ce au spus ca au o relatie intima, insa se vor face de tot rasul cand oamenii vor afla cel mai ascuns secret al lor. Isabell Ipati, in varsta de 23 de ani, si sora sa, Larissa Ipati, in varsta de 20 de ani, se pricep de minune sa se certe la TV cu artistii de pe plaiurile mioritice si, mai mult, sa declare sus si tare cat de normal este ca doua surori sa se iubeasca, insa la capitolul scoala au cam dat-o in bara. Cel putin Larisa, care, din nefericire, a picat examenul de Bacalaureat. Anul trecut, tanara a sustinut BAC-ul, insa nu a reusit sa obtina nota minima de trecere, primind doar 5.95 puncte. Larissa mai avea nevoie de cinci sutimi pentru a se numara printre absolventii examenului, dar nu a fost sa fie, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Anca Badiu vrea sa scape de sanii de 5 kg: "Am probleme mari de sanatate". Barbatii sunt inebuniti dupa bustul ei, insa ea il vede ca pe un defect. Anca Badiu vrea sa ajunga neaparat la un medic stetician care sa-i micoreze sanii care cantaresc cinci kilograme. In timp ce tot mai multe domnisoare apeleaza la medicul estetician pentru a avea sani mai mici, Anca Badiu este obsedata de bustul sau si vrea neaparat sa si-l micsoreze. Cantareata crede despre sanii ei ca sunt o adevarata povara si inca de la varsta de 17 ani, cand au inceput sa-i creasca, a purtat numai corsete. "Sunt destul de mari. Au fost mari de cand ma stiu. In liceu imi strangeam sanii cu tot felul de corsete pentru ca ma deranja foarte mult cum eram privita. Eram singura care ii avea atat de mari si imi era rusine", ne-a spus solista. Desi se vedea vulgara si credea ca are numai dezavantaje, cei din jurul vedetei priveau "problema" altfel. O revista pentru adulti i-a facut de doua ori propunerea sa pozeze goala, dar a refuzat o poala de bani. In plus toti iubitii ei au fost atrasi de bustul impresionant, anuntaClick.

Si-a scos sfarcurile la inaintare si i-a facut pe barbati sa se uite jenati la ea. Una dintre cele mai sexy vedete de la noi a avut o aparitie-soc la un eveniment monden desfasurat in aceasta seara! Sylvia i-a lasat masca pe barbatii prezenti la petrecerea Story, cu o vestimentatie cel putin indrazneata. Cantareata a venit imbracata intr-o rochie neagra mulata si nu a purtat lenjerie intima, astfel ca sfarcurile ieseau foarte clar in evidenta, punandu-i in incurcatura pe invitatii mai rusinosi din fire. Aceasta nu este prima aparitie erotica a Sylviei, artista obisnuindu-si deja fanii de pe Facebook cu fotografii care mai de care mai "deocheate", informeazaLibertatea.

In ipostaza asta chiar ca n-ai vazut-o pana acum. Pamfile, o gospodina obosita si neingrijita! Doar cine a fost plecat in vreo excursie prelungita pe Luna n-a vazut-o pana acum pe Madalina Pamfile in tot felul de ipostaze, dintre cele mai neasteptate. Dar asta e parca prea de tot! Goala pusca, in revistele apreciate de barbati, ceva mai imbracata, dar la fel de dezinvolta pe podiumurile de prezentare sau radioasa si nurlie, alaturi de diversi tinerei, cu preponderenta fotbalisti, asa ni s-a infatisat Pamgfile pana acum. Tot timpul - aranjata si ambalata corespunzator. CANCAN.ro a descoperit insa si fata necunoscuta a Madalinei" la propriu si la figurat! Noaptea trecuta, a luat forma de... gospodina. Una moderna, ce-i drept, echipata sexy. I-a scapat totusi un mic detaliu. La adapostul intunericului, dar intr-un moment... sa spunem... neprielnic pentru tenul ei, Pamfile a iesit la targuieli cu un... "look" natural, scrieCancan.

Sexy! Madalina Ghenea arata tot, pe plaja! Madalina Ghenea si-a scos din minti admiratorii de sex masculin dupa ce a publicat pe pagina personala de Facebook o serie de fotografii in care apare in ipostaze incitante. Se pare ca despartirea de faimosul actor Gerard Butler si-a pus puternic amprenta asupra frumoasei romance care pare ca incearca sa intre in ritmul vietii de burlacite dezinvolte, mandre cel putin de calitatile sale fizice. Iar fotografiile pe care le-a publicat pe Facebook demonstreaza ca Madalina este constienta de frumusetea sa pe care o etaleaza la limita decentei. Imbracata intr-un minuscul costum de baie, romanca a fost fotografiata in pozitii incendiare la malul marii, anuntaClick.