Si mamele sirenelor fac plaja! Nu au forme de top model, dar au putere sa treaca peste prejudecati. Femeile adevarate nu poseda intotdeauna trup de model. Poate de aceea ar trebui pastrata o doza de admiratie pentru cele care au suficienta putere sa treaca peste prejudecati. Oana Roman este una dintre cele mai "pofticioase" vedete. Cand vine vorba de mare, soare si distractie.... Chiar daca este nevoita sa "inghita" bancurile rautaciosilor, fiica cea mica a lui Petre Roman nu renunta la bronz. Singura concesie pe care o face ideii ca nu are un trup tras prin inel e vesnicul sal, pe care si-l infasoara in jurul taliei la fiecare aparitie pe plaja. Doar cand trece la orizontala reusim s-o vedem si de la brau in jos. In privinta costumelor de baie, Oana alterneaza... cand intreg, cand din doua piese. Niciodata fara, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Marcel Toader, la masaj erotic dupa divort. Proaspat divortat, Marcel Toader a fost "rapit" din platoul emisiunii "Acces Direct" si dus intr-un salon de masaj erotic. Legat la ochi, omul de afaceri nu a stiut ce i se pregateste, insa a gustat pe deplin surpriza. In timp ce Gabriela Cristea a "beneficiat" de un tratament cu stripperi ca sa-si vindece ranile divortului, Marcel Toader a primit si el un cadou. Fostul rugbist a fost dus la un salon de masaj, unde doua tinere gemene au avut grija sa-l detensioneze dupa "tumultul" din ultima luna. "Mi-ar prinde bine cate un masaj in fiecare zi. Fosta mea sotie nu mi-a facut niciodata. Spunea ca nu are forta in brate. In schimb, eu i-am facut in fiecare zi, timp de sase luni", a spus Marcel Toader la Antena 1, anuntaClick.

Mitea vrea s-o ia de nevasta pe Tonciu: "A venit timpul sa facem o familie, sa avem un copil". Nicolae Mitea are planuri mari dupa ce s-a impacat din nou cu Andreea Tonciu. Fotbalistul isi doreste sa intemeieze o familie cu iubita lui "E dragoste cu nabadai, dar sper sa nu ne mai certam, sa avem intelegere... A venit timpul sa facem o familie, sa avem un copil", a declarat Mitea, pentru Kanal D. Din nefericire pentru fotbalist, sentimentele lui nu sunt impartasite de Andreea. "Nu sunt in totalitate fericita. Ne certam de 2-3 ori pe zi, de la toate prostiile. Deocamdata nu ma gandesc sa ma marit. De data asta nici nu vreau sa ma mut la el... Ma simteam ca o femeie maritata, dar deocamdata nu ma simt in stare sa fac acest pas. Sunt foarte bulversata, nu stiu daca vreau sa-mi petrec restul vietii cu el", a marturisit Andreea, informeazaLibertatea.

Blestemul operatiilor estetice. Sosia Adelinei Pestritu si-a marit buzele atat de tare ca acum trebuie sa-si taie nasul. Cristina Roman, poreclita "sosia Adelinei Pestritu", are probleme serioase din cauza operatiilor estetice pe care si le-a facut. In urma cu doi ani, Cristina a apelat la o rinoplastie, operatie care nu a reusit. Iar acum tanara si-a marit buzele cu acid hialuronic. Insa acum acestea sunt atat de mari incat fata ei pare diforma. Asadar, modelul trebuie sa apeleze din nou la chirurgul estetician pentru o noua interventie la nas. Operatia va fi efectuata de un alt medic, care va folosi tehnologia laser pentru modificarea cartilagiului. Cristina, care are fobie de doctori, spera sa treaca cu bine peste aceasta provocare, scrieCancan.

De ce isi ascunde formele? Cristina Rus s-a imbracat "cu sacul". Cristina Rus nu isi mai etaleaza formele apetisante asa cum o facea acum ceva vreme, drept dovada a acestui lucru stand tinuta pe care a avut-o la un recent eveniment monden din Bucuresti. Blonda a venit imbracata cu o rochie de culoare verde strident, inchis strans pe gat, care seamana foare mult cu un sac. Hainele ei nu au lasat sa se vada mai nimic din trupul pentru care a fost mereu invidiata si au starnit mirarea tuturor celor prezenti, anuntaClick.