Gabi Cristea a intrat in depresie dupa divort! Gabriela Cristea nu si-a revenit dupa mariajul esuat cu Marcel Toader. Apropiatii brunetei sustin ca aceasta inca mai sufera dupa despartirea de fostul rugbyst. O vorba spune ca timpul le vindeca pe toate. Aceasta pare sa fie valabila si in cazul Gabrielei Cristea (38 de ani). Desi fosta vedeta tv este acum o femeie libera, se pare ca inca ii mai sta gandul la fostul sot. Apropiatii acesteia sustin ca Gabriela nu si-a revenit dupa despartirea de Marcel Toader (51 de ani) si inca mai sufera, scrie Click.

Caru'cu VedeteFoto: Colaj foto

Primele imagini care arata ca Iulia Vantur e in India cu Salman Khan! Speculatii, zvonuri si, printre toate, un pic de adevar care sa nu supere pe nimeni. Nici macar pe frumoasa Iulia Vantur, careia pare ca ii merge foarte bine in India, unde petrece timp de calitate cu sufletul ei, dar si cu celebrul Salman Khan. Povestea Iuliei Vantur cu actorul indian Salman Khan pare invaluita in stropul de mister necesar unei idile de Bollywood. Ceva amanunte au iesit la iveala inca de anul trecut, cand s-a aflat ca romanca avea o relatie ceva cam prea apropiata de indian, noteazaCancan.

Acesta a fost cel mai fierbinte moment de la nunta lui Lucian Bute si a Elenei. Lucian Bute (33 de ani) si sotia sa, Elena (29 de ani), au trait emotii intense, weekendul trecut, cand, inconjurati de prieteni si de familie, si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu. Nunta inceputa in urma cu o saptamana, prin cununia civila de la Busteni, a culminat weekendul trecut cu ceremonia religioasa, care a avut loc la Galati. ¬A fost un moment emotionant, mai greu ca la un meci. Mi-au dat si lacrimile in biserica! Mi-am indeplinit unul din visurile pe care le-am avut mereu: sa devenim o familie¬, a declarat Lucian Bute. Fostul campion mondial la box a dat de inteles ca Elena il accepta, cu bune si cu rele, scrieLibertatea.

Exclusiv! Iubita lui Tudor Chirila e fotograful lui. La doi ani dupa despartirea de Andreea Raicu, Tudor Chirila (39 de ani) si-a refacut viata sentimentala si pare mai fericit ca oricand. Norocoasa este cu 11 ani mai tanara decat artistul, se numeste Alexandra Sandu si e de profesie fotograf si regizor.Clicka aflat totul despre iubita misterioasa a lui Chirila. Tanara cu care se iubeste artistul se numeste Alexandra Lucia Sandu, are 28 de ani si este din Bucuresti. Cand a fost prima data surprinsa de paparazzi in compania lui Chirila, fata a spus ca se numeste Diana, incercand, probabil, sa induca lumea in eroare.

Andreea Marin: "Inca mai cred in casatorie, oamenii sunt gresiti uneori, nu institutia casatoriei". Oamenii sunt gresiti, nu institutia! Este declaratia Andreei Marin, care a dezvaluit inca mai crede in casatorie. Andreea Marin este la inceputul unei relatii cu un medic din Turcia. Cei doi au fost recent intr-o vacanta in Croatia. "Dupa minivacanta de doua zile in Croatia, am petrecut doua zile si cu Violeta la munte. As fi putut sa o iau si pe Violeta in Croatia cu mine, dar nu mi-am dorit asta. Era in timpul saptamanii si era la scoala, nu putea sa lipseasca", a spus Andreea Marin, scrieCancan.