​Imagini-soc! Alexandra Stan, snopita in bataie! "Accidentul a fost o inventie! Managerul meu m-a batut pana m-a bagat in spital". Ieri, managerul Alexandrei Stan a anuntat pe pagina ei de Facebook ca artista a fost victima unui accident rutier. Adevarul se pare ca este insa, altul, dupa cum cantareata a povestit in exclusivitate pentru Cancan.ro! La 24 de ore dupa ce fanii din toata lumea ai Alexandrei Stan au fost informati, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, ca vedeta e in stare grava, dupa un accident rutier, artista a facut primele declaratii. "Totul este o minciuna, nu am avut niciun accident de masina. Este o inventie a managerului meu, cel care m-a batut pana m-a bagat in spital. Vreau sa stie toata lumea ca indur tratamente oribile din partea lui de un an de zile, si nu mai pot! Accidentul a fost doar un pretext ca sa justifice lipsa mea de la concerte!", a declarat cantareata in exclusivitate pentruCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Anna Lesko, soferita-sexy. Cum isi arata decolteul la volan. Cantareata Anna Lesko isi impresioneaza fanii de fiecare data. Acum, sexoasa n-a mai scos niciun hit, dar tot a dat lovitura, prin look-ul pe care l-a afisat. Anna s-a imbracat extrem de provocator pentru un concert de la Fetesti si chioar a condus in acea tinuta. Decolteul ei generos ar fi putut distrage privirea oricarui sofer din trafic. Solista a primit aprecieri de la admiratorii ei de pe Facebook pentru "privelistea" minunata, anuntaClick.

Radu Mazare, personaj de carnaval. Uite cum vrea primarul Constantei sa promoveze litoralul romanesc. Incepand cu 6 iulie, statiunea Mamaia va avea, in fiecare sambata, cate un carnaval. Personaj principal - excentricul primar al Constantei, Radu Mazare. "Carnavalurile incep in 6 iulie, atunci e prima defilare. La prima defilare sunt Henric. Nu stiu al catelea, ala care a avut multe neveste (n.r. - Henric al VIII-lea). Vor fi in fiecare sambata. Eu o sa am trei aparitii, doar nu o sa am in fiecare sambata. Pe la mijloc mai apar in Winnetou si la sfarsit in rege persan. Iar la defilarea de moda din fashion week voi fi rege african cu multe pene", a anuntat Radu Mazare azi, la finalul sedintei de consiliu local, conform Mediafax. Daca anul trecut, Radu Mazare a defilat pe care alegorice timp de patru saptamani consecutiv, avand costumatii diferite: spartan, sultan, samurai si maharajah, de data aceasta, edilul a anuntat ca va avea numai trei aparitii, in care ii va intruchipa, pe rand, pe Regele Henric al VIII-lea, Winnetou si un rege persan, informeaza Libertatea.

O noua despartire in showbizz! O cantareata super-cunoscuta i-a spus "Adio!" producatorului ei dupa trei ani de amor! Au trait una dintre cele mai discrete povesti de dragoste din showbiz si, pana de curand, au reusit sa imbine viata personala cu cea profesionala. Recent, insa, au decis sa o apuce pe drumuri separate. Xonia si F-Charm, caci despre ei este vorba, nu mai formeza un cuplu. S-au iubit timp de trei ani insa, abia in 2012, Cancan i-a fotografiat impreuna dezvaluind lumii legatura lor discreta. Relatia lor a crescut si, in timp, Xonia si iubitul ei au inceput si o colaborare profesionala, multe dintre hiturile ei fiind produse de el. Acum, cand pareau mai indragostiti ca niciodata, cei doi au ales sa se desparta, punand astfel capat unei relatii de trei ani. Separarea lor este cu atat mai neasteptata cu cat Xonia si F-Charm aveau si afaceri impreuna, mai exact, un studio de inregistrari, scrieCancan.

Ilie Nastase s-a insurat a patra oara! Fostul mare tenismen, Ilie Nastase, se iubeste de de doi ani cu Brigitte Sfat, iar astazi a luat-o de sotie. La Primaria Municipiului Timisoara, in prezenta celor apropiati, campionul si frumoasa lui iubita au spus "DA" Intre ei este o diferenta de 30 de ani, insa varsta este insignifianta cand iubirea e atat de mare. Ilie Nastase si Brigitte Sanda Sfat s-au luat cu acte dupa doi ani de relatie. Ion Tiriac si Nadia Comaneci i-au fost alaturi prietenului lor care se afla la cea de-a a patra casnicie: Dominique Grazia, actrita americana Alexandra King, Amalia si, astazi Brigitte, au reusit sa-l duca in fata ofiterului starii civile. extrem de hotarat dar destul de emotionat, Ilie Nasatse a spus "DA!", iar Brigitte a semnat mandra certificatul de casatorie, devenind "doamna Nastase". "Cea mai frumoasa declaratie a fost ca mi-a dat numele lui", a spus bruneta intrebata de un reporter de la emisiunea Happy Hour, de la Pro Tv, care este cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care i-a facut-o campionul, anuntaClick.