Motivele pentru care Alexandra Stan a devenit victima lui Marcel Prodan! Inca dinainte ca scandalul sa rabufneasca, prin Constanta existau zvonuri cum ca, atat Marcel Prodan, cat si Andrei Nemirschi, asociatul lui, ar fi pus bazele unui proiect separat, Manilla Maniacs, pe care ar fi urmat sa-l promoveze legandu-l de numele Alexandrei Stan. Astfel, cei doi ar fi sperat sa cunoasca celebritatea si ca artisti, nu doar ca producatori. Din pacate, pasienta nu le-ar fi iesit, caci ultima piesa a Alexandrei, in care au aparut si pe care ar fi trebuit sa o foloseasca drept rampa de lansare, nu s-a dovedit a fi la fel de populara ca cele anterioare, care de altfel le-au adus o gramada de premii si vanzari record, scrie Cancan.Medicii sunt ingrijorati: Alexandra Stan sufera de sindromul Stockholm. Psihologu Cristina Zaharia a vorbit pentru Acasa TV despre situatia Alexandrei Stan si problemele acesteia. "Nu stiu cat adevar este in declaratia ei. Evolutia ei psihica nu mi se pare foarte buna. Intotdeauna, cei care au tentative de suicid, au de fapt un strigat de ajutor", a spus medicul. Cristina Zaharia considera ca Alexandra Stan sufera de un sindrom psihologic care o face sa fie foarte atasata de barbatul care a batut-o si ca relatia dintre cei doi nu ar trebui sa conteze deloc in fata instantei, cand se va judeca acest caz, scrie Click.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Loredana Chivu, marturie socanta! "Iubitul meu m-a batut patru ani". Cazul Alexandrei Stan, care a fost batuta crunt de impresarul ei a scos la iveala si alte situatii tragice din randul vedetelor de la noi. Loredana Chivu si-a marturisit si ea drama. "Nu vreau sa ii dau numele acelui barbat. L-am cunoscut la 15 ani si fusese alaturi de mine in multe situatii si eu m-am simtit mereu datoare fata de el. Cand a inceput relatia s-a schimbat, avea si probleme cu alcoolul. Nu ii conveneau nici joburile mele. Gateam, faceam curat, faceam piata, nu traiam ca o printesa. Nu l-am inselat niciodata. Eu il iubeam. Am stat patru ani cu el si ma batea foarte des. De exemplu, daca faceam mancare si aceasta nu era sarata sau nu ii placea era de ajuns sa iau o palma sau o injuratura. Mi-a parut rau ca mi-am pierdut niste ani din viata", a declarat Loredana Chivu, citata de Libertatea.ro

Adrian Minune si-a facut praf Ferrari-ul de 180.000 Euro! Accident grav in centrul Capitalei! Artistul este in stare de soc! Marti seara, in jurul orei 20.00, Adrian Minune a suferit un accident de circulatie. Artistul se afla la volanul bolidului sau de aproape 200.000 de euro. Minune circula pe Calea Dorobanti si se incadrase sa iasa in bulevardul Stefan cel Mare, respectand culoarea verde a semaforului. Potrivit primelor cercetari, culoarea rosie l-a prins in mijlocul intersectiei. Din sens opus, tot pe verde, venea un Citroen care l-a izbit in plin. Impactul a avut loc in zona restaurantului Perla. Potrivit martorilor, inainte de impact, artistul rula cu viteza mare, scrie Cancan.

Drama Biancai Dragusanu: "Am fost sechestrata, dusa in padure si batuta ca un caine". Desi viata personala a Biancai Dragusanua fost mereu cunoscuta de public, putini stiu ca iubita lui Victor Slav a trecut printr-o drama similara, chiar mai grava, in urma cu 10 ani. Roscata nu a dezvaluit numele fostului iubit care a bagat-o in spital cu bataile sale, dar a povestit cu lux de amanunte drama. "Era iubitul meu. Prima oara m-a jignit, alta data mi-a dat o palma, alta data m-a imbrancit si tot asa, pana am ajuns in spital. Sase luni am stat prin spital, imobilizata, cu mama mea plangand la capul patului", a povestit Bianca. Pana la urma, a reusit sa scape de bataus cu ajutorul unui alt barbat, care a sustinut-o si a aparat-o in fata monstrului. Si culmea, l-a iertat de fiecare data, chiar daca depunea mereu plangere la Politie impotriva lui, scrie Click.

Carmen Bruma, cu sfarcurile la vedere, la un eveniment monden! Carmen Bruma a fost o aparitie electrizanta la un eveniment care a avut loc marti in Bucuresti, acolo unde au participat mai multe vedete de la noi. Carmen a purtat o rochie foarte eleganta, mulata pe corp, cu spatele gol si, din cauza modelului, ea nu a purtat sutien, astfel ca sfarcurile au fost vizibile prin material. Bustul lui Carmen parca a capatat proportii daca facem o comparatie cu inceputurile ei in showbiz, lansandu-se iar discutia legata de faptul ca "fotomodeala lui Badea" si-ar fi pus silicoane, scrie Libertatea.ro