Megascandal. Dupa ce au impartit acelasi barbat, Oana Frigescu si Roxana Sarbu s-au incaierat intr-un parc plin! Rivalitatea dintre ele a fost impinsa la extrem.Fosta prezentatoare TV Oana Frigescu si Roxana Sarbu (ex-Trident) s-au intalnit intamplator miercuri seara in Parcul Herastrau si totul s-a incheiat la... Politie! Surse judiciare au dezvaluit, in exclusivitate pentru Cancan.ro, ca joi dimineata, Oana Frigescu s-a prezentat la Sectia 2 de Politie si a depus plangere pentru agresiune impotriva Roxanei Sarbu. Aceasta traieste in prezent o poveste de dragoste cu Andrei Badiu, fostul sot al prezentatoarei TV. Daca pana acum, cele doua s-au evitat de cate ori s-au intersectat, asa cum scria de curand revista Ciao!, de aceasta data ele au dat frau liber sentimentelor si totul era sa denegereze intr-o paruiala, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

O asistenta TV, cu rochia rupta, in direct, la TV! A si pipait pe fund o dansatoare. E super sexy si fiecare aparitie a ei incinge pur si simplu atmosfera. Ea a innebunit telespectatorii joi seara, cu un dans sexy si cu gesturi... obraznice. Este vorba despre Loredana Chivu, una dintre asistentele de la emisiunea "Un show pacatos", de la Antena 1, care a dansat alaturi de colega ei, Ana Maria. Cele doua au purtat cate o rochita minuscula, in care au facut furori. Loredana insa a incins de-a dreptul atmosfera cu tinuta ei, dar a pierdut din vedere un detaliu: avea gauri in materialul transparent al rochiei. Mai mult decat atat, Loredana a luat la pipait o dansatoare profesionista prezenta in emisiune, s-a lasat fotografiata in aceasta ipostaza, iar imaginea a ajuns si pe Facebook, anuntaLibertatea.

Ozana Barabancea a pozat in lenjerie intima! Nici nu-ti poti imagina cum arata! Ozana Barabancea nu se mai afla la prima tinerete si nici trup de gazela nu are, insa nu se da in laturi cand vine vorba sa fie pozata in lenjerie intima. Jurata de la "Te cunosc de undeva" apare in cateva fotografii asa cum numai fostul ei sot a vazut-o. Vedeta este imbracata intr-un desu gri, care ii lasa la vedere sanii, dar si picioarele lungi. Mai mult, pentru a demonstra ca nu este rusinoasa, Ozana Barabancea a postat imaginile pe contul de Facebook, spre surprinderea admiratorilor ei, informeazaCancan.

Oana Zavoranu, ca pe plaja. Uite cum s-a imbracat vedeta la o emisiune tv. Oana Zavoranu a fost inviatta joi seara in platoul emisiunii nocturne de la Kanal D. Aceasta a venit imbracata foarte sumar, de ai fi crezut ca s-a pregatit pentru o dupa amiaza la plaja si nicidecum pentru o seara intr-un studio de televiziune. Andreea Mantea a fost foarte curioasa sa afle daca Oana poarta sua nu lenjerie intima si a intrebat-o foarte direct. "Porti chilotei? Vrem sa vedem!", a spus aceasta. Zavo s-a conformat si a facut cateva piruete, pentru ca toata lumea sa vada ca e femeie serioasa si nu a uitat acasa lenjeria intima, chiar daca tinuta era una care putea usor sa creeze astfel de controverse, scrieClick.

Anda Adam, in cea mai transparenta bluza! Si-a aratat silicoanele in detaliu, la un eveniment monden. Anda Adam a fost prezenta aseara la concertul cantaretului Akon, iar tinuta pe care a ales sa o poarte la acest eveniment a atras tuturor celor prezenti. Desi nu a purtat o bluza cu decolteu, Anda Adam a reusit sa-si puna nurii in valoare, purtand o bluza foarte mulata. Pentru ca nu a avut sutien, sanii blondinei au putut fi vazuti, fara prea mare greutate, de cei prezenti. Fara sa dea importanta acestui aspect, solista s-a distrat si a dansat pe melodiile celebrului Akon, bifand, si de aceasta data, o apartitie ravasitoare, anuntaCancan.