​Bilantul unei nopti petrecute de printul Al Habtoor la Bucuresti: 50 de fete, 50 de sampanii si 30.000 de euro. Daca aseara n-ati vazut picior de fata frumoasa pe strada sau pe la terasele din Bucuresti, este pentru ca ele luau masa la un restaurant select de pe malul Lacului Herastrau, cu Habtoor! Arabul plin de bani si-a facut incalzirea acolo pentru o noapte cum nu s-a mai vazut. Insotit de bodyguarzi si de fetele venite sa-si incerce norocul la o inima de miliardar, Habtoor a descins in clubul Lyo's din zona Agronomiei. Deplasarea a facut-o cu un bolid adus din Dubai special pentru el. Masina costa nu mai putin de 200.000 de euro, fara sa punem la socoteala si transportul ei din Emirate pana aici. Iar in club, a fost ca-n harem. Max a inchiriat un separeu in care s-ar fi inconjurat de 50 de fete - numai manechine. Singurii barbati admisi au fost bodyguarzii si inca doi amici. Peste ei sampania fina a curs in valuri. Chelnerii ar fi adus mai multe serii a cate 50 de sticle, cate una pentru fiecare domnisoara, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Tania Budi, pe plaja, in imagini super-sexy. Prezentatoarea emisiunii "De la A la... infinit", de la TVR 1, este fara doar si poate un exemplu al frumusetii fara varsta. La cei 45 de ani, Tania Budi si-a surpins din nou admiratorii virtuali cu cateva fotografii fierbinti in care apare doar in costum de baie. Tania Budi se poate lauda cu un corp de invidiat. Vedeta TVR a postat pe pagina de Facebook mai multe fotografii in care apare la plaja intinsa pe sezlong si poarta cu un slip tanga minuscul. Usor rosie in obraji, semn ca a stat ceva la soare, prezentatoarea a facut furori printre admiratorii ei, anuntaClick.

Ionita din Clejani face bani grei cu acordeonul daruit de Johnny Depp. In urma cu patru ani, pe cand se afla la Paris, Ionita a avut ghinionul ca, din cauza unei ploi torentiale, sa i se strice acordeonul. Avea sa primeasca insa, de ziua lui, un cadou salvator. "Fara acordeon eram mort. Odata ajunsi la club, pentru repetitii, Johnny Depp a vazut ca nu sunt in apele mele si m-a intrebat ce ma supara. I-am spus ca mi s-a stricat acordeonul si ca nu gasesc repede unul la fel de bun. Pe 15 noiembrie, chiar de ziua mea, am fost chemati in club cu totii, pentru o repetitie generala. Johnny Depp s-a apropiat de mine, tinand in mana o valiza. Mi-a spus atat: "Desfa-o!". Eram coplesit de emotii. Am desfacut pachetul si in interior am gasit un acordeon nounout, sigilat. Cu acest instrument ma mandresc si azi si va cant zi de zi, in platoul emisiunii "Te vreau langa mine" de la Kanal D", ne-a spus el, informeaza Libertatea.

Pozele care prevesteau sfarsitul! Stefan Stan si Andreea Mantea s-au despartit dupa ce si-au dat ultima sansa la mare. Soc in lumea showbizului romanesc! Cel mai iubit cuplu de la noi din tara a ales sa puna capat povestii de iubire! Protagonisti sunt Stefan Stan si Andreea Mantea, care isi faceau planuri de casatorie si se visau alaturi pana la adanci batraneti. Stefan Stan si Andreea Mantea au decis sa o ia pe drumuri diferite. Desi au trecut prin mai multe hopuri, relatia lor parea sa reziste, insa si-au dat seama ca nu mai pot sta impreuna. Fostul castigator de la Vocea Romaniei si focoasa bruneta au inceput sa fie impreuna de la finele anului trecut, iar dupa cateva luni de relatie, Stefan Stan a inselat-o pe vedeta cu o admiratoare, insa dupa cateva saptamani de tratative, bruneta s-a intors in bratele lui, scrieCancan.

Roxana ex-Trident, imbrancita de iubit in parc. Roxana Sarbu, fosta cantareata din trupa Trident, s-a certat cu iubitul ei, Andrei Badiu, in vazul tuturor. In timpul momentelor de tensiune dintre cei doi, Badiu i-a pus mana pe gura sa o faca sa taca si a apucat-o agresiv de mana pentru a o tine pe loc. Totul s-a petrecut joi, in Parcul Herastrau. Roxana ex-Trident pare sa fie blestemata. Dupa trauma suferita in urma batailor pe care i le aplica fostul iubit, Marcel Sarbu, totodata si tatal copilului ei, Roxana a trecut joi prin momente similare. Andrei Badiu si Roxana de la Trident s-au certat in plina strada. Ciondanelile lor au fost remarcate de toti trecatorii care se aflau in acel moment in Parcul Herastrau din Capitala si au fost surprinse in imagini de fotoreporterii Click! Roxana s-a intalnit joi la pranz cu iubitul ei, Andrei Badiu, ca sa alerge prin parc, dar in loc sa aiba parte de clipe linistite si pline de tandrete, Roxana s-a ales cu o cearta in toata regula. In timp ce fosta "tridenta" vocifera, Badiu a tinut sa-si arate masculinitatea, apucand-o cand de mana, cand de umar, fie punandu-i mana pe gura sa taca sau nelasand-o sa plece de langa el, anuntaClick.