Antonia se lanseaza in afaceri! Solista isi lanseaza o colectie de haine imprimate cu propriul chip. Solista a lansat deja un trend in Romania, iar pana la lansarea propriei linii vestimentare nu mai era decat un pas. Nu se stie deocamdata daca Antonia s-a implicat in conceptul si designul articolelor vestimentare, colectia fiind realizata pentru concept store-ul Moja. Lansarea va avea loc pe 1 iulie, iar colectia cuprinde opuri, rochite, tricouri sau leggings, unele dintre articole avand imprimat chipul Antoniei pe ele, scrieCancan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Carmen Bruma arata impecabil, insa recunoaste cu seninatate: "Nu-mi plac saloanele de infrumusetare". Carmen Bruma arata impecabil si atrage toate privirile oriunde ar merge datorita siluetei ei ireprosabile. Antrenoare de fitness, prezentatoare tv si promotoare a unui stil de viata activ si sanatos, Carmen Bruma este departe de tipologia divelor din showbiz. Are un trup tonifiat, pe care oricine si l-ar dori. Formele sale sunt perfecte, Carmen aratand senzational indiferent ce imbraca. Picioare ferme, abdomen plat, nici urma de celulita - un look perfect. Si desi toata lumea se intreaba cum reuseste sa arate mereu ca scoasa din cutie, raspunsul este simplu: Carmen Bruma a invatat sa se descurce singura cu diverse metode de infrumusetare, noteazaLibertatea.

Zici ca sunt surori! Andreea Esca si fata ei, impreuna pe plaja. Andreea Esca si fata ei, Alexia sunt la mare impreuna si s-au gandit sa imortalizeze un inceput de zi perfect. Vedeta Pro TV a pus pe pagina de Facebook o fotografie cu ea si Alexia pe plaja, imbracate amandoua in costume de baie similare. "Buna dimineata! Cel mai frumos mod in care iti poti incepe ziua: pe plaja...Ne revedem diseara, la Bucuresti", a scris Andreea langa poza, potrivitClick.

Johnny Depp si Brad Pitt, disputa aprinsa. Motivul neintelegerii este o vila din Marea Britanie, aflata in comitatul Surrey, pe care amandoi au inchiriat-o in trecut si unde s-au simtit foarte bine. "Familiile lor se simt confortabil acolo si au apreciat intimitatea si cadrul natural pe care le ofera acea proprietate", a declarat o sursa. Numai ca acum atat Johnny Depp si cat si Brad Pitt doresc sa inchirieze aceeasi resedinta din Marea Britanie, in acest an, in perioada in care vor filma, in acelasi timp, pentru doua proiecte cinematografice, noteazaLibertatea.

Iubitul turc s-a mutat pe aceeasi strada cu Andreea Marin. Tuncay Ozturk a decis sa-si inchirieze si in Romania un apartament, ca sa fie mai aproape de . Sunt de aproape patru luni impreuna, dar relatia lor evolueaza cu pasi mari. Andreea Marin si Tuncay Ozturk isi petrec tot mai mult timp impreuna, atat in tara, cat si in strainatate. In plus, medicul fizioterapeut s-a mutat recent pe aceeasi strada cu vedeta, la doar 100 de metri de casa ei, scrieClick.

Dana Rogoz, intr-o rochie transparenta din dantela pe strazi! Vedeta a atras toate privirile cu tinuta ei. Dana Rogoz este fara doar si poate o femeie frumoasa si stie cum sa-si scoata in evidenta trupul fara cusur. Ea a postat recent pe Facebook o imagine in care apare imbracata intr-o tinuta extrem de sexy. Vedeta a fost recent intr-o vacanta, iar de cand s-a intors in tara posteaza zilnic imagini din sejurul pe care l-a avut cu sotul ei. In aceasta fotografie, Dana apare imbracata intr-o rochie rosie din dantela care este usor trasparenta, caci i se vede sutienul alb prin gaurele. Actrita TV a facut furori pe internet cu tinuta pe care si-a afisat-o cu mare atentie, scrieCancan.