Alex Velea si sotia si impart deja averea desi nu s-au despartit oficial. Indragostit pana peste cap de Antonia, asa cum spun apropiatii, Velea este dispus sa faca orice pentru a ramane un barbat liber. Cu toate acestea, Ana nu va ramane cu mana goala in urma mariajului de trei ani. Potrivit surselor noastre, zilele trecute, Alex si Ana ar fi negociat termenii divortului si in special ai partajului. Astfel, cei doi ar fi stabilit de comun acord ca mulatra sa ramana cu apartamentul in care sotii Velea au locuit in ultimii trei ani. De asemenea, Ana va ramane si cu masina pe care o conduce si pe care a primit-o cadou de la Alex, scrie Cancan.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Cocos a lasat-o pe Udrea pentru o avocata din Chisinau de 26 de ani. Desi toata lumea se astepta ca superba politiciana de 39 de ani sa-si refaca viata dupa divort inaintea fostului sot, iata ca afaceristul de 52 de ani s-a descurcat mai bine. Se pare ca el se iubeste de ceva timp cu Diana Roibu, o tanara de 26 de ani, care a absolvit Facultatea de Drept de la Chisinau in urma cu trei ani. De atunci, tanara studioasa a facut pasul esential pentru a veni la Bucuresti si, in 2011, si-a dobandit cetatenia romana. Aici l-a cunoscut pe omul de afaceri care are planuri mari cu ea, scrie Click.

Loredana Chivu, suprinsa cand cerea 250 de euro pentru o partida de sex. Inca un scandal monstru a izbucnit in show-biz-ul romanesc, dupa ce Loredana Chivu, una dintre asistentele lui Dan Capatos de la "Un Show Pacatos", a fost acuzata ca a lucrat ca dama de companie. Luni seara, Stelian Ogica a dat startul unui nou scandal sexual. Acesta i-a facut acuzatii grave noii asistente de la Un Show Pacatos, dupa ce a vazut-o pe Loredana Chivu prestand in mai multe cluburi de noapte, iar tariful acesteia ar fi fost 90 de euro pe ora. Povestea este cu adevarat interesanta, mai ales ca astazi, Marius Baldovin a trimis pe adresa redactiei ring, o inregistrare care sustine declaratiile lui Ogica: "Eu am mai vorbit cu ea de atatea ori dar astazi m-am dat la ea. E usoara de manevrat. I-am propus o aventura cu mine si mi-a cerut 250 euro", a declarat Marius Baldovin, scrie ziarulring.ro

Bogdan Vladau, noul "Burlac" de la Antena 1, i-a aruncat vorbe grele lui Catalin Botezatu: "M-am saturat de jocurile tale, nenorocitule". Pe Catalin (46 de ani) si pe Bogdan (33 de ani) ii leaga o prietenieveche, insa filmarile pentru noul sezon al emisiunii "Burlacul", i-a transformat, peste noapte, in dusmani. Enervat ca Vladau nu e de fel prea stilat, asa cum cere scenariul productiei, Bote l-a acuzat ca boicoteaza show-ul. Satul de reprosurile designerului, Bogdan l-a chemat pe Catalin in camera de hotel si ce a urmat e lesne de banuit. De la vorbe grele, aruncate la manie, s-a ajuns la lovituri in fata, scrie Libertatea.ro

Un cantaret celebru de la noi a ajuns sa traiasca din mila oamenilor: "Mama imi da bani. Prietenii mi-au intors spatele". A fost unul dintre cei mai apreciati cantareti din Romania, iar acum a ajuns sa traiasca din mila oamenilor. Este vorba despre artistul Marius Dragomir, care este grav bolnav si nu are bani de medicamente. "Problemele mele financiare sunt de oridin existential. In ultimele luni nu prea am lucrat. Ma costa sase milioane medicamentele, trebuie sa le iau toata viata. Mai sunt analizele care se fac periodic si coste foarte multi bani. Mie mi-ar trebui cam 30 de milioane pe luna, ca sa-mi ajunga pentru caldura si medicamente. Mama imi plateste din pensie medicamentele. Si logodnica mea lucreaza patru ore ca sa ma ajute. Mama imi da aproape totata pensia. In casa intra in jur de 9 milionane", a marturisit Marius Dragomir, pentru "Happy Hour", potrivit Cancan.

Rucsy de la Blaxy Girls, ultima virgina din showbiz. Este tanara, sexy si multi barbati intorc capul dupa ea pe strada. Cu toate acestea, pana la varsta de 22 de ani, Rucsandra Iliescu, solista trupei Blaxy Girls, este inca virgina. Rucsy, asa cum o alinta prietenii, a avut un iubit timp de sase ani. Relatia ei cu tanarul care apartinea cultului baptist a fost, insa, una platonica. Intr-o lume in care mai toate adolescentele se grabesc sa-si inceapa viata sexuala, se pare ca Rucsy a rezistat tentatiilor sexuale pana la varsta de 22 de ani, scrie Click.