Ada Nechita si Florin Costea si-au spus adio in pragul nuntii din cauza Crudutei! Vezi cum a contribuit "cumnata" la despartire. S-au iubit timp de patru ani, iar in luna septembrie a acestui ani stabilisera sa se casatoreasca. Numai ca, in loc sa ajunga la altar, Ada Nechita si Florin Costea si-au spus adio cu surle si trambite. Motivul? Handbalista nu mai suporta sa isi vada iubitul iesind in oras alaturi de Daniela Crudu si sora ei, Ani: "Ada nu baga de seama aceste lucruri la inceput si nici nu era deranjata. Insa, atunci cand a observat ca Florin iese aproape zilnic in oras cu fratele sau, Mihai si cu surorile Crudu, a inceput sa isi puna niste semne de intrebare si sa-i atraga atentia iubitului sau. Ba mai mult, prietenii comuni au inceput sa-i spuna Adei ca Florin si Ani sunt prea apropiati", a marturisit o prietena apropiata a handbalistei pentru Cancan.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

In prime-time! Botezatu si-a aratat chilotii, dupa ce o blonda a renuntat la lenjeria ei de corp. Catalin Botezatu a facut spectacol la o ora de maxima de audienta, la Antena 1. Invitat la emisiunea "Te pui cu blondele?", designerul si-a aratat chilotii, dupa ce o blonda a renuntat la lenjeria ei de corp. Catalin Botezatu a ridicat audienta in aer la Antena 1, la concursul "Te pui cu blondele?", in momentul in care si-a aratat chilotii. Designerul a facut acest gest dupa ce o jurnalista a vrut sa-i arate acestuia ca poarta lenjerie intima de la casa lui de moda. Asa ca blondina, pe nume Ramona, nu a stat pe ganduri si si-a dat jos desuurile. Bote a vrut sa arate ca nu doar participanta la competitie ii poarta creatiile, ci insusi el este imbracat cu lenjerie din propria colectie, scrie Libertatea.ro

Alexandra Stan nu mai vede si nu mai aude bine dupa bataia primita. Dupa ce a fost batuta mar de impresarul ei, Alexandra Stan a ramas cu sechele grave. Ea nu mai vede bine cu ochiul drept si are probleme cu auzul. Cantareata se afla acasa la parintii ei, in Constanta, care au grija de ea. In acest timp, casa de discuri care are contract cu Alexandra face eforturi sa ii salveze acesteia cariera muzicala, scrie Click.

Prea multa extravaganta strica! De o vreme, Corina Bud a inceput sa incurce lenjeria intima cu hainele de scena! Cuminte nu a fost niciodata, dar de la o vreme parca e prea de tot! Mai nou, aparitiile Corinei Bud nu mai socheaza doar in mod placut. Corina Bud se poate lauda ca este cea mai expusa - la propriu- mamica. Si-a permis sa urce pe scena in sanii goi, doar cu doi ciucurei aplicati pe ei, cu posteriorul la vedere in pantalonasi scurti sau chilotei incitanti... de scena. A incercat astfel sa tina pasul cu nou ageneratie si, poate, a si reusit, scrie Cancan.

Este idolul a milioane de femei, insa el saruta un barbat! Iata Gestul cu care Johnny Depp a socat intreaga lume! Daca iubita lui Amber Heard nu are nici o problema in a se saruta cu femei, iata ca Johnny Depp a demonstrat ca si el se poate saruta cu barbati. Invitat la Jimmy Kimmel LIVE, Johnny Depp nu s-a putut abtine sa nu-l sarute cu foc pe simpaticul prezentator. Si nu o data, ci de trei ori! Gestul lui Depp a venit imediat dupa ce Jimmy Kimmel l-a complimentat si i-a spus ca are "o fata frumoasa". Motivatia lui? Actorul are o slabiciune pentru gazdele de talk show-uri, scrie Libertatea.ro