Nicoleta Luciu, contract de frumusete pentru 20.000 de euro. Nu se mai satura! E una dintre cele mai sexy cantarete, dar nu se culca pe-o ureche. Nicoleta Luciu (32 de ani) depune zilnic efort pentru a arata impecabil, atat la sedintele foto sau pe scena, cat si la evenimentele mondene. Recent, bruneta a semnat un contract de imagine cu un salon din Capitala si, de pe urma acestei reclame, vedeta a incasat 20.000 de euro dintr-un foc. Si nu doar atat. Timp de un an, Nicoleta va beneficia de fel de fel de tratamente cosmetice faciale si corporale, unele dintre ele renumite pentru faptul ca au fost testate si de vedete internationale, precum Madonna sau Naomi Campbell, scrie Click.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Testamentul spiritual al lui Sergiu Nicolaescu: "Las spectatorilor romani toate filmele mele". Dana Nicolaescu, sotia lui Sergiu Nicolaescu, a facut public, vineri, testamentul spiritual al regizorului. Acesta spune foarte clar ca toate filmele sale le lasa spectatorilor romani. Potrivit unui comunicat transmis de Dana Nicolaescu, vineri, la locuinta lui Sergiu Nicolaescu din strada Zambaccian din Bucuresti a avut loc ceremonia de dezvelire a unei placi comemorative, care a fost realizata de artistul Bogdan Hojbota, noteaza EVZ.

Mister Pink cere, Monica Gabor se supune! Afla de ce a plecat de urgenta fosta diva de la Izvorani in America! Monica Gabor face orice de dragul iubitului ei, chinezul Mister Pink, cel care o rasfata cu tot ce poate in America. Fosta diva de la Izvorani a parasit Romania, uitand de toate treburile pe care le avea aici si chiar si de Irinuca, fiica ei si a lui Irinel Columbeanu. Moni si-a dat toate planurile peste cap pentru a se supune dorintelor iubitului ei Mister Pink. Acesta a chemat-o de urgenta peste Ocean, pentru a petrece 4 iulie, adica Ziua Nationala a Americii, impreuna, noteaza Libertatea.

Cezar spune ca Angela era prea geloasa. Cezar Ouatu a pastrat discretia in ceea ce priveste relatia cu Angela Gheorghiu. Cu greu au recunoscut ca formeaza un cuplu, iar dupa despartire s-a asternut linistea de ambele parti. Invitat, insa, la emisiunea "Te pui cu blondele?", contratenorul a vorbit in premiera despre motivele care au pus capat povestii de iubire cu celebra soprana. Contratenorul Cezar Ouatu (33 de ani) si soprana Angela Gheorghiu (47 de ani) si-au asumat relatia pe care o aveau de mai bine de un an dupa ce au fost constransi de imprejurari, scrie Click.

Mantea si Varciu formeaza un cuplu? "D-asta nu e bine sa faci sex cu colegii"! Liviu Varciu si Andreea Mantea s-au comportat foarte ciudat, in aceasta seara, in cadrul unei emisiuni TV. Fostul sot al Adelinei Pestritu sustine faptul ca Andreea l-a scos astazi la o ciorba si a divulgat faptul ca fosta iubita a lui Stefan Stan a avut relatii intime cu un coleg. "Asa face Andreea Mantea cand nu o mai cuibareste nimeni. Am iesit la masa astazi cu ea, pentru ca, de cand s-a certat cu Stefan Stan, nu mai are pofta de mancare, sa nu mai zic de bani, si am zis ca o imprumut eu. Stefane, iti dau dreptate, nu se poate asa ceva. De aia a plecat si baiatul ala. Am mers la ciorba si a inceput sa planga. De asta e bine sa nu faci dragoste cu colegii tai", a marturisit Liviu Varciu, pentru Kanal D, transmite Cancan.

Ruby s-a facut de rusine pe scena, la un concert! Reactia cantaretei este de milioane. Ruby este una dintre cantaretele controversate de la noi. Admirata si criticata in acelasi timp, artista a facut-o lata la un concert care a avut loc de curand la Pitesti. Se pare ca tinuta sau poate vreun cablu de pe scena i-au jucat o festa cantaretei, care ar fi cazut in fata publicului, in timpul concertului pe care l-a sustinut la Pitesti. Cel putin asa se intelege din comentariile scrise chiar de catre Ruby, pe Facebook. "Nu e nici o poza de cand am cazut? Aaah! Nu pot sa cred ca n-a fost nimeni pe faza... :)))", a fost mesajul surprinzator al cantaretei, pe pagina de Facebook a clubului pitestean unde aceasta a cantat in urma cu ceva timp, noteaza Libertatea.