Scandal... international. CRBL, luat la misto la Roma pentru ca nu canta live. Vezi cum a raspuns romanilor care il huiduiau. Pe vremea cand trupa Simplu nu se destramase si Smiley era singurul care se ocupa cu partea vocala, CRBL dansa si inca foarte bine. Odata cu proiectele din ce in ce mai multe, Smiley a devenit prea ocupat cu show-urile TV, concertele lui si a neglijat proiectul Simplu. Fara solist vocal, trupa a fost nevoita sa ia o pauza, iar baietii sa se descurce asa cum puteau. CRBL a fost singurul dintre baieti care a ramas in atentie si a incercat sa isi cladeasca o cariera muzicala. Piesele lui au ajuns rapid in topuri, dar performantele sale live nu sunt chiar la fel, daca e sa ne luam dupa spectatorii veniti la concertele lui, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Andreea Marin, sexy la piscina. Uite-o in costum de baie! Fosta Zana se rasfata in aceste zile intr-o vacanta in sudul Italiei. Andreea Marin a postat mai multe fotografii in care apare relaxata la piscina, in costum de baie. Dupa cele cateva zile petrecute in Croatia cu iubitul turc, Tuncay Ozturc, Andreea Marin e din nou in vacanta. De data aceasta a ales ca destinatie sudul Italiei, mai exact insula Capri. Vedeta a impartasit bucuria ei cu fanii de pe Facebook, carora le-a aratat, prin cateva fotografii cum petrece in vacanta. Vedeta a profitat de vremea insorita si s-a relaxat la piscina, dupa un mic dejun copios, anuntaClick.

Impresionant! Uite cum arata Andreea Tonciu cu nasul micsorat! Andreea Tonciu a fost la o clinica din Turcia, pentru a scapa de nasul mare, complex care i-a adus porecla "rechinul". Inainte de interventie, vedeta a facut si o simulare pe calculator, iar rezultatul este impresionant. Andreea Tonciu nu va mai fi tinta glumelor, deoarece in curand va scapa de sursa acestor bancuri. Vedeta se afla in Turcia, la clinica Esteworld din Istanbul, unde urmeaza supusa unei operatii de micsorare a nasului. Inainte de interventie insa, a facut o simulare pe calculator. Iar rezultatul este unul impresionant. Un profil mult mai delicat al brunetei s-a conturat pe Facebook, intr-o fotografie postata de aceasta la scurt timp dupa trucajul pe computer. "Va place noul meu nas? Astept pareri", a scris Tonciu pe Facebook, informeazaLibertatea.

Simona Trasca se dezbraca de secrete si de inhibitii: "In pat fac tot, inclusiv sex in trei". Blonda crede cu tarie ca poti tine un barbat langa tine daca ii oferi tot ceea ce isi doreste...in pat. Acestea este si motivul pentru care Simona Trasca nu se da inlaturi nici macar de la sexul in trei. Supranumita "Pamela de Romania", Simona Trasca a incins mintea multor barbati cu formele sale apetisante. Insa, numai cei de care blondina s-a indragostit au cunoscut-o pe aceasta si in intimitate. Si au avut de castigat, deoarece Simona nu are nici un fel de prejudecati atunci cand vine vorba despre sex. Ba mai mult, ea recunoaste cu sinceritate ca aceasta este metoda ideala pentru a face un barbat sa stea langa tine, scrieCancan.

Dana Marijuana, data disparuta. Tatal ei nu o mai gaseste de cateva zile. Insarcinata in cinci luni, Dana Marijuana nu mai este de gasit. De doua zile tatal ei, incearca sa-i dea de urma, insa fosta cantareata nu ii mai raspunde la telefon. Suparata pe tatal ei, Ion Coteanu, ca a avertizat-o ca barbatul cu care traieste nu are cu ce sa o intretina, Dana Marijuana s-a hotarat sa plece de langa parintele sau. "Am fost la mare si ne-am intors la Bucuresti ca sa mergem la doctor sa-si faca injectia. A plecat de la mine. I-am spus sa il lase pe Sebi ca nu stie sa tina o familie. Ea mi-a spus ca e iubirea vietii ei. Nu i-a convenit ca i-am spus ca el nu e in stare sa o intretina. Acum, ea nu mai imi raspunde la telefon", a povestit tatal fostei artiste, la emisiunea "Drept la tinta", anuntaClick.

Margherita din Clejani, decolteu impresionant la un eveniment! Ce crezi: e sexy sau vulgara? Margherita face furori pe scena, pe micul ecran si pe Facebook, cu noua ei silueta. A slabit 5 kilograme, iar asta se vede atunci cand imbraca o rochie sexy. Mai mult, fiica Clejanilor isi scoate bustul siliconat la inaintare ori de cate ori are ocazia. Desi nu s-a sfiit niciodata sa apara in tinute foarte sexy chiar daca nu era prea slaba, Margherita a decis, la un moment dat ca e momentul sa aiba o silueta de invidiat. Asa ca s-a pus pe dieta si s-a apucat de sport. Ea a marturisit de curand ca a slaabit astfel 5 kilograme. Desi ar mai putea scadea cateva kilograme pentru a avea dimensiuni perfecte, Margherita este deja o bomba sexy. Mai ales ca in urma cu ceva timp, ea si-a tunat bustul cu o pereche de silicoane. Totusi, fiica Clejanilor abuzeaza cu ipostazele sexy in care se fotografiaza. De curand, ea a publicat pe Facebook o serie de imagini in care apare imbracata cu o rochie de scena, foarte colorata si foarte decoltata. Atat de decoltata, incat sanii par sa ii iasa pur si simplu din corset, informeazaLibertatea.