Roller Sis s-au dat de gol singure! Dovada ca nu sunt lesbi a fost postata chiar de ele pe internet. Surorile Roller Sis au aparut pe piata muzicala din Romania nu cu piese care sa ajunga pe primele locuri in topuri, ci cu vestea ca sunt lesbiene. Aproape zilnic, cele doua isi posteaza pe internet imagini in care apar in ipostaze provocatoare, menite sa convinga fanii ca se iubesc. Insa, totul este o strategie din partea celor doua de a atrage atentia publicului, fapt pe care l-au dovedit, inca o data, si aseara. Roller Sis s-au filmat in masina, la miezul noptii, in timp ce infulecat cateva gustari. Pentru a demonstra ca ora este destul de tarzie, una dintre ele a luat telefonul mobil, pe care l-a aratat spre camera. si, surpriza! Imagine de fundal o arata pe sora ei sarutandu-se cu un barbat, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Andreea Banica a zapacit turistii la mare. Uite-o in costum de baie! Cantareata s-a intors la prima ei dragoste, marea. Avand in vedere ca s-a nascut la Eforie, Andreea Banica este o obisnuita a plajelor de la Marea Neagra. Zilele acestea, artista a facut furori, printre turisti, cand a aparut in costum de baie la malul marii. Desi este mamica, Andreea Banica are un corp de adolescenta. Vedeta a postat pe contul ei de Facebook o fotografie in care demonstreaza contrariul celor care credeau ca abdomenul ei a avut de suferit in urma sarcinii. Andreea a incantat privirile turistilor, dupa ce si-a facut aparitia pe plaja intr-un costum de baie din doua piese. "Iubesc marea si ma iubeste si ea pe mine", a scris blonda la descrierea pozei, anuntaClick.

Iata ce titlu va purta bebelusul lui Kate si William. Noi informatii despre nastere. Pruncul regal, primul al ducelui si a ducesei de Cambridge, va primi, in functie de sex, titlul oficial de Alteta Sa Regala Printul / Printesa de Cambridge, a anuntat, luni noapte, Palatul Buckingham printr-un comunicat. Primul copil al printului William si al lui Catherine, Ducesa de Cambridge, se va naste saptamana aceasta. "Este o mare onoare si, cu siguranta oamenii din Cambridge vor aprecia aceasta decizie", a declarat primarul orasului Cambridge, Paul Saunders. "Cred ca ar fi minunat sa mentinem o legatura stransa cu familia regala. Consider ca tot ceea ce intreprindem pentru a pastra Cambridge in atentia publica, in conditiile in care noi ne bazam pe turism, este de bine", a mai spus acesta. Ducesa si ducele de Cambridge au declarat in repetate randuri ca nu au dorit ca, pe parcursul sarcinii lui Kate sa nu afle sexul copilului. Cu toate acestea, numeroase speculatii in acest sens s-au facut in cele 9 luni, informeazaLibertatea.

Ioana Tufaru risca sa ramana in strada! Administratorul blocului nu vrea sa-i incaseze banii pe intretinere. Suma este colosala. 33.000 de lei! Da, ati citit bine, aceasta este suma pe care fiica Andei Calugareanu o datoreaza administratiei de proprietari a blocului in care locuieste. Ioana spune insa ca administratorul nu vrea sa-i incaseze banii. "Am incercat sa platesc putin cate putin. Administratorul nu voia sa incaseze. A zis ca nu accepta decat toata suma", s-a plans Ioana Tufaru la Antena 1. Asa ca bruneta a fost obligata sa se debranseze de la utilitati. Nici Ioana nu a fost responsabila, dar nici administratorul blocului in care locuieste nu este chiar cel mai intelegator om. Barbatul a inceput sa se certe cu jurnalistii care incercau sa ii ia un interviu, scrieCancan.

Adriana Bahmuteanu a castigat procesul cu fiul lui Prigoana: are de primit 200.000 de euro. Adriana Bahmuteanu a avut miercuri o noua infatisare la tribunal in procesul intentat unei firme de unde a fost data afara si unde Honorius Prigoana este director. "Procesul l-am castigat din mai. Abia acum s-a finalizat. Trebuie sa primesc vreo 200.000 de euro. Toti acesti bani vor ai copiilor mei. Prigoana trebuie sa se bucure! Ne vin niste bani in casa, sunt pentru copiii nostri. Eu cu fiul lui Prigoana nu vorbesc despre acest proces. Inca nu am vazut banii, avocatii mei se vor ocupa de executare", a declarat Adriana la emisiunea "Acces direct". Pe scarile judecatoriei, vedeta a vorbit cu ziaristii si despre relatia ei cu Silviu Prigoana. Bahmu si sotul ei fac de ceva vreme terapie de cuplu si spera sa treaca peste sentimentele negative acumulate in prioada in care au fost certati, anuntaClick.