A aparut aproape dezbracata intr-un clip al unor interpreti straini! Cine e vedeta care i-a innebunit pe toti cu formele ei. E frumoasa, e asistenta tv si mai nou e o atractie si pentru cantaretii de pste hotare, caci toti o vor in clipurile lor. Anamaria Mocanu, asistenta lui Capatos, a luat parte la filmarile unui clip din Bulgaria. Vedeta a dansat de mama focului cu poponetul la vedere, spre deliciul celor care asculta muzica artistei Paula. Ana si-a facut debutul in showbiz datorita postului de asistenta, insa a mai aparut la tv prin intermediul artistilor care o solicitau in clipurile lor, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Loredana Chivu si fratele ei, batuti crunt in plina strada. Loredana Chivu a trecut prin clipe grele vineri dupa-amiaza. Ea si fratele ei Razvan au fost batuti in satul lor natal, Lunguletu, din Dambovita. La emisiunea lui Dan Capatos, "Un show pacatos", Loredana a povestit intreg incidentul. "Fratele meu a intrat intr-o Dacie, nu a fost grav, nu stiu a cui a fost vina, ancheta e in curs. Fratele meu a coborat din masina, nici nu si-a dat seama ce s-a intamplat, l-au luat la bataie, pumni, picioare. Noroc ca au sarit niste femei sa ii ia apararea, l-au dus intr-o curte, l-au gasit, l-au batut iar", a spus asistenta tv. Fratele ei a fost dus la spital de urgenta si, desi acum e acasa, nu se simte bine: "Nu poate sa miste mana stanga, il doare capul foarte tare". Nici Loredana nu a scapat. Cand s-a dus la locul accidentului cu o prietena, si ea si cealalta fata au fost luate la bataie, chiar sub ochii unui politist care nu a facut nimic, anuntaClick.

Salman Khan "a ratat-o" la mustata pe Monica Gabor! Viata Monicai Gabor (25 de ani) ar fi fost cu totul alta daca vedeta ar fi batut palma cu producatorii de la Bollywood, in 2010, pentru un rol intr-un film indian, al carui protagonist principal era nimeni altul decat actualul iubit al Iuliei Vantur. In urma negocierilor purtate in Anglia, partile nu au cazut insa de acord, unul dintre motive fiind cel financiar. Monica Gabor ar fi putut ajunge in "bratele" lui Salman Khan inainte ca Iulia Vantur sa devina iubita oficiala a acestuia. Pe cand era inca doamna Columbeanu, modelul a negociat la sange un contract cu producatorii de la Bollywood, tocmai in Anglia, dupa ce a primit propunerea de a juca intr-un film indian, alaturi de celebrul actor. Era in anul 2010, cu doar cateva luni inainte ca Monica sa ajunga pentru prima oara, cu viza de lucru, in Statele Unite ale Americii, iar oferta a tentat- o intr-o prima faza, informeazaLibertatea.

Impacare bomba in showbiz! Nu credeai ca o sa-i mai vezi vreodata impreuna, dar s-a intamplat! Lumea showbiz-ului romanesc este in soc, caci doua vedete de la noi s-au impacat. Nimeni nu s-a gandit ca o sa-i mai vada alaturi, caci s-au certat de nenumarate ori. Simona Suhoi, alias Simona Sensual, s-a impacat cu Nicu Maharu, cel de care s-a despartit anul trecut. Vedeta si iubitul ei au fost impreuna cativa ani, insa s-au certat de nenumarate ori din cauza geloziei omului de afaceri, insa blonda nu l-a uitat si i-a mai acordat o sansa. Cei doi si-au reluat relatia de amor in urma cu doua zile. "Eu cred ca in sufletul lui m-a iubit si ma iubeste. Mi s-a parut ca ii pare rau si ca ar vrea sa fim cum am fost acum multi ani. E rau cu el, dar e mai rau fara el. O singura data a incercat sa imi dea o palma, dar atat", a spus Simona Sensual pentru cei de la Acces Direct, scrieCancan.

Iulia Vantur il asteapta inca pe Fat-Frumos: "Dumnezeu va aranja la un moment dat lucrurile si mi-l va aduce". Frumoasa prezentatoare tv Iulia Vantur a fost invitata in platoul emisiunii Happy Hour, unde a vorbit despre vacanta in India si planurile ei de viitor acum, la intoarcerea in tara. Vedeta a marturisit ca la acest moment este singura, dar nu a renuntat sa spere ca intr-o buna zi il va intalni pe barbatul potrivit pentru ea. "Acum sunt singura, asa cum vedeti. Nu am o relatie cu nimeni. Dumnezeu va aranja la un moment dat lucrurile si mi-l va aduce pe Fat-Frumos. Am incredere in el", a spus aceasta. Prezentatoarea tv a dezvaluit ca urmeaza o perioada foarte agitata pentru ea, din punct de vedere profesional si a recunoscut ca a renuntat la stirile de weekend, din cauza programului foarte incarcat, anuntaClick.

Andreea Marin si turcul Tuncay Ozturk si-au facut vacanta in Insula Capri! S-au iubit nebuneste in Italia, au dormit impreuna, dar s-au pozat separat. Andreea Marin si iubitul sau turc Tuncay Ozturk s-au intors, zilele trecute, dintro vacanta de o saptamana in Italia, unde o mare parte a timpului au petrecut-o in Insula Capri. Cei doi au dat, fiecare, 10 euro sa urce cu telescaunul in Anacapri si 7 euro ca sa viziteze Villa San Michele. Andreea Marin si mult mai tanarul sau iubit, fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, au petrecut o vacanta de vis in Capri, una dintre cele mai frumoase insule din Mediterana. Cei doi au uitat de grijile cotidiene si au fost fascinati de mirificele peisaje si de obiectivele turistice. Indragostitii au vizitat, printre altele, Casa Rosa, devenita in prezent un muzeu care gazduieste o expozitie cu fotografii ale insulei, au colindat faimoasele stradute pline de magazine exclusiviste si nu au ratat ocazia de a se relaxa, doar cu un euro de persoana, in incredibilele gradini panoramice Giardini Augusto, informeazaLibertatea.