Iulia Albu socheaza din nou! Iar a pozat goala in pantofii lui Mihai Albu. Iulia Albu recidiveaza! Daca, in 2009, a realizat un pictorial in costumul Evei pentru a promova gentile si pantofii lui Mihai, insa si-a ascuns fata sub o bucla de par, iata ca, la patru ani distanta, ea a devenit mai curajoasa. Surse din anturajul editorului de moda sustin ca aceste fotografii au fost facute doar pentru ca Iulia voia sa aiba poze noi cu ea, nicidecum pentru a-i face reclama fostului ei sot. Dincolo de destinatia acestor poze, in imagini putem admira o Iulia Albu cu un corp tras ca prin inel: picioare lungi, coapsele tonifiate, sanii fermi si talia subtire sunt calitati fizice care atrag invidia oricarui fotomodel, scrie Libertatea.ro

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Noi dezvaluiri: Mai multe intalniri intre Bianca si Adi s-au petrecut in casa mea, se comportau ca doi indragostiti. Cezar, finul fotbalistului Adrian Cristea, a intrat in direct prin telefon in emisiunea WOWbiz de la Kanal D, unde a povestit care este relatia dintre Bianca si Adrian, la acest moment. Barbatul a marturisit ca roscata si fotbalistul s-au intalnit de nenumarate ori la el in casa, unde s-au comportat ca doi indragostiti veritabili. "Nu vreau sa creez nicio disensiune in cuplul Victor Slav si Bianca... Eu afirm cu tarie ca Bianca il iubeste pe Adi, iar pe Victor il iubeste platonic, asa. Ea mi-a spus mie si sotiei mele ca si acum il iubeste enorm pe Adi si ca i se face pielea gaina de fiecare data cand il vede. Cu el a avut o dragoste plina de nabadai. De cate ori se vedeau la noi, se comportau ca doi indragostiti adevarati, se tineau in brate, se sarutau, tot", a declarat acesta, potrivit Click.

Bianca Dragusanu ii face praf pe Denisa Nechifor si Adrian Cristea! Bianca Dragusanu a rabufnit la TV. Vedeta a declarat ca s-a saturat ca Denisa Nechifor si Adrian Cristea sa vorbeasca despre ea. Mai mult, aceasta s-a enervat si pe finii ei.El cand imi da mesaje imi spune ca timpul va demonstra tot. Cat despre Denisa, femeia asta nu stie despre ce vorbeste. El cand il intreb despre ea imi zice doar atat: "Nu stie ASTA nimic". Probabil doamna n-are bani si sta pe canapea si vorbeste despre mine. Cristea imi spune ca lupta. Dar pentru ce sa lupte? Aceasta femeie se afla pe o canapea si vorbeste despre mine. Nu inteleg de ce?", a mai spus ea, potrivit Cancan.

Anda Adam: "Ce i se intampla acum lui Victor Slav este total opusul a ceea ce i se intampla cu mine!" Anda Adam intarit la emisiunea Un show pacatos ca scopul intalnirilor ei cu Victor Slav este strict legat de afaceri, in special de o masina a lui Victor care era trecuta pe firma blondei. Blonda a adauga ca relatia de care are parte in prezent fostul ei iubit este cu totul diferita fata de perioada in care era cu ea si ca masina lui Victor, trecuta pe firma ei, a ramas singurul lucru pe care ei doi il mai au in comun. Am avut conversatii gen: "Ce faci, esti ok?" Mi-a raspuns: "Da, sunt foarte fericit!". Ce pot sa va confirm din punctul meu de vedere, Victor a fost mereu discret si retras, nu i-au placut expunerile vietii noastre personale, ce i se intampla acum este total opusul a ceea ce i se intampla cu mine, scrie Libertatea.ro

Alex Velea si sotia lui, Ana, isi negociaza divortul. Artistul si mulatra s-au intalnit ieri de fata cu nasul lor pentru a stabili detaliile legate de divort, dar si de impartirea "averii". Inca de la inceputul saptamanii, Alex Velea (29 de ani) si sotia lui, Ana (26 de ani), si-au negociat divortul si detaliile legate de impartirea averii, de fata cu nasul lor de cununie, Lucian Mitrea, si alti doi martori. Cantaretul si mulatra s-au intalnit pentru a se decide ce fac cu automobilul si cu apartamentul achizitionat in rate, in care locuiesc de la casatorie, scrie Click.