Bianca Dragusanu joaca la doua capete? Adrian Cristea rupe tacerea si descrie in amanunt intalnirile cu roscata! In timp ce Bianca Dragusanu neaga vehement ca a tinut legatura cu Adrian Cristea, desi ea este intr-o relatie cu Victor Slav, fotbalistul a contrazis-o in emisiunea "Wowbiz", de la Kanal D. Sportivul sustine ca a continuat sa se vada cu roscata si dupa ce s-au certat si a descris cu lux de amanunte aceste intalniri. "Imi cer scuze fata de Bianca, fata de Victor. Nu este frumos ce fac in momentul asta, sunt un nesimtit... Nu prea ne intalneam prieteneste. Nu mai stiu cine a facut primul pas, probabil ca eu. Ne scriam mesaje, vorbeam la telefon, ne trimiteam poze. Vorbeam despre absolut orice, despre viata ei, despre ce evenimente a mai facut... Stiam ca a inceput o relatie. Mi-a povestit si cand a fost ceruta, cum s-a simtit. Am intrebat-o ce simte pentru Victor. Si mi-a spus ca nu-l iubeste...", a declarat Cristea, citeaza Libertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

Slav a trantit-o pe Bianca pe canapea, s-a urcat pe ea, apoi..."Fapta" e deja pe net! Desi in ultima vreme s-a tot vorbit ca Adi Cristea nu a trecut peste relatia pe care a avut-o cu Bianca si ca acesta si-ar dori iun continuare sa fie sufletul ei perecjhe, roscata il iubeste pe Slav din ce in ce mai mult. Intr-o fotografie postata pe un site de socializare, viitorul sot al roscatei pare sa-i faca in ciuda fostului iubit al Dragusancei. In imagine, cei doi apar intr-o ipostaza foarte senzuala, care nu mai lasa loc de niciun comentariu, scrie Cancan.

La 73 de ani, Tina Turner s-a casatorit din nou. Tina Turner s-a casatorit pentru a doua oara, cu iubitul ei, Erwin Bach, dupa o relatie de 25 de ani. La 73 de ani, celebra cantareata si-a unit destinul cu barbatul care a fost langa ea timp de trei decenii in cadrul unuei ceremonii private in Elvetia. Tina si Erwin, in varsta de 57 de ani, vor organiza si o petrecere cu 120 de invitati, duminica, la casa lor de langa Zurich. Printre cei prezenti se vor numara nume importante din lumea muzicii, precum David Bowie, Eros Ramazzoti si Sade, scrie Click.

Teo Trandafir spune ca plangea cand era parodiata la Carcotasi pentru faptul ca era grasa. "M-am cam plictisit de eterna acuzatie care planeaza asupra capului meu albit de ani, vesnica poveste cu manelele. Fratilor, serios... A fost perioada in care se plangea lumea ca-s grasa. Bun", a scris Teo pe blog. Acum imi permit sa vorbesc despre asta pentru ca imi imaginez ca s-a prescris. Ce era la gura celor doi carcotasi, cum plangeam ca proasta in fata ecranului vazandu-l pe Mistretul acela imitandu-ma intr-un fel de nereprodus... Doamne, cata suferinta fix degeaba. M-am tot conformat", a continuat aceasta. Dupa ce problema kilogramelor in plus "s-a prescris", asa cum a spus chiar ea, Teo se confrunta cu o alta fantoma a trecutului sau in televiziune - promovarea manelelor.", citeaza Liberatatea.ro

Ce avere uriasa a lasat in urma Nae Nicolae. Case, terenuri, masini, bijuterii! Avea si un peste care valoreaza 11.000 de euro! Oficial, in declaratia de avere facuta acum un an, pe cand era consilier judetean in Ilfov, Nae si-a trecut trei apartamente in Bucuresti si o casa in Stefanesti, 74 de hectare de teren, cat si patru autoturisme, depozite de 500.000 de lei si 19.000 de euro. Neoficial, insa, conturile sale erau mult mai bogate. Numai in privinta caselor am aflat ca acesta a trecut pe numele fratelui sau si a socrilor toate casele din Stefanestii de Jos, adica vreo patru (doua dintre ele nelocuite). La fel si masinile de lux, scrie Cancan.