Unei concurente de la Burlacul i-a luat foc parul in jacuzzi! Vezi ce ipostaza romantica a stricat! Una dintre concurentele de la Burlacul a avut parte de momente de groaza in timpul unei intalniri cu Bogdan Vladau. In timp ce se giugiuleau intr-un jacuzzi, parul Alexandrei a luat foc din neatentie. In jurul lor erau mai multe lumanari, iar pentru ca tanara si-a fluturat parul prea mult nu a scapat fara sa-i ia foc podoaba capilara. Momentul a fost unul de panica, insa Alexandra a reusit sa-si protejeze parul, iar apoi s-a giugiulit, in continuare, cu Vladau, scrie Cancan.

VedeteFoto: Colaj foto

Cum s-au distrat la mare doua celebre actrite de filme pentru adulti. Jasmine Rouge si Ginger Devil, cele doua actrite romance din industria filmelor pentru adulti, au petrecut cateva zile pe litoralul romanesc. Cele doua fete au facut plaja si au inotat, atragand atentia tuturor barbatilor. Jasmine si Ginger au postat si pe Facebook mai multe fotografii realizate in mica lor vacanta petrecuta in statiunea Mamaia, scrie Gandul.

Alexandra Stan l-a umplut de bani pe Marcel Prodan! Afla cat a castigat impresarul de pe urma ei! 250.000 de euro - aceasta e suma pe care Alexandra Stan (24 de ani) i-a adus-o ca profit, in anul 2012, lui Marcel Prodan (34 de ani), impresarul sau care, in urma cu o luna, a snopit-o in bataie la marginea localitatii Valu lui Traian, din Constanta. Alexandra Stan, una dintre cele mai in voga artiste din Romania, care in ultimii ani a sustinut o multime de concerte pe plan international, era platita, potrivit unor surse din anturajul sau, cu sume incepand de la 3.000 de euro si ajungand, in unele situatii, pana la 20.000 de euro, scrie Libertatea.ro

Cine este cu adevarat castigatorul milioanelor la loto si ce meserie practica. De patru zile, o tara intreaga se intreaba cine e marele castigator la loto. Cu ce se ocupa inainte sa dea norocul peste el? Era sarac sau, oricum, nu ducea grija zilei de maine? Click! a reusit sa afle raspunsul la toate aceste intrebari.Nu e deloc sarac, ba chiar, la cei 51 de ani ai sai, se poate spune ca e un om realizat. Castigatorul celor 11 milioane de euro, de fapt 8,2 milioane dupa plata taxelor, e judecator la o instanta din Galati si, conform propriei declaratii de avere, a avut anul trecut un salariu net de 8.000 de lei pe luna. Este vaduv si are o fata stabilita in Bucuresti. Pentru fiica lui s-a si bagat dator la banca in 2012. Domnul judecator apare drept coplatitor la creditul de peste 60.000 euro pe care tanara l-a luat pentru un apartament in Capitala.

Bianca l-a inselat pe Bote cu... Costin Marculescu! Afla totul despre povestea lor secreta! In plin scandal in troul amoros Adrian Cristea - Boanca Dragusanu - Victor Slav, reporterii WOWbiz.ro arunca o noua bomba: diva s-ar fi lasat cucerita, la un moment dat, de Costin Marculescu, Se intampla in perioada ei de plina ascensiune in calitate de "blonda lui Bote" si taman cand pusese mana pe postul de asistenta tv. Bianca Dragusanu era pe atunci iubita oficiala a creatorului de moda Catalin Botezatu si sustinea sus si tare cat de mult se iubesc. Ei bine, se pare ca Bianca nu era asa indragostita de Bote, din moment ce ar fi raspuns avansurilor actorului Costin Marculescu. Contactat telefonic, Costin Marculescu a recunoscut aceasta poveste insa n-a vrut sa dea prea multe detalii: "Da, asa a fost. Si ce daca?", a spus actorul.

Carmen Bruma, senzationala intr-un costum de baie! Mircea Badea, la bustul gol! Carmen Bruma a postat pe Facebook o imagine in care apare imbracat intr-un costumd e baie care ii pune in valoare trupul de gazela. La scurt timp, iubitul ei le-a daruit fanilor fotografie cu el la bustul gol. Carmen Bruma este adepta stilului de viata sanatos, care este sustinut si de Mircea Badea. Cei doi prezentatori posteaza zilnic poze cu trupul lor tonifiat, spre deliciul fanilor, scrie Cancan.ro