Simona Gherghe l-a facut "bou" pe Adrian Cristea in direct. Bianca Dragusanu a hotarat sa dezvaluie mesajele primite de la Adrian Cristea, vineri, in cadrul emisiunii "Acces Direct", de la Antena 1. Dupa ce a citit ultimele mesaje chiar in timpul emisiunii, Simona Gherghe nu a putut sa nu se arate putin uimita ca fotbalistul e atat de insistent. Ba chiar Simona nu s-a sfiit sa il faca bou pe Adi, scrie Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Mihaela Radulescu si Dani Otil impreuna la Monaco. Mihaela Radulescu si Dani Otil sunt impreuna de cinci ani, insa relatie lor a fost tot timpul una discreta. Zilele trecute cei doi s-au afisat impreuna chiar la Monaco, acolo unde locuieste Mihaela Radulescu, cu fiul ei, noteaza ele.ro.

Liniile destinului s-au aliniat dramatic in ziua mortii lui Nae Nicolae. N-avea cum sa supravietuiasca nici daca scapa de tren. Consultantul Feng Shui si Coloanele Destinului, Gena Rusu, a intocmit diagrama destinului lui Nae Nicolae si a descoperit ca acesta se afla intr-o perioada nefasta si n-avea nicio sansa sa scape cu viata de ziua de miercuri, sustine Cancan.

Angelina si Brad traiesc ca niste boschetari? Cateva dintre fostele menajere ale cuplului de actori Angelina Jolie si Brad Pitt au dezvaluit recent presei de scandal ca la cele doua superstaruri in casa e haos. "Nu le pasa de curatenie, lasa mancarea peste tot pe unde nici prin cap nu-ti trece si o gaseam mucegaita, peretii sunt mereu murdariti de cei sase copii, iar Angelina si Brad nu prea se spala si nici nu prea-si schimba des hainele. Pot sa zic fara teama ca traiesc ca niste boschetari", a spus una dintre fostele angajate, potrivit Libertatea.

A vandut-o pe Bianca Dragusanu pentru 1.000 de euro. O iubeste cu adevarat sau vrea doar sa-si rezolve problemele financiare care au pus stapanire pe el si carora nu le gaseste rezolvare? Ramas fara nici o letcaie dupa ce a fost concediat de la Petrolul Ploiesti si dator vandut la banca, fotbalistul Adrian Cristea (29 de ani) a gasit o sursa de venit frumusica: emisiunile mondene, unde turuie vrute si nevrute, pe bani, scrie Cancan.