Iata ce au descoperit membrii Uniunii Compozitorilor in scandalul de plagiat n care este implicata Inna. In plin succes muzical, numele INNEI este implicat intr-un scandal de plagiat. Compozitorii piesei "Club Rocker", Marcel Botezan, Radu Bolfea si Sebastian Barac, sunt acuzati de interpretul spaniol Roberto Martinez ca ar fi plagiat una dintre melodiile sale, "A Minute of Life". In acest sens, spaniolul i-a actionat in judecata pe cei trei romani, procesul urmand sa se desfasoare in Capitala, in toamna, dupa incheierea vacantei judecatoresti. "Noi, cei de la Uniunea Compozitorilor nu putem da verdictul de plagiat. De asta se ocupa instanta, iar noi nu suntem tribunal. Cert este ca spaniolul a trimis la noi partiturile ambelor piese, in cel mai mic detaliu, foarte bine puse la punct si, dupa ce am analizat cele doua piese am constatat ca exista asemanari destul de grave intre cele doua piese, mai ales in partea de Chorus (refren -n.r.)", scrie Libertatea.ro

VedeteFoto: Colaj foto

Prietena Madalinei Ghenea, dezvaluiri despre escapada focoasei oltence si a lui Gerard Butler in Romania. Dragoste cu nabadai intre frumoasa Madalina Ghenea (26 de ani) si celebrul actor scotian Gerard Butler (43 de ani)! Olteanca si-a adus iubitul in tara natala, incercand, intr-un tur de forta, sa viziteze cat mai multe obiective turistice. Au fost pe Transfagarasan si la Castelul Bran si, desi cei doi aveau planuita si o escapada la malul Marii Negre, totul a picat ieri dimineata, dupa o cearta apriga, la finalul careia Madalina a izbucnit in lacrimi, scrie Libertatea.ro. Ghenea si Butler s-au certat inainte de a pleca din Romania. Iata care a fost motivul! Sejurul petrecut in Romania de Gerard Butler si Madalina Ghenea nu s-a terminat chiar asa cum si-ar fi dorit. "El era foarte speriat ca toata pensiunea era inconjurata de presa si era foarte deranjat ca nu a putut sa se relaxeze nicio secunda. Gerard Butler a avut o discutie foarte aprinsa cu Madalina, iar el nu a inteles de ce erau toti pe urmele lor, in conditiile in care nimeni nu trebuia sa stie ca el a venit in Romania", ne-a declarat o persoana care s-a aflat in pensiune", scrie Click.

Tudor Sisu: "Nu mai era locul meu in inchisoare. Acolo au inceput sa vina elitele, lumea buna". Tudor Sisu a iesit de doua luni din Penitenciarul Jilava si, la cateva zile dupa eliberare, a cantat pentru un public care l-a primit entuziasmat. "Era concertul unui prieten", spune Sisu fara sa dea importanta momentului. Pentru fostul component al trupei "La Familia", muzica ramane "drogul" care-l ajuta sa-si construiasca viata dincolo de experienta cenusie a puscariei. Muzica si credinta, adauga Sisu, "pentru ca nu exista atei: unii cred in bani, unii in tehnologie, altii in iubire sau frica, toti cred in ceva". Rapperul povesteste si cum s-a vazut de dupa gratii incarcerarea la Jilava a unor personaje importante. "Am avut de suferit indirect din cauza lui Adrian Nastase. Celalalt celebru arestat din penitenciar, Sorin Ovidiu Vantu, a dat dovada de caracter", scrie Adevarul.

Atentie, risti sa te sufoci de ras! Oana si Viorel Lis o "ard" tinereste in Vama. S-au harjonit in apa si au vrut sa faca nudism. Neptun Lis si a sa prea-Alba-ca-Zapada Oana au tinut sa isi "injecteze" un pic de tinerete in vene. Au ales o metoda... neconventionala: un weekend printre rebelii din Vama Veche. Faceau figura separata, dar ce mai conteaza? Oana a recunoscut franc cum de si-a permis extravaganta: a venit pensia partenerului ! Banii adusi de postas le-au ajuns la fix, cat sa se simta bine trei zile, scrie Cancan.ro

Vladimir Draghia, sexy-star in "Las Fierbinti"? Celebru dupa ce a fost protagonistul unor scene erotice in telenovelele de la Antena 1, Vladimir Draghia (27 de ani) si-a consacrat statutul de star sexy. Apoi a participat la emisiunea "Burlacul" de la acelasi post tv, si a inceput sa primeasca oferte de la postul tv concurent, PRO TV. "Initial, Vladimir a refuzat ofertele celor din PRO TV, dar apoi s-a certat cu Catalin Botezatu, pe cand era la "Burlacul", si a inceput sa se gandeasca mai serios la alte contracte", ne-a spus un apropiat al actorului, scrie Click.