Si-a cautat-o cu lumanarea? Tatal lui Serban Huidu este acuzat ca-si batea clientii si pe taximetristii din zona barului. Dupa ce a fost desfigurat de unul dintre clientii restaurantului sau din Berceni, apropiatii lui Florin Huidu recunosc ca acesta era pus mai mereu pe scandal si ca intevenea, de multe ori, cu pumnii si picioarele. Agresorul, un barbat in varsta de 36 de ani, ametit dupa mai multe pahare de bere, s-a infuriat cand a vazut cat trebuie sa plateasca si i-a cerut explicatii sotiei lui Florin Huidu, iar femeia l-a chemat in ajutor pe barbatul ei. Acesta i-a spus clientului ca nu are voie sa paraseasca restaurantul pana nu achita consumatia, totul sub un val de amenintari si injuraturi care au rasunat in toata zona, sustin martorii. Agresorul si-a iesit din minti, a spart o halba de bere si i-a mutilat pe cei doi soti chiar de fata cu ceilalti clientii, scrie Cancan.

VedeteFoto: Colaj foto

Victor Slav, bataia de joc a colegilor. De cand s-a cuplat cu Bianca Dragusanu (31 de ani), Victor Slav (33 de ani) spune ca este mai indragostit ca niciodata si traieste adevarata iubire. Totodata, pentru aceasta iubire, el face sacrificii apreciate de unii, dispretuite de altii, intrucat nu toti socotesc demne de un barbat scandalurile de doi lei in care a intrat din cauza viitoarei sotii. Mai mult decat atat, Slav a devenit tinta glumelor colegilor de la postul PRO TV. Acum toti rad de el, fac misto si spun ca a facut cea mai proasta alegere, ne-au marturisit surse de la postul la care prezinta rubrica meteo, scrie Click.

Lady Gaga, goala pusca intr-un pictorial! Cantareata a lasat deoparte inhibitiile si a pozat complet goala. Goala pusca - asa apare controversata vedeta pe coperta revistei "V Magazine".Goala pusca - asa apare controversata vedeta pe coperta revistei "V Magazine". Imaginea este de-a dreptul incendiara. Lady Gaga este asezata pe un scaun, complet dezbracata, cu parul valvoi si cu picioarele desfacute. Cu o mana isi acopera sanii, in timp ce cealalta este asezata strategic in zona intima, scrie Libertatea.ro

Imagini inedite cu surorile lesbi in sanii goi! Vezi cum aratau inainte de operatiile de implant mamar si in ce stadiu sunt acum. Surorile Roller Sis si-au pus implanturi mamare astazi, iar acum se afla in recuperare. Cele doua cantarete au avut emotii inainte de marele eveniment, insa pana la urma au facut pasul cel mare, iar acum se lauda cu sanii lor mari. Atat Issa, cat si Lissa au plans dupa operatie, insa asta din cauza anesteziei. Vedetele sunt incantate de rezultat si spera sa faca senzatie cu noile achizitii. Mama surorilor Roller Sis au fost alaturi de ele si le-a incurajat, scrie Cancan.

Andreea Tonciu, 3.000 de euro de la Kanal D. Andreea Tonciu are un venit lunar frumusel din luna mai, de cand este colaboratoare a postului Kanal D. Bruneta este colega cu Ionut Iftimoaie si cu Gabriel Coveseanu la emisiunea "Jumatatea mea stie!", difuzata de Kanal D din 11 mai, de la ora 20.30. Tot de atunci, ea castiga 3.000 de euro pe luna. Interesant este ca Tonciu, ca si celelalte vedete ale postului, va lua acest salariu si pe perioada in care emisiunea de la postul Kanal D se afla in vacanta, scrie Click.