​Oana Zavoranu le-a aratat fundul concurentilor de la Serviti, va rog! O intreaga tara a vazut imaginile astea. Oana Zavoranu a facut senzatie cu o tinuta foarte extravaganta la "Serviti, va rog", de la Pro TV. Fosta sotie a lui Pepe s-a imbracat intr-o pereche de chilotei si un corset si un dres plasa. Vedetei i s-a vazut poponetul bombat, iar imaginile cu ea le-au putut viziona si telespectatorii. Concurentii de la "Serviti, rog" au au un soc cand au vazut-o pe Oana imbracata atat de sexy, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Imagini senzationale! Andreea Marin, cu sanii la inaintare! Ce spun fanii ei! Andreea Marin a publicat pe pagina personala de Facebook o serie de fotografii in care apare in diferite ipostaze, unele dintre ele fiind de-a dreptul incendiare. Bruneta a numit albumul in care a publicat fotografii mai vechi de-ale sale "De la lume adunate" iar admiratorii ei virtuali au ramas surprinsi de naturaletea cu care se prezinta diva. Mai mult decat atat, cateva dintre fotografiile postate o reprezinta pe Andreea in ipostaze hot, cu un decolteu destul de adanc ce lasa sa i se vada destul de bine sanii. Imaginile au adunat in cateva minute peste 2000 de aprecieri iar mesajele fanilor au fost din cele mai placute. "Esti foarte frumoasa", "Minunata" sau "Cea mai frumoasa din Romania" sunt unele dintre aceste comentarii, anuntaClick.

S-au connectat pe viata! Connect-R s-a insurat cu frumoasa Misha, o cantareata pe care o cunostea de doar patru luni. Stefan Mihalache (31 de ani), alias Connect-R, a locuit cinci ani cu Diana Georgescu, o femeie superba, cu trup de sirena, insa, in februarie, celebrul cuplu anunta, sec, despartirea. Cum cui pe cui se scoate, potrivit unui proverb istet, solistul si-a gasit consolare in bratele unei blonde apetisante, nimeni alta decat Misha (22 de ani), interpreta piesei "Tenerife", pe ritmurile careia se danseaza in draci, vara asta. Dupa doar patru luni de convietuire sub acelasi acoperis, artistii care au pus stapanire pe toate topurile muzicale si-au unit ieri destinele, informeazaLibertatea.

S-a pozat goala pusca! Acum ai ocazia sa o vezi in toata splendoarea! Cine e vedeta care a indraznit sa faca asta? Nu i-a pasat de gura lumii si s-a pozat in cotumul Evei. Vedeta din imagini se numara printre femeile care renunta usor la haine. Dana Roba, cunoscuta drept amanta lui Nicolae Guta, si-a lasat fanii cu gura cascata cand a postat pe contul de Facebook o imagine in care apare complet dezbracata. Bruneta isi afiseaza anumite parti ale corpului, insa nu lasa chiar totul la vedere, iar pentru a lasa o urma de mister. Nu este pentru prima data cand se fotografiaza cu patile inime la vedere. Dana a pozat topless in urma cu cateva luni, scrieCancan.

Cu fundul asta i-a cucerit Ramona Gabor pe arabi! Ce imagini a publicat pe net! Ramona Gabor duce o viata de vis in Dubai si isi tine si fanii virtuali in priza constant cu fotografii in care apare in ipostaze foarte incitante. De data aceasta, sora Monicai Gabor a publicat pe pagina personala de Facbook o fotografie in care apare imbracata intr-o rochie rosie, lunga, perfect mulata pe trupul ei, care i-a scos in evidenta posteriorul. Fanii ei au reactionat pe masura, facandu-i complimente pentru felul in care arata, anuntaClick.