O cantareata de la noi, show lesbi intr-un film XXX! Dupa ce a facut furori cu tinuta ei care lasa impresia ca nu poarta lenjerie intima, Bijou a fost surprinsa in timp ce se "iubea" cu una dintre dansatoarele ei. In aceasta sambata, de la ora 02.00, artista va sustine un concert incendiar in clubul Megalos din Mamaia, cu ocazia lansarii noii sale melodii, Karma. Pentru aceasta seara, Bijou pregateste un show erotic pentru fanii ei, in care se va iubi pe scena cu una dintre dansatoarele ei. In timp ce cantareata si dansatoarea ei repetau momentele fierbinti, o persoana din anturajul vedetei a filmat totul si a transmis filmuletul erotic mai departe. Bijou a fost foarte amuzata de acest incident si a explicat pentru Click! ce se petrece in filmarile cu pricina, scrieClick.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Adevarul despre sanii Andreei Balan. Daca ii vezi cum aratau acum 10 ani, o sa iti dai seama ca si-a pus cu siguranta silicoane. Printre vedetele ale caror busturi s-au marit peste noapte, ca in povesti, se numara cele care recunosc faptul ca inventia implanturilor le-a schimbat viata, dar si starurile care nu ar recunoaste asa ceva nici in ruptul capului. Andreea Balan spune pe toate drumurile, sus si tare, ca s-a tinut departe de chirurg si ca nici bisturiul n-a atins-o, nici siliconul n-a mangaiat-o. Mai mult, ani de zile a luat peste picior ziaristii, dand sfaturi si explicand ca, daca vor sa fie dotate in decolteuri, domnitele trebuie sa faca sport si... sa bea ceai, anuntaCancan.

Anastasia Lazariuc arata de senzatie! Iata secretele artistei! Anastasia Lazariuc pare sa fi invins lupta cu trecerea timpului. Cantareata arata extraordinar de bine, iar Ileana, fiica ei, a avut de la cine sa mosteneasca frumusetea. Iata care sunt trucurile cu care isi mentine frumsetea Anastasia Lazariuc! Anastasia Lazariuc este cunoscuta pentru piesele pe care le interpreteaza, dar si pentru frumusete. Desi nu mai este la prima tinerete, artista afiseaza un tonus de invidiat si arata extrem de bine pentru o femeie de varsta ei. Cantareata sustine ca o alimentatie sanatoasa si o detoxifiere periodica sunt extrem de necesare organismului. De asemenea, pentru o femeie care tine la ingrijirea personala, demachierea este foarte importanta, informeazaClick.

Nicoleta Luciu, la limita anorexiei, in cea mai socanta fotografie! Nicoleta Luciu este fericita ca a scapat de ghipsul pe care a trebuit sa-l poarte 3 saptamani, dupa ce si-a rupt mana intr-o vacanta in Cipru. In acest timp vedeta a scapat si de cateva kilograme bune, aratand in acest moment de parca ar fi la limita anorexiei. Dietele la care Nicoleta Luciu a tot recurs in ultima perioada au adus-o pe candva voluptoasa bruneta in extrema cealalta. In afara de sani, se pare ca nu a mai ramas nimic din vechea Nicoleta Luciu, aceasta semanand tot mai mult cu un model anorexic. Intr-o fotografie pe care aceasta a postat-o pe Facebook, in care isi exprima bucuria ca a scapat de ghipsul de la mana, se poate vedea cu ochiul liber cat de mult a slabit.Prietenii virtuali ai vedetei nu au ezitat sa o critice pentru silueta silfida pe care a afisat-o, atragandu-i atentia ca este mult prea slaba, scrieLibertatea.

Remus Truica, vacanta la Nisa cu un fotomodel celebru din Romania! Vezi ce bomba sexy e noua cucerire a milionarului. Milionarul Remus Truica se afla in acest moment la Nisa, unde a sosit in urma cu putin timp alaturi de un cunoscut fotomodel din Romania. Omul de afaceri isi petrece vacanta in Nisa, insa nu singur, ci cu modelul Irina Georgescu. Noua cucerire a milionarului este un fost model Playboy, iar pana acum idila lor a fost tinut departe de ochii presei. Tanara a fost aparut pe coperta revistei pentru barbati luna trecuta si a reusit sa impresioneze cu atuurile ei fizice La inceputul lunii trecute, ea sustinea ca este "libera si fara obligatii" si ca, in aceasta perioada, se concentreaza pe dezvoltarea ei profesionala si pe studii, anuntaCancan.

Corina a ajuns la mare. Iat-o cat de sexy este in costum de baie! Cantareata Corina a plecat si ea la mare, dupa ce si-a luat o mica perioada de concediu. Artista a fpcut furori pe plaja cu formele ei extrem de sexy. "Mare, iubire, soare, cerul.. Imi placeeee...tot", a postat Corina pe Facebook, informeazaClick.