Cu acest costum de baie, Loredana Chivu a innebunit barbatii prezenti pe plaja! Asistenta TV nu s-a sfiit si si-a aratat formele. Loredana Chivu incinge spiritele masculilor la mare, acolo unde se afla de ceva vreme. Asistenta TV nu ii uita nici pe fanii ei de pe internet, unde posteaza fotografii cu ea. Imbracata cu un costum de baie albastru, tanara a pozat provocator, in timp ce sta si se relaxeaza la soare. Imaginile au avut un real succes pe internet, mai ales in randul reprezentantilor de sex masculin, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Antonia, implicata intr-un accident de circulatie? Ce a publicat pe net! Antonia a publicat pe pagina personala de Instagram cateva filmari si fotografii in care se poate observa o dubita in care artista pare sa se fi aflat, grav avariata in urma unui accident. Filmarile par sa fie facute de cei care calatoreau cu dubita care nu par sa fie prea afectati de cele intamplate. Mai mult decat atat, unul dintre ei glumeste spunand ca a lovit dubita prea tare cu pumnul, anuntaClick.

Iulia Vantur, "pusa pe liber" de Salman Khan. Mediatizata idila dintre cele doua personaje celebre in tarile lor, Iulia Vantur (33 de ani) si Salman Khan (46 de ani), a ajuns la final. Actorul i-a transmis prezentatoarei TV ca nu are nici un motiv sa se mai simta legata de el in vreun fel. Aflata in situatia de a ramane fara job, dupa ce a pierdut postul de stirista la PRO TV, Iulia Vantur a decis sa se intoarca in Romania, ca sa semneze un nou contract pentru emisiunea "Dansez pentru tine". Alegerea facuta nu a fost insa pe placul "amicului" sau indian Salman Khan. Supararea lui e cu atat mai mare cu cat celebrul actor trece prin momente grele, el fiind judecat, in aceasta perioada, pentru ca a omorat un om, in anul 2002. Ramas fara "umarul pe care sa planga", Salman i-a transmis Iuliei sa traiasca si sa se bucure de ceea ce-i ofera prezentul, informeazaLibertatea.

Nu o sa-ti vina sa crezi, dar uite cat de bine poate sa arate Iulia Albu! Vedeta nu mai arata ca o anorexica, ci ca o bomba sexy. Iulia Albu a socat pe toata lumea cu silueta ei anorexica, insa vedeta nu mai are probleme cu greutatea. Vedeta tv a mai luat in greutate si chiar arata foarte bine. Sotia lui Mihai Albu a fost criticata de nenumarate ori pentru felul in care arata, insa toate astea sunt deja istorie, deoarece Iulia s-a ingrasat si e foarte sexy. Intr-o fotografie realizata recent, fashion editorul apare stand pe un sezlong, iar picioarele, dar si soldurile vedetei sunt mai pline, semn ca Iulia o duce din ce in ce mai bine, scrieCancan.

Mihaela Radulescu, atacata fara menajamente: "E o haimana! A prins-o fostul sot cu altul!" Primarul Constantei, Radu Mazare, a avut o reactie neasteptata intr-o emisiune a postului Romania TV, duminica seara, la adresa Mihaelei Radulescu. In cadrul discutiei, cand a venit vorba de fosta prezentatoare de televiziune, Mazare a luat foc: "Fostul ei sot, Elan, este prietenul meu foarte bun. O femeie maritata, cu copil nu mi-am imaginat ca poate sa faca asa ceva. Am fost la ea in casa, mi-a facut de mancare. O femeie maritata pe care o prinde barbatul ca se duce pe nu stiu unde si se... cu altul, in ochii mei a cazut, e o haimana. O femeie care este tratata printesa de catre barbatul ei si ea merge la maciuci cu altul este o haimana", potrivit rtv.ro. Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg au fost casatoriti pana in anul 2008, cand au divortat. Desi nu au dezvaluit motivele rupturii, la vremea respectiva s-a spleculat ca el i-ar fi fost infidel. Impreuna au un copil pe nume Ayan, anuntaClick.

Pamela de Romania isi arata adevarata fata! Uite-o fara machiaj! Blonda este tot timpul fardata ca la carte atunci cand se prezinta in public. Putina lume stie cum arata aceasta in realitate. Simona Trasca, cunoscuta publicului larg si sub numele de Pamela de Romania, se aranjeaza impecabil atunci cand iese la diverse evenimente. Orice imperfectiune a tenului este perfect ascunsa sub stratul gros de machiaj, astfel ca putini sunt cei care stiu cum arata Simona Trasca 100% naturala. Iata, insa, ca misterul a fost dezvaluit chiar de cea supranumita Pamela de Romania. Blonda a postat pe pagina sa de Facebook o imagine in care se arata asa cum este in realitate, fara niciun pic de fard. Diferentele dintre Pamela machiata si cea naturala sunt vizibile cu ochiul liber, informeazaLibertatea.