Magda Simion: "Marcel Toader e brutal in pat si vorbeste murdar". Periculos in dormitor. Asa e Marcel Toader, dupa cum spune Magda Simion, femeia cu care fostul rugbyst s-a iubit dupa despartirea de Gabi Cristea. Blonda a povestit detalii picante despre cel cu care a petrecut cateva nopti pasionale. "Asa la prima vedere, pare un tip romantic, imi pregatea micul dejun, dar la capitolul iubire schimba foaia. Nu mai era deloc romantic, ci animalic. Are niste gesturi brutale, e cam ciudat, interesat doar de persoana lui, devine un tip egoist si are un limbaj destul de murdar, nu se poate reproduce, e cu multe puncte-puncte. Este un obsedat sexual", a declarat Magda pentru Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Imagini interzise sub 18 ani! Roxana Nemes a ramas topless pe scena, in timp ce se misca lasciv in fata unui dansator. Roxana Nemes a fost una dintre cantaretele care au participat la Bacau la Gala Romanian Top Hits. Ar fi fost culmea sa nu fie pe scena, din moment ce iubitul ei, Radu Groza, a fost printre cei care s-au ocupat de eveniment. Fara teama ca i-ar putea juca feste costumatia decoltata, Roxana a dansat de mama-focului, s-a ondulat si s-a atins cu unul dintre baieti, iar miscarile lor au amintit de un show erotic, mai degraba. La un moment dat, luata de val, blonda s-a trezit ca rochia i-a alunecat de pe umar si a ramas topless, pentru ca nu purta sutien, scrie Cancan.

Scandal monstru la Jilava! Ce a descoperit Gigi Becali in panatalonii lui scurti. Un imens scandal a fost declansat, zilele trecute, la puscaria Jilava de langa Bucuresti, acolo unde Gigi Becali (55 de ani) isi ispaseste pedeapsa de trei ani si jumatate primita in dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Intamplarea s-a petrecut la finele saptamanii trecute, atunci cand latifundiarul din Pipera i-a anuntat pe gardieni ca, intr- o pereche de pantaloni scurti pe care si-i luase de acasa si urma sa-i imbrace, a gasit doua hartii de cate 500 de euro. Imediat dupa ce Becali a prezentat banii, mai-marii puscariei de la Jilava au initiat o ancheta. Acestia vor sa afle cum de a fost posibil ca finantatorul Stelei sa introduca o asemenea suma de bani in celula, dat fiind faptul ca detinutilor le este interzis sa aiba asupra lor astfel de valori, scrie Libertatea.

Ce transformare uluitoare a suferit Magda Ciumac! S-a ingrasat enorm. Magda Ciumac, ajunsa faimoasa in Romania dupa ce a aparut in nenumarate randuri la OTV si a facut spectacol la postul lui Dan Diaconescu, a suferit o transformare destul de mare in utlima vreme. Magda s-a mutat la Timisoara unde traieste alaturi de un om de afaceri mai mare decat ea cu 20 de ani, pe nume Andrei Rain. Fizic, cel putin, abia mai aduce cu Magda cea care dansa pe mese pe la OTV. A luat vizibil in greutate si a facut burta, scrie Click.

Casandra Ogica, aproape dezbracata pe internet! Si-a luat cel mai mic costum de baie din dulap si a pozat asa. Casandra Ogica isi incita prietenii de pe Facebook cu fel de fel de imagini in care apare sumar imbracata. Asa a facut si astazi, cand a postat pe pagina de Facebook o imagine in care intr-un costum de baie minuscul. Ca de obicei, admiratorii au reactionat si au laudat-o pentru trupul tras prin inel, dar mai ales pentru fundul bombat. "Intentia ta este sa ne innebunesti pe toti su posteriorul tau?", a intrebat-o unul dintre prietenii virtuali, scrie Cancan.

Madalina Ghenea l-a lasat pe Butler pentru o femeie! Povestea de iubire dintre Madalina Ghenea si Gerard Butler pare tot mai incalcita. Dupa ce acesta a fost surprins cu o alta femeie, romanca noastra s-a dus glont la el, in Londra. Nu sa-l traga de urechi, ci, dimpotriva, sa-i arate cat il iubeste. Apoi l-a lasat cu ochii-n soare, de dragul unei prietene. Ea a postat pe contul personal de Facebook o fotografie cu mesajul: "Din Londra, cu dragoste", in care apare celebrul actor, alaturi de prietena ei. Insa, dupa ce au petrecut putin timp alaturi de Butler, Madalina si Alina l-au lasat pe acesta in Londra, iar ele si-au luat zborul spre o destinatie exotica: Thailanda, scrie Libertatea.