De ce nu a ajuns Nicoleta Luciu model international! Turcii au vrut sa ii taie sanii, iar italienii au ramas cu gura cascata. Nicoleta Luciu s-a remarcat ca Miss Romania, in 1999, iar cariera ei a explodat, desi, din pacate, doar pe meleagurile mioritice, pentru ca exact decolteul care o facea remarcata o si tragea inapoi. Nicoleta Luciu isi aminteste cu drag de 1999, anul in care castiga cel mai important titlu de la un concurs de frumusete si devenea Miss Romania. Chiar daca a primit la final coronita visata de toate concurentele, Luciu nu s-a bucurat foarte tare, iar titlul nu i-a adus, asa cum era normal, o cariera si joburi in strainatate. Era frumoasa, inalta, avea un par sanatos, dar Nicoleta s-a lovit de un obstacol (de fapt, de doua). Barbatii s-ar fi bucurat, dar agentiile au considerat ca bruneta era prea dotata. "La vremea respectiva aveam sanii mult prea mari, am fost in Turcia, la o firma de lenjerie si de costume de baie care a vrut sa faca un contract cu mine. In momentul in care m-au vazut dezbracata, in chiloti si sutien, au spus 'Micsoram sanii si facem contractul'. Am zis: 'Ce? Nu-mi trebuie, merci'. Alta data, cand am fost in Italia, la o agentie de modele foarte faimoasa, acelasi lucru mi s-a spus, ca am sanii mult prea mari. Aveam E, niciun model nu avea atat", a povestit Luciu pentruCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Amor, amor! Cum s-a cumintit cea mai provocatoare cantareata a anilor 2000. Cristiana Raduta a fost una dintre cele mai sexy cantarete de dupa '90 si cu siguranta cea mai provocatoare artista lansata vreodata de Laurentiu Duta si colegii lui de la 3 Sud Est. Insa asa cum a aparut, a si disparut de pe piata muzicala in doar cativa ani. A plecat din tara si a renuntat total la viata mondena, insa nu inainte de a face istoria pe scena autohtona. La inceputul anilor 2000, umplea pana la refuz salile de spectacole si piesele ei figurau luni la randul in cele mai tari topuri muzicale. La toate astea de adauga si cateva clipuri foarte sexy, dar si foarte scumpe pentru acea perioada. La un moment dat, se zvonea ca "Amor, amor" a costat peste 50.000 de euro si ca a fost platit de sotul ei, Costel Bobic, anuntaClick.

Andreea Esca, uda si sexy intr-o baie de spuma! Cand nu prezinta stirile si scapa de aerul de prezentatoare serioasa, Andreea Esca se transforma radical. Celebra prezentatoarea a Stirilor Pro Tv este in viata obisnuita o femeie plina de energie, care stie sa se distreze pe cinste. Acest lucru l-a dovedit din plin cu fotografia pe care a postat-o recent pe contul ei de Facebook. Ipostaza inedita in care a fost surprinsa o prezinta intr-un costum de baie super-sexy, bucurandu-se impreuna cu fiica ei de o baie cu spuma. "Nu ma plictisesc niciodata cu Alexia! Sper ca nici ea cu mine:-)...", a postat ea pe reteaua de socializare. Atitudinea ei jucausa, pofta de viata, tinuta tinereasca si corpul aratand impecabil au atras numeraose comentarii apreciative, cei mai multi admiratori sustinand ca cea care rade cu gura pana la urechi este o domnisoara de 20 de ani. Ceea ce pentru o doamna de 41 de ani nu poate sa fie decat un compliment minunat, informeazaLibertatea.

Poza in care fanii nu au recunoscut-o pe Antonia! Au machiat-o prea mult! Cum arata cantareata. Parca nu este ea! Acesata e impresia pe care o ai cand te uiti la ultima fotografie postata de cantareata pe Facebook. Antonia le-a urat fanilor ei sa aiba o zi "mi-nu-na-taaa". Poza pe care a postat-o pe site-ul de socializare face parte cel mai probabil dintr-o sedinta foto. Chiar daca de obicei bruneta abordeaza un machiaj cat se poate de natural, in acest pictorial stilistii i-au aplicat ruj rosu aprins si fard de pleoape din plin. Rezultatul este spectaculos, iar Antonia arata mai bine ca niciodata. Cu toate acestea, nu este stilul cu care ne-a obisnuit, scrieCancan.

Ozana Barabancea, cu sanii la vedere printr-o bluza transparenta. Ozana Barabancea este fara doar si poate o femeie fara inhibitii. Solista a postat recent o fotografie pe pagina de socializare in care apare imbracata cu o bluza transparenta, din care i se pot zari sanii voluptosi. Desi se lupta cu kilogramele in plus, Ozana Barabancea nu se sfieste sa poarte tinute indraznete. Artista le-a dedicat prietenilor ei virtuali o fotografie in care lasa sa se vada ce are pe sub o bluza extrem de transparenta. "Transparenta sugereaza, incita, te face curios si vrei sa ghicesti, iti imaginezi, te plimbi cu mintea si faci scenarii. De aceea, transparenta seduce mai degraba ca goliciunea", a scris solista pe pagina ei de socializare, anuntaClick.

Un indragit cantaret roman si-a convins, dupa 12 ani, iubita, sa se marite cu el. Cristi Enache (36 de ani), din trupa Directia 5, se pregateste de insuratoare. Nu multi stiu, dar iubita lui este nimeni alta decat senzuala antrenoare de fitness si kangoo jumps Roxana Moga (31 de ani). Cei doi se iubesc de mai bine de 12 ani, dar Roxana a tot amanat momentul oficializarii frumoasei povesti de dragoste. Au incercat sa se ocupe de pregatirile de nunta pe ascuns, caci nu au dorit mediatizarea acestui eveniment din viata lor, insa reporterii ziarului Libertatea le-au aflat secretul: Roxana si Cristi vor deveni, in toamna, sot si sotie. Cei doi se pot considera, pe buna dreptate, un cuplu norocos, caci in showbizul romanesc povestile de dragoste mor repede, iar ei se iubesc cu patos de mai bine de 12 ani. Secretul? Nu au vorbit despre relatia lor si au evitat iesirile la evenimentele mondene, informeazaLibertatea.