Cea mai provocatoare aparitie de pe litoral! Blonda asta a eclipsat toate femeile de pe plaja cu fundul ei bombat. De cand si-a pus silicoane uriase, Loredana Chivu e mandra tare de bustul din dotare. Tocmai de aceea, blonda si-a luat doar costume minuscule de plaja, lasandu-si la vedere sanii imensi si fundul bombat. Nu putini sunt barbatii care raman vrajiti de farmecele asistentei TV, dar nici femeile nu se lasa mai prejos si o privesc, dupa caz, cu invidie sau cu admiratie. Sigura pe calitatile ei fizice, Chivu si-a si cumparat o doza de suc care o descrie perfect: "Tipa sexy", scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Un cantaret din Romania, gol-pusca pe plaja! Fetele au ramas socate. Ionut Andras, membru in trupa Ro-mania, a socat cu aparitia sa pe litoral. Si nu vorbim de un fizicul lucrat la sala, si de faptul ca practica nudismul. Cantaretul merge de ani de zile numai la nudisti, la Venus, pentru ca acolo se simte cu adevarat liber. "Oamenii sunt linistiti aici, nu fac sex pe sezlong, ca pe plajele de fite. Lumea se comporta civilizat", a povestit Ionut pentru ziarul Ring. Desi pe plajele de nudisti vin fete de toate felurile, de la cele mai sexy la cele foarte plinute, Ionut sustine ca nu se pune problema de agatat. "Lumea care vine aici nu prea interactioneaza. Niste fete se chinuiau sa-si aranjeze cearsaful si nu reuseau din cauza vantului. M-am apropiat si le-am dus cateva pietre, iar ele au ramas socate ca eram gol-pusca", anuntaClick.

A dat din nou lovitura? Ramona Badescu s-a zbenguit in mare cu un milionar italian. Nu cu mult timp in urma, actrita si cantareata Ramona Badescu (44 de ani) declara ca nu poate sa iubeasca un barbat italian, pentru ca sunt prea gelosi. Asta desi a fost casatorita sapte ani cu un baron mai in varsta decat ea, Alessandro di Fornaro. Acum, conform presei peninsulare, tot un italian ar fi cel care i-ar alinta noptile frumoasei romance. Este vorba de un producator muzical renumit, Michele Torpedine, cu care Ramona a fost fotografiata simtindu-se bine, la mare, in Calabria, informeazaLibertatea.

El este iubitul secret al Monicai Gabor! Totul s-a intamplat inainte ca vedeta sa-l cunoasca pe Irinel: "Si ea era geloasa". Monica Gabor a devenit o persoana controversata in Romania, dupa relatia pe care a avut-o cu Irinel Columbeanu. Insa, nimeni nu stie cu cine a fost vedeta inainte de a se casatori cu omul de afaceri. Inainte de a se casatori cu Irinel Columbeanu, Monica Gabor a trait o frumoasa poveste de dragoste cu un tanar de varsta ei. Este vorba despre Alexandru Ganaite, care are acum 27 de ani si a terminat Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din Iasi. La vremea cand a cunoscut-o pe Monica Gabor avea 18 ani si era "singurul elev ortodox de la Liceul Catolic din Bacau". Monica era eleva la Liceul Henri Coanda din Bacau, iar curtea era comuna cu cea a Liceului Catolic. A abordat-o, i-a placut si, de pe 23 noiembrie 2004, au fost impreuna. Ea era deja manechin si avea drumuri dese la Brasov si Bucuresti. Alexandru, sau Ali, cum ii spun prietenii, a avut ceva de luptat cu gelozia din cauza asta, dar si pentru ca toti barbatii intorceau capul dupa ea pe strada, scrieCancan.

Imaginile pe care Cristina Rus le-ar vrea uitate. De cand s-a casatorit si mai ales de cand a devenit mamica, frumoasa Cristina Rus a renuntat la tinutele sexy pentru care a fost mereu admirata si a doptat un stil mult mai sobru, demn de o sotie de milionar. Si totusi, oare ce o determina pe Cristina Rus sa adopte tinute de genul celei purtate la mijlocul lunii iunie, la un eveniment monden? Blonda a venit imbracata cu o rochie de culoare verde strident, inchisa strans pe gat, care seamana foare mult cu un sac, anuntaClick.

O asistenta TV de la noi a ajuns piele si os! Uite cum arata in costum de baie. E frumoasa, admirata de multi barbati si e asistenta la o emisiune TV. In ultima perioada ea a slabit insa exagerat de mult si a ramas practic aproape fara forme. Este vorba despre Natalia Mateut, asistenta de la "Rai da' buni", care in ultima perioada a pierdut mult in greutate, iar acest lucru a devenit vizibil. Desi Nati a intrat in showbiz lucrand ca manechin, silueta ei nu era atat de subtire nici macar cand defila pe podiumurile de moda din Bucuresti. Fiica lui Dorin Mateut a postat recent o fotografie de la mare, acolo unde isi petrece vacanta a alaturi de iubitul ei, Valentin. Cei doi stau la plaja, iar Nati, in costum de baie afiseaza o silueta filiforma si chiar socanta pe acoluri, mai ales ca oasele umerilor si coastele ii ies pur si simplu prin piele, informeazaLibertatea.