Raduleasca, tratata ca o printesa de Otil. Iubitul ii cara bagajele si porneste aerul conditionat la masina cu zece minute inainte ca vedeta sa iasa din casa. Aflata pentru cateva zile in Romania, Mihaela Radulescu l-a revazut pe iubitul sau, Dani Otil, caruia ii duce dorul cand e la Monaco. Lucru de inteles, avand in vedere ca acesta este foarte atent si galant cu ea. Fotoreporterii Click! au surprins cum isi trateaza Otil iubita ca pe o printesa. Sunt impreuna de cinci ani, iar la inceputul relatiei lor multi au pariat ca aceasta nu va rezista din cauza diferentei mari de varsta dintre ei. Si, totusi, timpul a demonstrat contrariul, scrieClick.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Madalina Ghenea, sexy, noaptea, pe plaja. Madalina Ghenea a implinit, ieri, 26 de ani si, desi marele absent de la aniversarea celebrului fotomodel roman a fost chiar iubitul acesteia, Gerard Butler, ea s-a distrat pe cinste alaturi de o prietena. Intr-o fotografie postata de ea pe Instagram, Madalina apare ca o amazoana. Imbracata cu o butiera galbena si o fusta in ton, extrem de sexy, lasandu-si picioarele la vedere. Menchinul a pozat noaptea, pe plaja, inconjurata cu felinare si avand alaturi o lada intesata cu "comori", imaginea intregind astfel peisajul de poveste araba, noteazaLibertatea.

Roxana Ex-Trident e distrusa! Dupa un an si jumatate, judecatorii au decis! Fetita ei a ramas in custodia tatalui! Dupa mai bine de un an si jumatate, judecatorii Tribunalului Bucuresti, au decis ca fetita Roxanei de la ex-Trident, micuta Oana, in varsta de 5 ani, ramane in custodia tatalui ei, omul de afaceri Marcel Sarbu. Cu toate ca Roxana este distrusa de durere, decizia nu este insa una definitiva, avocatii acesteia avand dreptul sa faca recurs in termen de 15 zile. Pana atunci insa, conform deciziei luate azi de magistratii sectiei a V-a Civile din cadrul Tribunalului Bucuresti, parata Roxana Sarbu este obligata la plata pensiei alimentare pentru micuta Oana, potrivitCancan.

Bianca Dragusanu, imagine socanta, in prag de nunta! Uite ce reactie au avut fanii ei. Mai este foarte putin timp pana cand ea si Victor Slav isi vor uni destinele. Se pare insa ca perioada de dinainte de nunta nu ii prieste deloc Biancai Dragusanu, care a slabit parca mai mult ca niciodata. Marturie sta ultima fotografie postata de Bianca pe Facebook. Imaginea roscatei este groaznica, diferenta dintre silueta filiforma, costeliva si bustul impresionant fiind mult prea mare. De altfel, amicii virtuali ai Biancai s-au intrecut in comentarii in care ii spuneau ca a cam exagerat cu slabitul. Dar, deh, poate ca si stresul de dinainte de nunta si-a spus cuvantul asupra fizicului roscatei, noteazaLibertatea.

Alexandra Stan nu a rupt colaborarea cu Marcel Prodan. Alexandra Stan inca se afla sub contract cu impresarul Marcel Prodan, care a snopit-o in bataie pe artista.Conform unor surse din interiorul casei de discuri MediaPro, cu care colaboreaza cantareata, aceasta nu a reziliat contractul cu firma Maan Studio, cea care a impresariat-o inca de la bun inceput. De asemenea, pe pagina de Internet a Maan Studio, Alexandra inca figureaza ca artist al acestei firme de impresariat. Mai mult, se stie ca artista nu a depus pana in acest moment o plangere pentru vatamare corporala, ci doar pentru santaj impotriva lui Marcel Prodan, scrieClick.

I-a apus succesul, iar banii s-au imputinat. Daniela Gyorfi: "Nu imi mai permit aceleasi lucruri ca inainte!"Vremurile in care nu reusea sa faca fata tuturor cererilor de a participa la evenimente au apus pentru Daniela Gyorfi, care nu mai are la fel de multe concerte ca anii trecuti. Criza financiara a facut-o pe artista sa se bucure atunci cand are doua spectacole pe saptamana. De altfel, ea si-a micsorat tariful cu cateva sute de euro. In ultimii doi ani, artista a resimtit din plin criza financiara. Pentru ca spectacolele nu se mai fac ca in anii trecuti, iar cantarile sunt mult mai putine, Daniela a fost si ea nevoita sa renunte la pretentiile financiare, informeazaCancan.